0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο σκέφτομαι με τι προσόντα διορίζονταν παλαιότεροι συνάδελφοι. Ένα ξερό πτυχίο και 16 μήνες προυπηρεσίας...
Δε θα βάλουνε μου το ξεκαθάρισαν σήμερα... θα πρέπει να πάμε αθήνα καμια 5 φορές περίπου μόνο για εξετάσεις δηλ για κάποιες ώρες..αν υπολογίσουμε οτι για να παμε θα ξοδεψουμε το λιγότερο 150 ευρώ βγαίνει 1000 επιπλέον ...δηλ 7000
Εάν θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακό για σας, να το κάνετε, αλλιώς για διορισμό ξεχάστε το! Νομίζω κιόλας ότι έχει εξαφανιστεί η παιδαγωγική επάρκεια ως κριτήριο διορισμού. Δείτει το! Λυπάμαι που το λέω, αλλά βλέπω την αγωνία σας και ειλικρινά σας λέω ότι δεν έχει νόημα να περιμένετε διορισμό. Εδώ σε λίγο θα αρχίσουν να διώχνουν μόνιμους απο την εκπαίδευση. Ιδίως η ειδική αγωγή είναι ένας πολύ δύσκολος τομέας με τον οποίο όποιος ασχολείται θα πρέπει να έχει κουράγιο και θέληση. Όποιος την βλέπει σαν παράθυρο για να διοριστεί,τζάμπα θα κουραστεί. Και μην γίνεστε θύματα διοφόρων επιτηδείων, οι οποίοι εμπορεύονται ελπίδες. Οι ίδιοι που διοργάνωναν τα περίφημα σεμινάρια, διοργανώνουν τώρα και παριστάνουν τους μεσάζοντες στα διάφορα μεταπτυχιακά. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι τους πήραν όλους; Σε ποιο σοβαρό μεταπτυχιακό γίνεται αυτό;
Εγώ μόλις γράφτηκα σε αυτό το μεταπτυχιακό της Κύπρου... Μίλησα και απευθείας με Κύπρο και κραταει ενα χρονο αν το ξεκινήσεις τωρα του χρόνου τέτοιο καιρό τελειώνει ..ειναι 5900 Κυπρο δε πηγαινεις ποτε παρα μόνο Αθήνα η Θεσνικη για εξετασεις που γίνονται κάθε 3μηνο περιπου ... Πήρα τηλ και στον ΔΟΑΤΑΠ και μου είπανε οτι είναι σίγουρα αναγνωρισμένο είδα και την Πράξη και ειναι το μόνο ανανγνωρισμένο εξ αποστάσεως
Παράθεση από: Marilou! στις Νοεμβρίου 10, 2012, 08:52:02 pmΔε θα βάλουνε μου το ξεκαθάρισαν σήμερα... θα πρέπει να πάμε αθήνα καμια 5 φορές περίπου μόνο για εξετάσεις δηλ για κάποιες ώρες..αν υπολογίσουμε οτι για να παμε θα ξοδεψουμε το λιγότερο 150 ευρώ βγαίνει 1000 επιπλέον ...δηλ 7000Συγγνώμη, αλλά με 13οοο -15000 κάνετε ωραιότατο μεταπτυχιακό Γαλλία - Γερμανία, όπου δεν έχουν δίδακτρα τα Πανεπιστημία. Μένετε εκεί 1 χρόνο, κάνετε σοβαρή δουλειά, είστε βέβαιοι ότι το μεταπτυχιακό σας αναγνωρίζεται και έχετε ζήσει και έναν χρόνο στο εξωτερικό! Εκτός αν δουλεύετε ή έχετε άλλες υποχρεώσεις, νομίζω ότι δεν σας συμφέρει να πληρώνετε τόσα λεφτά!