*

Αποστολέας Θέμα: Ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών πότε? - ΠΕ 60  (Αναγνώστηκε 42152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών πότε? - ΠΕ 60
« Απάντηση #140 στις: Ιουλίου 28, 2009, 08:37:44 pm »
Γνωρίζω μια κοπελα που στον προηγουμενο ΑΣΕΠ ειχε σειρά  90 πάνω απο τους διοριστέους.
την πρώτη χρονιά πηγε αναπληρώτρια και την δευτερ διοριστικε.

Επίσης απο την πρωτοβάθμια της περιοχής μου ο  Δ/ντης  (τον θεωρούν καλά ενημερωμένο)
ειναι 99% σήγουρος ότι με την θέση που έχω στον ΑΣΕΠ θα πάω  μεσα στον Οκτώμβριο αναπληρώτρια.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό αν δεν παίρνουν αναπληρωτές απο τον πίνακα ΑΣΕΠ.
Συγνώμη αν σας ζαλίζω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:13 »

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουλίου 28, 2009, 08:50:21 pm »
καλησπερα po-pa-ki!οι αναπληρωτες μπαινουν απο τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων,το υπουργειο παιδειας εχει βγαλει το πινακα αλλα ειναι μεσα και οι διοριστεοι. εσυ εχεις καλη θεση στον πινακα του ασεπ οποτε μπορει να διοριστεις με τους συμπλρωματικους διορισμους(περισυ πηραν 100 περιπου ατομα)απο τελος αυγουστο θα ξερεις την θεση σου στον πινακα μιας και θα αφαιρεθουν οι φετινοι διοριστεοι.ελπιζω να τα λεω σωστα και να σε βοηθησα

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουλίου 28, 2009, 08:54:24 pm »
Γνωρίζω μια κοπελα που στον προηγουμενο ΑΣΕΠ ειχε σειρά  90 πάνω απο τους διοριστέους.
την πρώτη χρονιά πηγε αναπληρώτρια και την δευτερ διοριστικε.

Επίσης απο την πρωτοβάθμια της περιοχής μου ο  Δ/ντης  (τον θεωρούν καλά ενημερωμένο)
ειναι 99% σήγουρος ότι με την θέση που έχω στον ΑΣΕΠ θα πάω  μεσα στον Οκτώμβριο αναπληρώτρια.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό αν δεν παίρνουν αναπληρωτές απο τον πίνακα ΑΣΕΠ.
Συγνώμη αν σας ζαλίζω.
κοίτα γενικά τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο από το 2007.. γιατί αν σκεφτείς και εγώ είμαι στους πρώτους 300 από τον ασεπ αλλά στον πίνακα των αναπληρωτών είμαι κοντά στο 2000 γιατί υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν μόρια από προυπηρεσία και από προηγούμενους διαγωνισμους... όσο αφορά το πότε θα πας κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα... γιατί πρώτον δεν ξέρουμε πόσα άτομα θα πάρουν και δεύτερον πότε θα τα πάρουν..... όσο για τους αναπληρωτές 10000000% σε παίρνουν από τον πίνακα των αναπληρωτών..... οπότε για να πας αναπληρώτρια θα κοιτάς μόνο εκείνο τον πίνακα

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουλίου 28, 2009, 08:57:52 pm »
εγω στον πινακα αναπληρωτων του υπουργειου εχω θεση 2394 με 25,13 μορια,πιστευεις οτι θα με παρουν απο την αρχη?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:13 »

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουλίου 28, 2009, 09:01:23 pm »
εγω στον πινακα αναπληρωτων του υπουργειου εχω θεση 2394 με 25,13 μορια,πιστευεις οτι θα με παρουν απο την αρχη?
κατά την γνώμη μου σίγουρα θα σε πάρουν φέτος αλλά εξαρτάται αν θα κάνει μαζικές προσλήψεις στην αρχή της σχολικής χρονιάς ή σταδιακά...

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουλίου 28, 2009, 09:10:30 pm »
Η απορία μου είναι σε σχέση με την κοπελα του προηγούμενου δ/σμου και με βασει αυτών που μου είπε ο δ/ντησ Α/βάθμιας.
 Σας ευχαριστώ  για την άμεση απάντηση όλους. :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουλίου 28, 2009, 09:13:18 pm »
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι προσληψεις αναπληρωτων θα ειναι μαζικες,μιας και η φοιτηση ειναι υποχρεωτικη τα κενα που δημιουργουνται στην αρχη της χρονιας δεν εχουν καμια σχεση με τα κενα των προγουμενων χρονιων.Το 2007 οι προσληψεις εγιναν σταδιακα αλλα αυτο που συνεβη περισυ ηταν απιστευτο,μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα προσεληφθησε μεγαλος αριθμος αναπληρωτων...ελπιζω να γινει και φετος το ιδιο,ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουλίου 28, 2009, 09:22:20 pm »
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι προσληψεις αναπληρωτων θα ειναι μαζικες,μιας και η φοιτηση ειναι υποχρεωτικη τα κενα που δημιουργουνται στην αρχη της χρονιας δεν εχουν καμια σχεση με τα κενα των προγουμενων χρονιων.Το 2007 οι προσληψεις εγιναν σταδιακα αλλα αυτο που συνεβη περισυ ηταν απιστευτο,μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα προσεληφθησε μεγαλος αριθμος αναπληρωτων...ελπιζω να γινει και φετος το ιδιο,ευχαριστω πολυ
Ακουσα από καποιον  το εξής ( το αναφερω χωρις να ειμαι και υπευθυνη για αυτο) οτι στην αρχη ειχαν αποφασισει να παρουν 740 ατομα διοριστεους απο ΑΣΕΠ,στη συνέχεια  εκοψαν τους 140 απο το οικονομκων και βαλαν τελικά τους 600.
Αρα.(σκεψη δικήμου) η αναγκες  του υπεπθ ειναι πολυ μεγα΄λιτερες απο αυτες που ακουγονται  και θα προκυψη περισοτερος κοσμος για διορισμο.

Αποσυνδεδεμένος asyria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 28, 2009, 09:32:58 pm »
Ακουσα από καποιον  το εξής ( το αναφερω χωρις να ειμαι και υπευθυνη για αυτο) οτι στην αρχη ειχαν αποφασισει να παρουν 740 ατομα διοριστεους απο ΑΣΕΠ,στη συνέχεια  εκοψαν τους 140 απο το οικονομκων και βαλαν τελικά τους 600.
Αρα.(σκεψη δικήμου) η αναγκες  του υπεπθ ειναι πολυ μεγα΄λιτερες απο αυτες που ακουγονται  και θα προκυψη περισοτερος κοσμος για διορισμο.
αμα δεν θες νασαι υπευθυνη για αυτα που λες μην τα ανακυκλωνεις..........
ναι το υπουργργειο τοριξε στα παζαρια.......
μετρησανε τα φραγκα και ειπαν θα παρουμε 600......
ας σοβαρευτουμε........
και μην γινομαστε ερμαια προπαγανδας....
α μετα ειπε ο παυλοπουλος σε μενα περισσευουν κατι λιγα δεν παιρνουμε αλλους 2?
χαλαρωστε δεν ειναι μακρυα το σκοταδι...........

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:04:07 pm »
το ξερω οτι ολοι ειμαστε στην τσιτα απ'τη συνεχη αναμονη.. ασεπ, αποτελεσματα, πινακες αναπληρωτων κ.τ.λ. αλλα δε χρειαζεται να κανουμε επιθεση ο ενας στον αλλον..συμφωνω asyria αλλα ο τροπος σου ειναι λιγακι ακομψος..εξαλλου μη θεωρεις τη μειωση του αριθμου λογω οικονομικων απιθανη γιατι ας μην ξεχναμε τι εγινε κ στον κλαδο των μουσικων..που προκυρηχθηκε ασεπ,(δε θυμαμαι αν εδωσαν κιολα) κ μετα τους ειπαν δεν εγκριθηκε το κονδυλιο αρα δε θα διορισουμε..

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:18:53 pm »
το ξερω οτι ολοι ειμαστε στην τσιτα απ'τη συνεχη αναμονη.. ασεπ, αποτελεσματα, πινακες αναπληρωτων κ.τ.λ. αλλα δε χρειαζεται να κανουμε επιθεση ο ενας στον αλλον..συμφωνω asyria αλλα ο τροπος σου ειναι λιγακι ακομψος..εξαλλου μη θεωρεις τη μειωση του αριθμου λογω οικονομικων απιθανη γιατι ας μην ξεχναμε τι εγινε κ στον κλαδο των μουσικων..που προκυρηχθηκε ασεπ,(δε θυμαμαι αν εδωσαν κιολα) κ μετα τους ειπαν δεν εγκριθηκε το κονδυλιο αρα δε θα διορισουμε..
  Γενικότερα το εχω παρατηρήσει οτι η  asyria  έχει άκομψο τρόπο και δεν θα πρεπε γιατί όλοι μοιραζόμαστε την ιδια αγωνία

Αποσυνδεδεμένος asyria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:28:50 pm »
η προκληση ειναι αμεση.........
θα παρει και τους 746 περιπου
να το θυμηθεις........
τους δε μουσικους αστους να παιζουν κλαρινο.........

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:07:00 pm »
Ευχαριστώ npanag.Η θέση φεύγει λογικά τους πρώτους μήνες. :)
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος epapan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Έρχονται και καλύτερα. Don't panic!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:24:58 pm »
  8)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕ60. ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)