0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι; Στους πίνακες ωρομισθίων, τα μόρια μετρούνται όπως στον πίνακα αναπληρωτών, δηλαδή και με τα μόρια από ασεπ;
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις geok_salonika! Έχω μία ακόμα ερώτηση : που μπορώ να δω πόσους ωρομίσθιους πήραν ανά περιφέρεια πέρισυ;
Καλημέρα!Είμαι νέος στο forum. Αφού δεν υπάρχουν ακόμα τα αποτελέσματα των πινάκων, θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος με εμπειρία να με βοηθησει στο ερώτημά μου.Απόφοιτος με πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής , Μεταπτυχιακό σε αντικείμενο Πληροφορικής και πτυχίο από ΑΣΠΑΙΤΕ, με ενα καλό βαθμό σε ΑΣΕΠ δηλαδή πάνω από 70 τι πιθανότητες έχει να διοριστεί?Θα ήθελα να ξέρω τι μόρια χρειάζεσαι για να πει κάποιος ότι έχει ελπίδες για να διοριστεί. αν είναι εφικτό αυτό βέβαια...
Υπάρχει περίπτωση αναπλήρωσης ή ακόμα και διορισμού?
Καλησπέρα!Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τους πίνακες και τα μορια γιατι εχω μπερδευτεί.Διάβασα εδώ http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item17 ότι υπάρχει ο πίνακας Γ με ατομα με μηδενική προυπηρεσία και ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών που κατατάσσεσαι με βάση τα μορια(1 για κάθε μήνα προυπηρεσίας και 1 για κάθε βαθμό πάνω από τη βαθμολογική βάση του ΑΣΕΠ)Εγώ δηλαδή που δεν έχω προυπηρεσία αλλά έγραψα κοντα στο 70 στον τελευταίο ΑΣΕΠ είμαι πιο πάνω απο κάποιον που έχει μόνο 12 μήνες προυπηρεσία;Ή πάω στον πίνακα Γ και με περνάει ο συνάδερφος?Ευχαριστώ και κουράγιο κάποτε θα διοριστούμε όλοι
Καλησπέρα κι από εμένα,Μια ανάλογη ερώτηση θέλω να κάνω. Πτυχίο ΔΤΨΣ επιτυχόν στον τελευταίο ΑΣΕΠ με 58, δεν είχα κάνει χαρτιά για πίνακες αναπληρωτών-ωρομισθίων και δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία, μπαίνω αυτόματα σε κάποιον πίνακα λόγο της επιτυχίας στον ΑΣΕΠ και αν ναι σε ποιόν;Σας ευχαριστώ.