0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@katpat: Μην ανησυχείς, πολύ γρήγορα θα τα μάθεις και εσύ. Με κάποιο τρόπο πρέπει να βάλουν σε σειρά και τους δασκάλους του πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας. Για αυτό το λόγο σας βάζουν ανάλογα με την ημερομηνία πτυχίου. Όσοι είναι από την ίδια σχολή και έχουν κοινή ημερομηνία, τους βάζουν σε σειρά ανάλογα με το βαθμό πτυχίου. Δεν έχω ακούσει κάτι για το πότε θα βγει ο πίνακας αλλά η εμπειρία μου λεει ότι είναι πολύ λίγα και συγκεκριμένα τα άτομα που ξέρουν τέτοιες πληροφορίες και προτιμώ να μην αγχώνομαι με κάτι τετοια. Όταν είναι να βγουν, θα βγουν. Διαφορετικά ακούς τον ένα, σου λεει τάδε ημερομηνία. Ακούς τον άλλο σου λέει ο γνωστός μου είπε τότε... Σήμερα, αύριο, σήμερα, αύριο και στο τέλος τρελένεσαι και την περνάς όλη την ημέρα πάνω από έναν υπολογιστή.@iona: Αυτός που ανακοίνωσε τις περιοχές με τα κενά, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι ο αιρετός στο κεντρικό συμβούλιο (από ποια παράταξη μη με ρωτήσεις, δεν έχω ιδέα) που συζητούν τέτοια θέματα και τα στέλνουν προς υπογραφή. Με εξαίρεση το γεγονός ότι δίνει κενά και στην Α,
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ(40%) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
την αιτηση για μονιμο διορισμο που μπορουμε να την κατεβασουμε?
Δηλαδή η Α,
Παράθεση από: daimonas στις Ιουλίου 21, 2009, 01:54:04 pmτην αιτηση για μονιμο διορισμο που μπορουμε να την κατεβασουμε?http://www.doe.gr/egk/aitmd08.docΈχει 150 επιλογές περιοχών και δυσπρόσιτων!! Τόσες είναι??? δεν το ήξερα!