0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα!Ζητω τη βοηθεια σας γιατι εχω τρελαθει!! Ειμαι στους διοριστεους 300+ θεση ! Πρωτη φορα εδωσα Ασεπ. Στα οριστιακα αποτελεσματα του Ασεπ κατεβηκα 2 θεσεις αλλα τουλαχιστο ημουν "μεσα"! Τωρα βλεπω τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων (για κατι φιλες μου το ειδα και δεν περιμενα να ειμαι μεσα! ) και ειμαι στη σειρα 2049 κατι τετοιο. Οι διοριστεοι ασεπ γιατι ειναι σ αυτον το πινακα? τι ειναι αυτο το 2049? σωστα τα γραφουν ή λάθος? Ειδα και άλλες κοπέλες που ειναι στους διοριστεους ασεπ με πολύ καλη σειρα και ειναι και σ αυτόν το πινακα! Τι γινεται? Ισως να ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα ειλικρινα τα εχασα οταν ειδα το ονομα μου εκει... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να πάω αναπληρώτρια γιατί έιμαι έγκυος... φοβάμαι όμως μήπως δεν μπορώ να κάνω αίτηση για μόνιμη γιατί έχω καλή θέση φέτος και πιθανώς να διοριζόμουν!!! Αν ισχύει αυτό θα τρελαθώ!
Πιαδια δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα δυστυχως - και πολυ δυστυχως - ο τελευταιος θα φυγει φετος αναπληρωτης με 26 μορια (!!!) (για ΠΕ60 μιλαω). Η βαση αναπληρωσης τελικα ανεβηκε παρα παρα πολυ [Γιατι μιλας για 26 μορια΄Γνωρίζεις μέχρι ποιά σειρά θα φτάσει ο πίνακας και πόσες είναι οι ανάγκες;/quote]