0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Npanag θεωρείς ότι η θέση 2036 θα φύγει από Σεπτέμβρη για αναπλήρωση?Πόσους αναπληρωτές λέτε να πάρουν φέτος???
Δεν το ξέρουμε. Υπόθεση εργασίας ήταν. Αυτά που ξέρουμε είναι 300 άτομα ΑΣΕΠ, 200 40%, περίπου 80 άτομα διπλοδιοριστέοι, ελάχιστοι από 30μηνο και δεν ξέρουμε από 24μηνο. Πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση του υπουργείου για 2010-2011. Απλά επανέλαβα περίπου τον αριθμό 746 του 2009-2010.
mexi, διάβασε τα μηνύματά μου απ' την 8η σελίδα αυτού του θέματος.Μαρία, όπως καταλαβαίνεις αν δεν έχουμε απ' τη μια τον τελικό ενιαίο πίνακα κι απ' την άλλη τα ονόματα απ' τις πραγματικές φάσεις αναπλήρωσης απ' το Σεπτέμβρη και μετά, δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς. Δυστυχώς δεν έχω κάνει λεπτομερειακή ανάλυση για τους 80 του χρόνου. Πάντως, η συνηθισμένη περίπτωση διπλοδιοριστέων είναι απ' τη μια διοριστέοι ΑΣΕΠ (είτε α' είτε β' χρονιάς) κι απ' την άλλη ή 40% ή 24μηνο.
Καλησπέρα σε ολους.καινούργια στο φόρουμ και εχω πολλές απορίες.Η βασικότερη και ας μου απαντηση κάποιος ειναι.Πρωτη φορά εδωσα ΑΣΕΠ και εχω σειρά κατάταξης 707 περιπου.Ποιές η πιθανότητες μου για διορισμό η αναπληρώριας φέτος η του χρόνου??Διαβάζω όσα γράφονται στο φόρουμ απο τον npanag και άλλους για καταστάσες και αναπληρωτέςκαι εχω μαύρα μεσάνυχτα.Ευχαριστώ.