0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Marilou! στις Οκτωβρίου 31, 2012, 11:40:19 amΕγώ μόλις γράφτηκα σε αυτό το μεταπτυχιακό της Κύπρου... Μίλησα και απευθείας με Κύπρο και κραταει ενα χρονο αν το ξεκινήσεις τωρα του χρόνου τέτοιο καιρό τελειώνει ..ειναι 5900 Κυπρο δε πηγαινεις ποτε παρα μόνο Αθήνα η Θεσνικη για εξετασεις που γίνονται κάθε 3μηνο περιπου ... Πήρα τηλ και στον ΔΟΑΤΑΠ και μου είπανε οτι είναι σίγουρα αναγνωρισμένο είδα και την Πράξη και ειναι το μόνο ανανγνωρισμένο εξ αποστάσεωςΚάνεις λάθος σε αυτό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. Υπάρχουν άλλα τόσα
Εγώ μόλις γράφτηκα σε αυτό το μεταπτυχιακό της Κύπρου... Μίλησα και απευθείας με Κύπρο και κραταει ενα χρονο αν το ξεκινήσεις τωρα του χρόνου τέτοιο καιρό τελειώνει ..ειναι 5900 Κυπρο δε πηγαινεις ποτε παρα μόνο Αθήνα η Θεσνικη για εξετασεις που γίνονται κάθε 3μηνο περιπου ... Πήρα τηλ και στον ΔΟΑΤΑΠ και μου είπανε οτι είναι σίγουρα αναγνωρισμένο είδα και την Πράξη και ειναι το μόνο ανανγνωρισμένο εξ αποστάσεως
Συνάδελφοι, γενικά βασανίζομαι πάρα πολύ για το εν λόγω μεταπτυχιακό ε.α της Κύπρου. Αν βάλεις τα λεφτά στην άκρη και αν υποθέσουμε πως δεν είναι πρόβλημα (που είναι) αυτά που έχω διαβάσει εδώ, αυτά που έχω διαβάσει στην ιστοσελίδα τους δεν συνάδουν. Σε έγγραφό τους λέει πως η φοίτηση κρατάει τουλάχιστον 3 6άμηνα, 1,5 χρόνο δηλαδή με μαξιμουμ τα 4 χρόνια. Το μεγαλύτερο μου άγχος όμως είναι οι διδακτικές μονάδες. Είναι 90 για να πάρεις το μεταπτυχιακό. Έχω κάνει ήδη μεταπτυχιακό στο εξωτερικό (σε άλλο αντικείμενο) και οι ΔΜ (credits) ήταν 120. Γνωρίζω πως γενικά 120 είναι οι ΔΜ στα μεταπτυχιακά! Το εν λόγω αναγνωρίζεται γενικά εκτός Ελλάδας που προφανώς έχει παιχτεί μια συμφωνία μεταξύ Κύπρου-Ελλάδος; 90 ΔΜ μου φαίνεται πολύ λίγο…