0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζω μια κοπελα που στον προηγουμενο ΑΣΕΠ ειχε σειρά 90 πάνω απο τους διοριστέους.την πρώτη χρονιά πηγε αναπληρώτρια και την δευτερ διοριστικε.Επίσης απο την πρωτοβάθμια της περιοχής μου ο Δ/ντης (τον θεωρούν καλά ενημερωμένο)ειναι 99% σήγουρος ότι με την θέση που έχω στον ΑΣΕΠ θα πάω μεσα στον Οκτώμβριο αναπληρώτρια.Πώς μπορεί να γίνει αυτό αν δεν παίρνουν αναπληρωτές απο τον πίνακα ΑΣΕΠ.Συγνώμη αν σας ζαλίζω.
εγω στον πινακα αναπληρωτων του υπουργειου εχω θεση 2394 με 25,13 μορια,πιστευεις οτι θα με παρουν απο την αρχη?
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι προσληψεις αναπληρωτων θα ειναι μαζικες,μιας και η φοιτηση ειναι υποχρεωτικη τα κενα που δημιουργουνται στην αρχη της χρονιας δεν εχουν καμια σχεση με τα κενα των προγουμενων χρονιων.Το 2007 οι προσληψεις εγιναν σταδιακα αλλα αυτο που συνεβη περισυ ηταν απιστευτο,μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα προσεληφθησε μεγαλος αριθμος αναπληρωτων...ελπιζω να γινει και φετος το ιδιο,ευχαριστω πολυ
Παράθεση από: vanessa! στις Ιουλίου 28, 2009, 09:13:18 pmΠροσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι προσληψεις αναπληρωτων θα ειναι μαζικες,μιας και η φοιτηση ειναι υποχρεωτικη τα κενα που δημιουργουνται στην αρχη της χρονιας δεν εχουν καμια σχεση με τα κενα των προγουμενων χρονιων.Το 2007 οι προσληψεις εγιναν σταδιακα αλλα αυτο που συνεβη περισυ ηταν απιστευτο,μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα προσεληφθησε μεγαλος αριθμος αναπληρωτων...ελπιζω να γινει και φετος το ιδιο,ευχαριστω πολυΑκουσα από καποιον το εξής ( το αναφερω χωρις να ειμαι και υπευθυνη για αυτο) οτι στην αρχη ειχαν αποφασισει να παρουν 740 ατομα διοριστεους απο ΑΣΕΠ,στη συνέχεια εκοψαν τους 140 απο το οικονομκων και βαλαν τελικά τους 600.Αρα.(σκεψη δικήμου) η αναγκες του υπεπθ ειναι πολυ μεγα΄λιτερες απο αυτες που ακουγονται και θα προκυψη περισοτερος κοσμος για διορισμο.
το ξερω οτι ολοι ειμαστε στην τσιτα απ'τη συνεχη αναμονη.. ασεπ, αποτελεσματα, πινακες αναπληρωτων κ.τ.λ. αλλα δε χρειαζεται να κανουμε επιθεση ο ενας στον αλλον..συμφωνω asyria αλλα ο τροπος σου ειναι λιγακι ακομψος..εξαλλου μη θεωρεις τη μειωση του αριθμου λογω οικονομικων απιθανη γιατι ας μην ξεχναμε τι εγινε κ στον κλαδο των μουσικων..που προκυρηχθηκε ασεπ,(δε θυμαμαι αν εδωσαν κιολα) κ μετα τους ειπαν δεν εγκριθηκε το κονδυλιο αρα δε θα διορισουμε..