0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα αρεσε σε αρκετους η ιδεα του ψαρεματος!!!!!!!!ας ειναι .................................ειναι καλυτερο απο το να καβαλα καλαμια!!!!!!!!!και να πιστευει καποιοσ για τον εαυτο του οτι είναι σπουδαιος ....και πρωτος!!!!!!!!!!δεν υπαρχουν καλαμια....δεν γνωριζει κανεις το εργο του αλλου....ηρεμησε λοιπον
Έλεος! Το ΦΠΨ αυτό το ΦΠΨ εκείνο...λίγη ηρεμία. Σε μια στιγμή νόμισα ότι μιλάμε για σχολή του Χάρβαρντ!Δηλαδή οι του ΦΠΨ τι είναι απ' όλα? Παιδαγωγοί? Φιλόσοφοι? Ψυχολόγοι? Και τα τρία? Τίποτα απ' 'ολα αυτά? Για να καταλάβουμε κι εμείς. Μπορεί απόφοιτός του ΦΠΨ να εργαστεί νόμιμα ως ψυχολόγος?Μπορεί κάποιος να αποδείξει γιατί το ΦΠΨ εντάχθηκε στην εκπαίδευση καθώς και ότι αξίζει να παραμείνει εκεί και στο εξής?Κατά την προσωπική μου γνώμη αν αυτό το τμήμα δεν καταλάμβανε πλέον ζωτικό χώρο στην εκπαίδευση οι προσλήψεις θα ξεμπλόκαραν σε απίστευτο βαθμό επειδή θα μειωνόταν ο αριθμός των υποψηφίων.
Έλεος! Το ΦΠΨ αυτό το ΦΠΨ εκείνο...λίγη ηρεμία. Σε μια στιγμή νόμισα ότι μιλάμε για σχολή του Χάρβαρντ!Δηλαδή οι του ΦΠΨ τι είναι απ' όλα? Παιδαγωγοί? Φιλόσοφοι? Ψυχολόγοι? Και τα τρία? Τίποτα απ' 'ολα αυτά? Για να καταλάβουμε κι εμείς. Μπορεί απόφοιτός του ΦΠΨ να εργαστεί νόμιμα ως ψυχολόγος?
Μπορεί κάποιος να αποδείξει γιατί το ΦΠΨ εντάχθηκε στην εκπαίδευση καθώς και ότι αξίζει να παραμείνει εκεί και στο εξής?
Κατά την προσωπική μου γνώμη αν αυτό το τμήμα δεν καταλάμβανε πλέον ζωτικό χώρο στην εκπαίδευση οι προσλήψεις θα ξεμπλόκαραν σε απίστευτο βαθμό επειδή θα μειωνόταν ο αριθμός των υποψηφίων.
επισης θα ηταν πιο τιμιο αντι να κανεις τροποποιηση του μνμ να εγραφες σε ενα καινουργιο...
εγω θα εθετα ενα αλλο ερωτημα...ας μην αναλυουμε αν ειναι ισοτιμες οι σχολες...ας δεχτουμε οτι ειναι.και ας εχουν ολοι οι αντιστοιχοι αποφοιτοι το δικαιωμα διορισμου ασεπ.....κανενα προβλημα...το θεμα ομως ειναι, απο τη στιγμη που υπαρχει τοσος κορεσμος στο επαγγελμα....ποιος ο λογος υπαρξης τοσων σχολων του κλαδου πε02....? αυτο ειναι το θεμα...γιατι 6-7 φιλολογιες? γιατι 4-5 ΦΠΨ? γιατι αλλα τοσα ιστορικα αρχαιολογικα? γιατι ολες αυτες οι σχολες? μαζι και το ΕΑΠ...ποιο το οφελος??και ποιος ο λογος υπαρξης..? Νομικης λ.χ υπαρχουν 3 μονο..δασκαλων 7-10 στο συνολο οχι 30 οπως οι σχολες που αφορουν τους πε02!30!!!! αυτο ειναι το προβλημα κατα τη γνωμη μου...τα περι γνησιου φιλολογου κτλ...δεν μπαινω καν στη διαδικασια να τα αναλυσω.....δεν θα πω αν συμφωνω η διαφωνω..γιατι σαφως και εχω προσωπικη αποψη....απλα δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.....εγω τελειωσα φιλολογια Αθηνας....και ακομη και μεταξυ μας τρωγομασταν....θυμαστε..? οι κλασικοι σνομπαραν το γλωσσολογικο..οτι δεν ειναι φιλολογοι κτλ....και το αντιστροφο...και οι δυο μαζι αυτοι σνομπαραν το μνεφ....και παει λεγοντας.....το θεμα ειναι να μειωθουν οι σχολες γενικως...δεν υποτιμω καποια συγκεκριμενη....π.χ να μεινουν οι φιλολογιες...και να καταργηθει το ΦΠΨ....αλλα....να μειωθουν ολες οσες οι αποφοιτοι τους ανηκουν στην πε02....
Μπορεί κάποιος να αποδείξει γιατί το ΦΠΨ εντάχθηκε στην εκπαίδευση καθώς και ότι αξίζει να παραμείνει εκεί και στο εξής?Κατά την προσωπική μου γνώμη αν αυτό το τμήμα δεν καταλάμβανε πλέον ζωτικό χώρο στην εκπαίδευση οι προσλήψεις θα ξεμπλόκαραν σε απίστευτο βαθμό επειδή θα μειωνόταν ο αριθμός των υποψηφίων.