0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για αυτο λεω οτι ειναι πανω απο τους μισους θα πιασουν τις φετινες θεσεις αναπληρωτων - συνδυασμος υπεπθ και οαεδ παιζει απο πολλους!!!!
Παράθεση από: matlab88 στις Ιουλίου 17, 2009, 01:13:29 pmγια αυτο λεω οτι ειναι πανω απο τους μισους θα πιασουν τις φετινες θεσεις αναπληρωτων - συνδυασμος υπεπθ και οαεδ παιζει απο πολλους!!!!Αυτό ειδικά για τον δικό μας κλάδο αν πάρει πάλι 194 άτομα είναι αναμενόμενοΑλλά θα κάνω πάλι την ίδια ερώτηση: κάποιος δούλευε ωρομίσθιος το 2000-2001 στο υπεπθ με π.χ. 11 ώρες και ταυτόχρονα ήταν στον οαεδ με χ ώρεςΠοιά προϋπηρεσία θα μετρήσει? μόνο των 11 ωρών ή αθροιστικά 11+χ ώρες?Δεν συζητώ για μόρια πριν απο το 1999 στο υπεπθ, αλλά για οτι αποκτήθηκε απο το 1999 και μετά και στο υπεπθ και στον οαεδΤο έχω συζητήσει με πολλούς, απάντηση δεν έχω πάρει εκτος απο εικασίες.Το έχω συζητήσει και με οαεδίτισσα Φιλόλογο και δεν ήξερε να μου απαντήσει.Ηταν 2 χρόνια εκει αναπληρώτρια , μετά είχε ταυτόχρονα μόρια και δεν ξέρει τι θα τους μετρήσουν.Ακόμα περιμένουν τις βεβαιώσεις απο το υπεπθ να σταλούνΓιατι αν αναγνωριστει μόνο το 11/ωρο οπου και αν αποκτήθηκε τότε δεν θα εμφανιστουν 100άρια στον πίνακα μορίων, αλλά αν πάνε ολα αθροιστικά
Αυτό ειδικά για τον δικό μας κλάδο αν πάρει πάλι 194 άτομα είναι αναμενόμενοΑλλά θα κάνω πάλι την ίδια ερώτηση: κάποιος δούλευε ωρομίσθιος το 2000-2001 στο υπεπθ με π.χ. 11 ώρες και ταυτόχρονα ήταν στον οαεδ με χ ώρεςΠοιά προϋπηρεσία θα μετρήσει? μόνο των 11 ωρών ή αθροιστικά 11+χ ώρες?....
Θα πρέπει δηλ να γίνω Spy -vikoulaki ?? Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα γίνει κάποια λαδιά
Όπως δεν επιτρέπεται στους ωρομίσθιους βθμιας του υπεπθ να εργάζονται πάνω από 11 ώρες την εβδομάδα , έτσι δεν πρέπει και στους Οαεδίτες να αναγνωριστούν παραπάνω από 11 ώρες εβδομαδιαίως .