0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και πως ειναι δυνατον να κανεις μεταπτυχιακο χωρις διπλωματικη? δε σας προβληματιζει λιγο αυτο?Ακομη και της
και εμενα λιγες μου φαινονται.. και δε ξέρω αν αξιζει να το κανεις και στο τελος να μην αναγνωριζεται στο εξωτερικο...γιατι με τα ιδια λεφτα ενταξει λιγα παραπανω κανεις ενα στην Αγγλια ομως εισαι σιγουρος για τα παντα
Παράθεση από: Marilou! στις Νοεμβρίου 12, 2012, 08:01:59 pmκαι εμενα λιγες μου φαινονται.. και δε ξέρω αν αξιζει να το κανεις και στο τελος να μην αναγνωριζεται στο εξωτερικο...γιατι με τα ιδια λεφτα ενταξει λιγα παραπανω κανεις ενα στην Αγγλια ομως εισαι σιγουρος για τα πανταΑυτό σκέφτομαι και εγώ. Στην Αγγλία οκ είναι πιο ακριβά γιατί έχεις και τα έξοδα διαμονής, αλλά τι να πω! Ειλικρινά σας λέω ότι βασανίζομαι πολύ.
Παράθεση από: museum στις Νοεμβρίου 12, 2012, 08:06:37 pmΠαράθεση από: Marilou! στις Νοεμβρίου 12, 2012, 08:01:59 pmκαι εμενα λιγες μου φαινονται.. και δε ξέρω αν αξιζει να το κανεις και στο τελος να μην αναγνωριζεται στο εξωτερικο...γιατι με τα ιδια λεφτα ενταξει λιγα παραπανω κανεις ενα στην Αγγλια ομως εισαι σιγουρος για τα πανταΑυτό σκέφτομαι και εγώ. Στην Αγγλία οκ είναι πιο ακριβά γιατί έχεις και τα έξοδα διαμονής, αλλά τι να πω! Ειλικρινά σας λέω ότι βασανίζομαι πολύ. ;Εχεις κάνει αιτηση για της Κυπρου?