*

Αποστολέας Θέμα: εχω καμια πιθανοτητα; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 6387 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleni t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: εχω καμια πιθανοτητα; - ΠΕ06
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 21, 2009, 02:01:28 pm »
dreamy, χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, θεωρώ τα 7 μόρια ότι για Αττική ίσως να μη φτάνουν. Αυτό βέβαια πάντα εξαρτάται και από όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους. Τα τελευταία 4 χρόνια δήλωνα Αττική ωρομίσθια και έβλεπα ότι οι τελευταίοι πηγαιναν σε σχολεία με 10-12 μόρια και πάνω. Εμένα που τα 2 πρώτα χρόνια είχα 8 περίπου μόρια δεν με είχαν καλέσει και φίλη μου με 17 μόρια την κάλεσαν προς Νοέμβρη(φυσικά δηλώναμε όλη την Αττική). Δυστυχώς η Αθήνα, αν και έχει  τα περισσότερα κενά, και έχουμε τη δυνατότητα για 12ωρα και 11ωρα πολλοί συνάδελφοι, πάντα τα μόρια που απαιτούνται είναι περισσότερα από πολλές επαρχιακές περιφέρειες. Ως προς την Αιτωλ/νία, όσα άτομα ξέρω που εργάστηκαν εκεί, έχουν ήδη διοριστεί με το 24μηνο, δουλεύοντας 4 χρόνια περίπου. Είναι ένας νομός που για κάποιο λόγο τους απορροφάει όλους σχεδόν τους ΠΕ06. Γνώμη μου, αν φέτος-που το απεύχομαι- δε σε καλέσουν Αθήνα, προσπάθησέ το για κάποια άλλη περιφέρεια που θα σε πάρει σίγουρα. Εγώ, περιμένοντας την Αθήνα να με πάρει, έχασα 2 χρόνια και αφού έδωσα 2 ΑΣΕΠ τα κατάφερα...  Καλή επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 21, 2009, 02:29:24 pm »
eleni t νομιζω ότι έχεις δίκιο.Θα περιμένω αυτή τη χρονιά κ αν δε με πάρουν θα το σκεφτώ σοβαρά για του χρόνου που θα δηλώσω.Αν και πρέπει επίσης να σκεφτώ αν αξίζει να αφήσω τα λίγα ιδιαίτερα που έχω κ ίσως κάποιο φροντιστήριο(ακόμη δεν έχω κλείσει, όλοι μου είπανε από Σεπτέμβρη!)Και συνέχεια σκέφτομαιι 2,3 multiple choice που ήξερα να τα είχα βάλει σωστά κ να μην είχα τόσο άγχος που έδωσα πρώτη φορά θα τα είχα πάει καλύτερα στον ασέπ!

Αποσυνδεδεμένος jenny_enl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 27, 2009, 01:48:08 pm »
Δηλαδή παιδιά απο ο,τι κατάλαβα ο βαθμός πτυχίου προσαυξείται μονο για διορισμό?? (αφου για να υπολογίσεις τα μόρια για αναπλ. αφαιρείς από το καθαρό βαθμό στον ασεπ).
Όπως τα υπολόγισα λοιπόν εγώ έχω 16,53 μόρια (αν τα υπολόγισα σωστά)... και έχω δηλώσει ωρομήσθια δυτ.μακεδονία και αναπλ. νησιά....πώς το βλέπετε...τι πιθανότητες έχω??
 και μια δεύτερη ερώτηση, οι μηνες προυπηρεσίας ωρομησθείας πώς υπολογίζονται?

Ελπίζω να μν σας κούρασα απλά είναι το 1το μου post και γενικότερα η 1η φορά σε όλα αυτά οπότε είμαι λίγο χαμένη.....  :P

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 27, 2009, 01:57:42 pm »
για ωρομισθια τα μορια σου είναι καλα.....για αναπληρωτρια, ακομα και νησια δυσκολο.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:35:47 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 27, 2009, 01:58:33 pm »
Όταν ρώτησα πώς υπολογίζονται τα μόρια ωρομησθείας εννοούσα για αναπλ... γτ δάβασα στην εγκύκλιο οτι κάθα μήνας είναι και 1 μόριο..αλλά λογικά δν έχει να κάνει κ με τις ώρεσ που έχεις??στισ πόσες ώρες μετράει 1 μήνας προυπηρεσίας?

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 27, 2009, 02:21:42 pm »
100 ώρες ως ωρομίσθια, είναι ένας μήνας προυπηρεσία.Με 12ωρο ωρομίσθια από την αρχή της χρονιάς περίπου, θα έχεις 3 μήνες και κάτι μέρες προυπηρεσία στο τέλος της χρονιας.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 27, 2009, 03:38:58 pm »
ευχαριστώ πολύ σμαρώ για τις απαντήσεις..... ;)

Αποσυνδεδεμένος tina06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 27, 2009, 09:17:04 pm »
Καλησπερα σε ολους!  :) Ειμαι νεο μελος και δεν ξερω καλα τη λειτουργια του φορουμ. ειμαι ΠΕ06 και εχω συνολικα 30,37 μορια απο ασεπ και προυπηρεσια. Τι λετε, εχω καμια πιθανοτητα για αναπληρωση; Για ωρομισθια εχω δηλωσει αττικη οπου και νομιζω πως εχω ελπιδες να με καλεσουν σχετικα γρηγορα.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:16:53 am »
Καλωσόρισες, tina06, στην παρέα μας!
Με τα μόρια αυτά θεωρώ ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να σε καλέσουν αναπληρώτρια (αν δε έχεις τσεκάρει και το «ναι» σε όλα, είναι σχεδόν σιγούρο κατ' εμέ).

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:08:58 am »
Καλημέρα στο forum!!! Όσον αφορά τουα ΟΑΕΔίτες, μήπως η όλη...ενταξιακή τους πορεία στους πίνακες θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ;; Έχω τη (λανθασμένη ίσως) εντύπωση ότι ενώ εμείς κάναμε τα χαρτιά μας για το διαγωνισμό το Νοέμβριο περίπου(;) η απόφαση για τους ΟΑΕΔίτες βγήκε κάπου το Μάιο, άρα πώς πρόλαβαν να καταθέσουν χαρτιά;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:14:22 am »
Καλημέρα στο forum!!! Όσον αφορά τουα ΟΑΕΔίτες, μήπως η όλη...ενταξιακή τους πορεία στους πίνακες θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ;; Έχω τη (λανθασμένη ίσως) εντύπωση ότι ενώ εμείς κάναμε τα χαρτιά μας για το διαγωνισμό το Νοέμβριο περίπου(;) η απόφαση για τους ΟΑΕΔίτες βγήκε κάπου το Μάιο, άρα πώς πρόλαβαν να καταθέσουν χαρτιά;;;;;;;

μα οι οαεδίτες εντάχθηκαν στους ενιαίους αναπληρωτών με τις αιτήσεις του ιουνίου, όχι με τον ασεπ!
στον ενιαίο αναπληρωτών μπαίνουν όσοι έχουν προϋπηρεσία από σχολεία του υπέπθ...τώρα και οαεδίτες και ποιος ξέρει στο μέλλον!
φέτος θα φύγουν και αυτοί ως αναπληρωτές, αφού εμφανίσαν τεράστιες προϋπηρεσίες και καταλάβαν υψηλές θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών! όσον αφορά πάλι  στο διορισμό τους, απαγορεύεται να διοριστούν για τα επόμενα 2 χρόνια, δηλ 2009-2010 και 2010-2011!
εγώ πάλι λέω..ποτέ μη λες ποτέ!!! οαεδίτες είναι αυτοί...κάτι θα κάνουν! :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2009, 11:16:42 am από ister »
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 28, 2009, 01:26:02 pm »
είναι κατάφορη αδικία αυτό που συμβαίνει με οαεδιτες.εδωσα 2 φορές ασεπ, μάζεψα όσα περισσότερα μόρια μπορούσα, είμαι 4 χρόνια ωρομίσθια, εχω τρέξει σε κατσάβραχα, που δεν τα θεωρούσαν και δυσπρόσιτα, έφτασα αισίως τα 33+ μόρια και αγωνιώ....μη δε φύγω για αναπλήρωση.........τι να πω???ας προσευχηθουμε.......... ;D

Αποσυνδεδεμένος tina06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 28, 2009, 01:42:25 pm »
Καλωσόρισες, tina06, στην παρέα μας!
Με τα μόρια αυτά θεωρώ ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να σε καλέσουν αναπληρώτρια (αν δε έχεις τσεκάρει και το «ναι» σε όλα, είναι σχεδόν σιγούρο κατ' εμέ).

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 29, 2009, 10:48:46 am »

μα οι οαεδίτες εντάχθηκαν στους ενιαίους αναπληρωτών με τις αιτήσεις του ιουνίου, όχι με τον ασεπ!
στον ενιαίο αναπληρωτών μπαίνουν όσοι έχουν προϋπηρεσία από σχολεία του υπέπθ...τώρα και οαεδίτες και ποιος ξέρει στο μέλλον!
φέτος θα φύγουν και αυτοί ως αναπληρωτές, αφού εμφανίσαν τεράστιες προϋπηρεσίες και καταλάβαν υψηλές θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών! όσον αφορά πάλι  στο διορισμό τους, απαγορεύεται να διοριστούν για τα επόμενα 2 χρόνια, δηλ 2009-2010 και 2010-2011!
εγώ πάλι λέω..ποτέ μη λες ποτέ!!! οαεδίτες είναι αυτοί...κάτι θα κάνουν! :P :P :P
Ister σιγουρα οι ΟΑΕΔιτες δεν διοριζονται και το 2010-211; Ειχα την εντύπωση οτι από του χρόνου (10-11) μπαινουν και στον ενιαιο πινακα διορισμών.
Σε παρακαλώ διορθωσε με αν κανω λαθος
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)