0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: monogramma στις Νοεμβρίου 01, 2012, 01:39:31 amΚαλά Αγγλία είναι πανάκριβα, δεν έχω εντοπίσει κάτι φθηνό και ενδιαφέρον.Εγώ που τους πήρα τηλ. για το ΠΜΣ της Κύπρου μου είπαν πως είναι 5900 συνολο. Λες αλλά να λένε και άλλα να είναι; χαχα όλα είναι να τα περιμένεις πια! Τι εννοείς φθηνό; Υπάρχουν με περίπου 7000 ευρώ όλο το πρόγραμμα.
Καλά Αγγλία είναι πανάκριβα, δεν έχω εντοπίσει κάτι φθηνό και ενδιαφέρον.Εγώ που τους πήρα τηλ. για το ΠΜΣ της Κύπρου μου είπαν πως είναι 5900 συνολο. Λες αλλά να λένε και άλλα να είναι; χαχα όλα είναι να τα περιμένεις πια!
Ναι, έχετε δίκιο πως έχεις και τα έξοδα διαμονής.
Παιδιά επικοινώνησα μαζί τους όπως και άλλοι συνάδελφοι και είπαν πως είναι 5900 στο σύνολο και τα 3 τετράμηνα (δεν είναι εξάμηνα). Όσοι γράφετε πως είναι 5900 ανά semester δεν ισχύει (και σε περίπτωση που ισχύει, πριν το ποστάρετε εδώ πάρτε ένα τηλ στη γραμματεία τους να το επιβεβαιώσετε).
Εγώ μόλις γράφτηκα σε αυτό το μεταπτυχιακό της Κύπρου... Μίλησα και απευθείας με Κύπρο και κραταει ενα χρονο αν το ξεκινήσεις τωρα του χρόνου τέτοιο καιρό τελειώνει ..ειναι 5900 Κυπρο δε πηγαινεις ποτε παρα μόνο Αθήνα η Θεσνικη για εξετασεις που γίνονται κάθε 3μηνο περιπου ... Πήρα τηλ και στον ΔΟΑΤΑΠ και μου είπανε οτι είναι σίγουρα αναγνωρισμένο είδα και την Πράξη και ειναι το μόνο ανανγνωρισμένο εξ αποστάσεως