0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 21, 2009, 03:49:17 pmΔηλαδή παρα 5 αν π.χ εμένα όταν ανακοινωθούν οι διορισμοί με διορίσουν σε ένα δυσπρόσιτο σχολείο και δεν έχω το έχω δηλώσει αλλα απλά ε΄χω τσεκάρει το κουτάκι δεν ειμαι υποχρεωμενη για διετια; η μάγδα προηγουμένως είπε οτι αν δε διορίσουν εξαρχης σε δυσπρόσιτο είσαι υποχρεωμένος . Εσυ με μπέρδεψες τωρα λιγο Τι ισχύει τελικα ;μαγδα ξαναβοήθα και εσυΑν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, είτε επειδή το συμπεριέλαβες στις 30 προτιμήσεις σου είτε επειδή τσέκαρες το κουτάκι για τα δυσπρόσιτα, μένεις υποχρεωτικά 2 χρόνια.
Δηλαδή παρα 5 αν π.χ εμένα όταν ανακοινωθούν οι διορισμοί με διορίσουν σε ένα δυσπρόσιτο σχολείο και δεν έχω το έχω δηλώσει αλλα απλά ε΄χω τσεκάρει το κουτάκι δεν ειμαι υποχρεωμενη για διετια; η μάγδα προηγουμένως είπε οτι αν δε διορίσουν εξαρχης σε δυσπρόσιτο είσαι υποχρεωμένος . Εσυ με μπέρδεψες τωρα λιγο Τι ισχύει τελικα ;μαγδα ξαναβοήθα και εσυ
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 21, 2009, 03:52:23 pmΑν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, είτε επειδή το συμπεριέλαβες στις 30 προτιμήσεις σου είτε επειδή τσέκαρες το κουτάκι για τα δυσπρόσιτα, μένεις υποχρεωτικά 2 χρόνια.Kαι αν απ' τα δύο χρόνια, το ένα είναι με άδεια ανατροφής, τι γίνεται; Θεωρείται ότι έχεις ξεχρεώσει τη θέση σου;
Αν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, είτε επειδή το συμπεριέλαβες στις 30 προτιμήσεις σου είτε επειδή τσέκαρες το κουτάκι για τα δυσπρόσιτα, μένεις υποχρεωτικά 2 χρόνια.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 21, 2009, 03:57:22 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 21, 2009, 03:52:23 pmΑν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, είτε επειδή το συμπεριέλαβες στις 30 προτιμήσεις σου είτε επειδή τσέκαρες το κουτάκι για τα δυσπρόσιτα, μένεις υποχρεωτικά 2 χρόνια.Kαι αν απ' τα δύο χρόνια, το ένα είναι με άδεια ανατροφής, τι γίνεται; Θεωρείται ότι έχεις ξεχρεώσει τη θέση σου; Ξεχρεώνεις τη μια χρονιά.
πάντως δεν μου ακουγεται λογικοεμ σε διοριζουν σε δυσπροσιτο... σε υποχρεωνουν να μεινεις και 2 χρονια γιατι
αφού 1ον είναι επιλογή κάποιου να πάει σε δυσπρόσιτο, 2ον έχει διπλάσια μόρια,
Άσε που το πρώτο πράμα που σε ρωτούν την πρώτη κιόλας μέρα του σχολείου είναι αν θα μείνεις και του χρόνου.