0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι 24μηνίτες που θα διοριστούν φέτος είναι 202. Η βάση διορισμού από τον Πίνακα Διορισμού για φέτος θα είναι τα 24 μόρια. Άρα όλοι όσοι έχουν 24 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας εἰτε έχουν πετύχει σε ΑΣΕΠ είτε δεν έχουν πετύχει ποτέ, θα διοριστούν.Επισυνάπτω 2 πίνακες ακόμα.Στον 1ο έχω τον Πίνακα Διορισμού χωρίς τους διοριστέους από ΑΣΕΠ (α'φουρνιά), 40% , 24μηνο και 30 μηνο. Σε αυτόν θα στηριχθούν οι διορισμοί της σχ. χρονιάς 2010-11 (αφού βεβαίως θα προστεθούν τα μόρια της σχ. χρονιάς 2009-10). Με ροζ χρώμα έχω τους διοριστέους από ΑΣΕΠ β'φουρνιά (αν διοριστούν με το 40% ή το 24μηνο, ανοίγουν θέσεις επιλαχόντων). Με την ένδειξη ΝΑΙ εμφανίζονται όσοι έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ και μπορούν να ενταχθούν στο 24μηνο.Στο 2ο πίνακα βλέπουμε όσους έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ και θα αποτελέσουν (κάποιοι από αυτούς ) το 24μηνο του σχ. έτους 2010-1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ?
Παράθεση από: Smart84 στις Αυγούστου 08, 2009, 05:57:08 pmΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ?ναι,και γω την ιδια απορια εχω