*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως  (Αναγνώστηκε 285783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paogate13

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 06:42:13 pm »
Σε τι επίπεδο πρέπει να έχεις φτάσει στα αγγλικά για να ανταπεξέλθεις;
Προσωπικα  ειχα    αφησει  τα  Αγγλικα  για  πολλα  χρονια-ειχα  παρει  το  λοουερ  το  1983. Επιδερμικα  κρτουσα  μια  επαφη. Εκανα  ενα  μηνα  εντατικα  το  2007  και  πηρα  το  IELTS  ΜΕ  7  ΣΤΑ  9, και  λιγο  αργοτερα  το  ΚΠΓ  επιπεδο  Γ1. Οταν  πηγα  Αγγλια  το  2008, καταλαβαινα  αρκετα  --φυσικα  οχι  ολα. Δουλεψε  πολυ  λεξικο, διαβαζα  και  ξαναδιαβαζα  τα  αρθρα  με  πολυ  αργο  ρυθμο  φυσικα  (που  προοδευτικα  γινοταν  πιο  γρηγορος  αλλα  για  τον  μεσο  Αγγλο  εξακολουθουσε  ναναι  αργος). Τελικως  ολα  καλα-εργασιεσ,  εξετασεις, και  μαλλον  η  διπλωματικη  που  εκκρεμει  πηγαν  καλα. Αποδειξη  πως  οταν  υπαρχει  θεληση  και  περισσευμα  καλως  εννοουμενου  εγωισμου  ολα  υπερνικωνται. Καλη  τυχη!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:31:05 »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 07:01:02 pm »
Καλησπέρα! Μιας και σας βλέπω ενήμερους έχω μιά ερώτηση: ενδιαφέρεται φίλη μου απόφοιτος οικονομικού τμήματος να αποκτήσει παιδαγωγική επάρκεια, ώστε να μπορέσει να δώσει ασεπ. Γίνεται να παρακολουθήσει μετ/κό από απόσταση σχετικό με παιδαγωγικά;; Οποιαδήποτε πληροφορία σχετική θα την εκτιμούσα πολύ :) Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 07:54:05 pm »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 08:58:13 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:31:05 »

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 12:50:09 pm »
Δεν  το  εχω  κανει. Το  δικο  μου  ηταν  Taught  Master  κανονικα  στην  Αγγλια. Μπες  στην  ισοσελιδα  του  Open  (www. open. ac. uk) - παρε  και  ενα  τηλ  στο  ΔΟΑΤΑΠ. Νομιζω  οτι  και  αξιζει  και  προβλημα  δεν  θα  εχεις  με  την  αναγνωριση. Εκεινο  που  ξερω  θετικα  ειναι  για  τη  φημη  του  Open  και  την  εκπληκτικη  του  οργανωση.

σ ευχαριστω πολυ!! ειδα το μεταπτυχιακο και ενθουσιαστηκα! απλα περιμενω να δω τι θα πει ο δοαταπ...

Αποσυνδεδεμένος mpach

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:05:44 pm »
Γεια σας! Αν μάθει κάποιος για το αν τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως τελικά αναγνωρίζονται, θα τον παρακαλούσα πάρα πολύ να μας το πει.. Και επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε επιβεβαιωμένα αν όντως το μεταπτυχιακό από το ΑΕΠ δεν αναγνωρίζεται ως ισότιμο και αν το μεταπτυχιακό από παιδαγωγικό τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης δίνουν παιδαγωγικά επάρκεια?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 04:38:22 pm »
Εννοείς μάλλον του ΕΑΠ.Αναγνωρίζεται ως ισότιμο αλλά δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με αυτά που δίνουν παιδαγωγική επάρκεια.(αν κ θα έπρεπε διατί οι θεματικές του όντως είναι άμεσα συνυφασμένες με την εκπαίδευση).Από τα παιδαγωγικά τμήματα σαφώς κ δίνεται επάρκεια.

Αποσυνδεδεμένος mpach

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 08:07:45 pm »
Σ' ευχαριστώ πολύ. Ήθελα ιδιαιτέρως να ρωτήσω αν τα μεταπτυχιακά από απόσταση όχι μόνο του ΕΑΠ, αλλά και μεταπτυχιακά από άλλα Πανεπιστήμια του εσωτερικού ή του εξωτερικού αναγνωρίζονται, γιατί παραπάνω αναφέρθηκε ότι μάλλον δεν αναγνωρίζονται, και γιατί παίρνω στο ΔΙΚΑΤΣΑ αλλά όπως θα ξέρετε, όποιος τουλ. είχε την ατυχία να ασχοληθεί, δεν απάντανε ποτέ στο τηλέφωνο για να μάθω, και είμαι από επαρχία, οπότε δεν μπορώ να πάω από εκεί...

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 12:08:55 pm »
Σ' ευχαριστώ πολύ. Ήθελα ιδιαιτέρως να ρωτήσω αν τα μεταπτυχιακά από απόσταση όχι μόνο του ΕΑΠ, αλλά και μεταπτυχιακά από άλλα Πανεπιστήμια του εσωτερικού ή του εξωτερικού αναγνωρίζονται, γιατί παραπάνω αναφέρθηκε ότι μάλλον δεν αναγνωρίζονται, και γιατί παίρνω στο ΔΙΚΑΤΣΑ αλλά όπως θα ξέρετε, όποιος τουλ. είχε την ατυχία να ασχοληθεί, δεν απάντανε ποτέ στο τηλέφωνο για να μάθω, και είμαι από επαρχία, οπότε δεν μπορώ να πάω από εκεί...

καλημερα! κι εγω απο επαρχια..εχω ψαξει στο ανοιχτο παν/μιο Αγγλιας και εχει καλα προγραμματα, αλλα : βρηκα στη σελιδα του δοαταπ ενα ερωτηματολογιο, το οποιο πρεπει να συμπληρωθει απο το ξενο παν/μιο και να σταλει στο δοαταπ για να αποφασισουν αν αναγνωριζεται το μαστερ. ειμαι σε αυτην τη φαση τωρα, τους το εστειλα και περιμενω να μου το συμπληρωσουν. αν ο δοαταπ το εγκρινει, παιρνεις γραπτη βεβαιωση οτι το μαστερ αναγνωριζεται και το προχωρας...καλο; αν θες, σε ενημερωνω για το τι εγινε με μενα...

Αποσυνδεδεμένος s.l.p.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 12:16:08 pm »
Τι επιπεδο αγγλικων πρεπει να εχεις , για να κανεις μεταπτυχιακο στο εξωτερικο; φανταζομαι ενα απλο lower δεν φτανει . ενημερωσε μας για τις εξελιξεις , καλη επιτυχια
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2009, 09:25:17 pm από s.l.p. »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 01:15:29 pm »
Τι επιπεδο αγγλικων πρεπει να εχεις , για να κανεις μεταπτυχιακο στο εξωτερικο; φανταζομαι ενα απλο lower δεν φτανει . ενημερωσε μας για τις εξελιξεις , καλη επιτυχια .:
Στην αγγλία ζητάνε ielts με σκόρ γύρω στο 6.5 (advanced level) ή toefl (δεν ξέρω σκορ) πρέπει να βρεις τη σχολή και το τμήμα που σε ενδιαφέρει και να δεις ακριβώς σε τι επίπεδο πρέπει να ναι τα αγγλικά σου.   

Αποσυνδεδεμένος petra20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 09:32:59 pm »
καλησπερα σε ολους,
εντονο αγχος με διακατεχει καθως τελειωνω τισ σπουδες μου στις κλασικες σπουδες και φιλοσοφια στο κρατικο πανεπιστημιο κυπρου και δεν γνωριζω που να συνεχισω για μεταπτυχιακα. επιπροσθετως θελω να συνεχισω δευτερο πτυχιο στη ψυχολογια στο πανεπιστημιο που φοιτω ηδη, ενω ταυτοχρονα να κανω και μεταπτυχιακα στη φιλοσοφια που να αναγνωριζονται ευρεως ετσι ωστε να μπορω επειτα να συνεχισω και σε διδακτορικο στον ιδιο τομεα, - συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για διδακτορικο στο πανεπιστημιο της

Αποσυνδεδεμένος petra20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 10:00:57 pm »
μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να μου εξηγησει στα ελληνικα τι ειναι το bachelor  και το master? και ποια η διαφορα απο αυτο που αποκαλουμε απλα ως "μεταπτυχιακα" στα ελληνικα?

Αποσυνδεδεμένος partali

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 22, 2009, 10:45:46 pm »
bachelor εινα το πτυχιο, master το μεταπτυχιακο? τι εννοεις ποια ειναι η διαφορα με το μεταπτυχιακο?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32931
  • Τελευταία: klevin
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185918
  • Σύνολο θεμάτων: 19497
  • Σε σύνδεση σήμερα: 841
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)