0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα στο forum!!! Όσον αφορά τουα ΟΑΕΔίτες, μήπως η όλη...ενταξιακή τους πορεία στους πίνακες θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ;; Έχω τη (λανθασμένη ίσως) εντύπωση ότι ενώ εμείς κάναμε τα χαρτιά μας για το διαγωνισμό το Νοέμβριο περίπου( η απόφαση για τους ΟΑΕΔίτες βγήκε κάπου το Μάιο, άρα πώς πρόλαβαν να καταθέσουν χαρτιά;;;;;;;
Καλωσόρισες, tina06, στην παρέα μας!Με τα μόρια αυτά θεωρώ ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να σε καλέσουν αναπληρώτρια (αν δε έχεις τσεκάρει και το «ναι» σε όλα, είναι σχεδόν σιγούρο κατ' εμέ).
Παράθεση από: adioristi78 στις Ιουλίου 28, 2009, 11:08:58 amΚαλημέρα στο forum!!! Όσον αφορά τουα ΟΑΕΔίτες, μήπως η όλη...ενταξιακή τους πορεία στους πίνακες θα ισχύσει από τον επόμενο ΑΣΕΠ;; Έχω τη (λανθασμένη ίσως) εντύπωση ότι ενώ εμείς κάναμε τα χαρτιά μας για το διαγωνισμό το Νοέμβριο περίπου( η απόφαση για τους ΟΑΕΔίτες βγήκε κάπου το Μάιο, άρα πώς πρόλαβαν να καταθέσουν χαρτιά;;;;;;;μα οι οαεδίτες εντάχθηκαν στους ενιαίους αναπληρωτών με τις αιτήσεις του ιουνίου, όχι με τον ασεπ! στον ενιαίο αναπληρωτών μπαίνουν όσοι έχουν προϋπηρεσία από σχολεία του υπέπθ...τώρα και οαεδίτες και ποιος ξέρει στο μέλλον!φέτος θα φύγουν και αυτοί ως αναπληρωτές, αφού εμφανίσαν τεράστιες προϋπηρεσίες και καταλάβαν υψηλές θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών! όσον αφορά πάλι στο διορισμό τους, απαγορεύεται να διοριστούν για τα επόμενα 2 χρόνια, δηλ 2009-2010 και 2010-2011!εγώ πάλι λέω..ποτέ μη λες ποτέ!!! οαεδίτες είναι αυτοί...κάτι θα κάνουν!