0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xarakara στις Ιουλίου 18, 2009, 11:33:41 amτον ασεπ τον ενδιαφερει, γιατι αν ειναι ενας επιτυχων 482 ή 483 σαφως και τον ενδιαφερει μηπως εχει γινει κανενα λαθος.μια θεση πανω και εισαι στους διοριστεους.δεν ειναι απλο το πραγμα!!!Μα γι αυτο εγραψα οτι εξεταζει και τις ενστασεις,εσυ π.χ. που εισαι στην 490 θεση και δεις οτι δεν σου εχουν υπολογισει σωστα τις προσαυξησεις θα κανεις ενσταση και θα κερδισεις την θεση που σου ανηκει,καταλαβες?δεν χρειαζεται λοιπον να ψαξει ολα τα δικαιολογητικα των επιτυχοντων ,γιατι αυτο ετσι κι αλλιως θα το κανουν οι επιτυχοντες γι αυτο σου δινει και το δικαιωμα της ενστασης.
τον ασεπ τον ενδιαφερει, γιατι αν ειναι ενας επιτυχων 482 ή 483 σαφως και τον ενδιαφερει μηπως εχει γινει κανενα λαθος.μια θεση πανω και εισαι στους διοριστεους.δεν ειναι απλο το πραγμα!!!
εξακολουθω να πιστευω οτι ολα εγιναν βασει της αιτησης που καναμε.και ισως υπηρξαν καποιοι που δηλωσαν ανακριβη στοιχεια.εξ ου και η αλλαγη στη θεση τους
Παράθεση από: xarakara στις Ιουλίου 18, 2009, 01:22:09 pmεξακολουθω να πιστευω οτι ολα εγιναν βασει της αιτησης που καναμε.και ισως υπηρξαν καποιοι που δηλωσαν ανακριβη στοιχεια.εξ ου και η αλλαγη στη θεση τουςΔηλαδή, εμείς που δε δηλώσαμε ανακριβή στοιχεία να μη μας ζώνουν τα φίδια;
επειδη με προβληματισατε εκανα ενα ψαξιμο στους πινακες του δικου μου κλαδου και εχω μια απορια. Ενω ολοι εχουν μια λογικη προυπηρεσια 1 η 2 ετη η καθολου,ειδα κ ταεξης:66 μηνες προυπηρεσιας,78 και 100!!!
ναι στους πινακες ασεπ αναφερομαι. Ωραια απο οπου κι αν ειναι ,γιατι χρειαστηκε να δωσουν ασεπ; αυτη ειναι η απορια μου