*

Αποστολέας Θέμα: Διαφορά σε οριστικούς και προσωρινούς πίνακες  (Αναγνώστηκε 11017 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διαφορά σε οριστικούς και προσωρινούς πίνακες
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 18, 2009, 07:39:27 pm »
για την 3η περιπτωση αν καποιος δεν επιθυμει να διοριστει οπως λες κ προτιμα την αναπληρωση τοτε γιατι δινει ασεπ;
Οσο για τους οαεδιτες η προυπηρεσια μας κατα την αιτηση δοθηκε κ εγκριθηκε απο τις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:54:16 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 18, 2009, 10:42:14 pm »
Σ' εμένα δεν είχε αλλάξει καθόλου

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 19, 2009, 01:46:35 am »
για την 3η περιπτωση αν καποιος δεν επιθυμει να διοριστει οπως λες κ προτιμα την αναπληρωση τοτε γιατι δινει ασεπ;
Οσο για τους οαεδιτες η προυπηρεσια μας κατα την αιτηση δοθηκε κ εγκριθηκε απο τις

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 19, 2009, 06:36:14 pm »
Iωαννα δεν ηξερα οτι μπορει το υπ παιδειας που κατεθεσε την προυπηρεσια να εχει δεχθει κ προυπηρεσια που το ιδιο δεν αναγνωριζει (κουφο).Οσο για τα ιδιωτικα ισως δεν εγινα κατανοητη δεν ειπα πουθενα να εχει παραιτηθει και απολυθει ταυτοχρονα. Ειπα μετα απο τοσα χρονια η θα εχεις καταφερει να σε απολυσουν η θα μονιμοποιηθεις εκει.Γιατι να μπω στη δοκιμασια του ασεπ οταν με μια διετια και απολυση μπορω να δουλεψω αναπληρωτης και στη συνεχεια να διοριστω ;Την περιπτωση να μην το κανει κανεις επειδη δεν τον απολυουν και μετα απο 7-8 χρονια απλα τη βρισκω απιθανη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:54:16 »

Αποσυνδεδεμένος zwi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση/ ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:16:56 pm »
Για τους φιλολόγους ο πίνακας μηδενικής προυπηρεσίας δεν έχει ανακοινωθεί??
You can lose more than your patience ...

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 22, 2009, 03:49:52 pm »
Έψαξα το παλιό, όχι όμως και το καινούργιο.
http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2009/072009/02-07-2009-34.csp;jsessionid=c0a8641530d642b4fb2d8e3f4ccf994ac5afd1c24860.e3aRbN8Kb3yMe3eTaxaRaNuTci1ynknvrkLOlQzNp65In0

Και βρήκα μόνο αυτό:
Επισημαίνεται ότι οι ιδιότητες, τα τυπικά προσόντα και οι προσαυξήσεις της βαθμολογίας των υποψηφίων εμφανίζονται στους πίνακες βάσει των δηλώσεών τους.
Μπερδεύτηκα τώρα. Δηλ. η κατάταξη διοριστέων και λοιπών επιτυχόντων έγινε φέτος βάσει των δηλώσεων τους και τώρα ξεκινάει ο έλεγχος?

Ναι, έτσι γίνεται. Φίλη μου ρώτησε γνωστό της στο ΑΣΕΠ γι΄ αυτό ακριβώς το ζήτημα. Οι προσωρινοί πίνακες καταρτίζονται μόνο με βάση τις δηλώσεις των υποψηφίων και χωρίς κανέναν έλεγχο των δικαιολογητικών. Ο έλεγχος αρχίζει μετά τη δημοσίευση των προσωρινών πινάκων και αφορά μόνο τους διοριστέους και όσους έκαναν ένσταση. Άρα είναι λογικό να υπάρχουν τόσες ανακατατάξεις. Πολλοί μπορεί να δήλωσαν λάθος προϋπηρεσία ή να δήλωσαν μεταπτυχιακά άσχετα ως σχετικά με το γνωστικό ή τα παιδαγωγικά. Και όταν τους αφαιρεθούν οι προσαυξήσεις θα κατεβούν θέσεις ή θα βγουν τελείως από τον πίνακα των διοριστέων, και θα πάρουν τη θέση τους οι επόμενοι ή όσοι δικαιωθούν από τις ενστάσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2009, 05:34:50 pm από AntreaEirini »

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:18:22 pm »
Θα ήταν λοιπόν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι όσοι δεν έχουν δηλώσει προϋπηρεσία ή μεταπτυχιακό  (βρίσκονται δηλ.στον πίνακα των διοριστέων με μοναδική προσαύξηση το βαθμό πτυχίου) δεν μπορούν και να επηρεαστούν αρνητικά από τις όποιες ανακατατάξεις??

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:33:00 pm »
Θα ήταν λοιπόν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι όσοι δεν έχουν δηλώσει προϋπηρεσία ή μεταπτυχιακό  (βρίσκονται δηλ.στον πίνακα των διοριστέων με μοναδική προσαύξηση το βαθμό πτυχίου) δεν μπορούν και να επηρεαστούν αρνητικά από τις όποιες ανακατατάξεις??

Εννοείται ότι δεν μπορούν να επηρεαστούν.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:49:08 pm »
Θα ήταν λοιπόν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι όσοι δεν έχουν δηλώσει προϋπηρεσία ή μεταπτυχιακό  (βρίσκονται δηλ.στον πίνακα των διοριστέων με μοναδική προσαύξηση το βαθμό πτυχίου) δεν μπορούν και να επηρεαστούν αρνητικά από τις όποιες ανακατατάξεις??

Όσον αφορά τα δικά τους μόρια δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Όμως αν κάποιος πιο κάτω στον πίνακα δικαιωθεί από μία ένσταση που έκανε και κερδίσει μόρια, μπορεί να ξεπεράσει αρκετούς και να τους ρίξει μία θέση παρακάτω. Τα μόρια δηλαδή μπορεί να μην αλλάξουν, αλλά όχι και η θέση τους στον πίνακα.
Ξέρω περίπτωση φίλου που ήταν τελευταίος στον πίνακα διοριστέων και εκτοπίστηκε από άτομο που μπήκε στον πίνακα μετά από ένσταση. Τελικά ο φίλος διορίστηκε ως επιλαχών τη δεύτερη χρονιά, αλλά είχε τρεξίματα και αγωνία για ένα χρόνο!

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:51:03 pm »

Όσον αφορά τα δικά τους μόρια δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Όμως αν κάποιος πιο κάτω στον πίνακα δικαιωθεί από μία ένσταση που έκανε και κερδίσει μόρια, μπορεί να ξεπεράσει αρκετούς και να τους ρίξει μία θέση παρακάτω. Τα μόρια δηλαδή μπορεί να μην αλλάξουν, αλλά όχι και η θέση τους στον πίνακα.
Ξέρω περίπτωση φίλου που ήταν τελευταίος στον πίνακα διοριστέων και εκτοπίστηκε από άτομο που μπήκε στον πίνακα μετά από ένσταση. Τελικά ο φίλος διορίστηκε ως επιλαχών τη δεύτερη χρονιά, αλλά είχε τρεξίματα και αγωνία για ένα χρόνο!

Κάτι ανάλογο έχω υπόψη μου κι εγώ.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:55:21 pm »
δλδ ο κινδυνος αφορα στους τελευταιους;;

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 22, 2009, 06:01:29 pm »
Η αβεβαιότητα θα έλεγα εγώ, γιατί μπορεί μετά τον αυτεπάγγελτο έλεγχο των δικαιολογητικών των διοριστέων και κάποιοι "διοριστέοι" να βγουν εκτός πίνακα και τελικά να κερδίσουν θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 22, 2009, 06:09:25 pm »
Επειδή το 2008 βρεθηκα και εγώ λίγο πίσω από τους τελαυταίους δοριστέους, έτυχε και γνώρισα και άλλα άτομα που ήταν εκεί κοντά μου και μία κοπέλα δεν της αναγνώρισαν στους προσωρινούς πίνακες το μεταπτυχιακό της, έκανε ένσταση γι' αυτό, αλλά δεν δικαιώθηκε, άρα είχαν κάνει κάποιο έλεγχο για να αποφασίσουν ότι το μεταπτυχιακό που δηλώνει δεν αναγνωρίζεται.

Αποσυνδεδεμένος paidagwgos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 25, 2009, 03:32:53 pm »
Αγαπητοι συναδελφοι,

παρακολουθώ τις συζητήσεις  σας εδώ και καιρό και είμαι διοριστέα ΠΕ02
-θέση 296- και ενω είχα ηρεμήσει με τους προσωρινούς πίνακες, ακολουθώντας τα θεματα σας έχω αρχίσει να αγχώνομαι παρα πολυ για τους οριστικούς πίνακες....ο βαθμός γραπτής εξετασης ηταν 69,82 και οι προσαυξήσεις μου με το πτυχίο και τα μεταπτυχιακα 5,88 οπότε ανέβηκε κατα πολυ ο γενικός βαθμος....μπορεί
να μου εξηγήσει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση τελικα να μην αναγνωριστούν τα μεταπτυχιακά μου-σχετικα με ιστορία της τέχνης και αρχαιολογία-και απο τη χαρά
 να βρεθώ σε πένθος ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144