0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνωμη για να ξεδιαλύνω λίγο το θέμα με την παιδαγωγική επάρκεια,όποιος έχει τελειώσει κάποιο ΑΕΙ απ'το οποίο γίνεσαι εκπαιδευτικός,δεν έχει κατευθείαν με το πτυχίο του παιδαγωγική επάρκεια;; π.χ εγώ που είμαι Θεολόγος,δε χρειάζομαι παιδαγωγική επάρκεια για να διδάξωετσι δεν είναι;
Ερώτηση για MarchΈχει αναγνωριστεί επισήμως από το ΔΟΑΤΑΠ ως μεταπτυχιακός τίτλος;
Κατά την γνώμη μου το μεταπτυχιακό της Κυπρου αξίζει... Εγώ έχω τελειώσει το εν λόγο Πανεπιστήμιο και ειλικρινά οι γνώσεις που έχω πάρει είναι τρομερές. Τα μαθήματα ειδικής αγωγής που είχαμε κάνει ήταν πάρα πολλά και αυτο με βοήθησε ως αναπληρώτρια παράλληλης. Επιπλέον η κοπέλα που ήμασταν μαζί παράλληλη μου είχε πεί πως εκείνη δεν είχε κάνει σχεδον τίποτα στο Παιδαγωγικό Αθήνας οσον αφορά την ειδική απλά γενικότητας. Τι να σας πω...εγω έχω καλή εμπειρία οποτε...η απόφαση δική σας..
Όσο για το ΕΑΠ, τα μεταπτυχιακά του προγράμματα κοστίζουν ( 800 ευρώ η ενότητα * 4 ενότητες )+ 800 η διπλωματική , σύνολο 4.000 ευρώ φέτος. Το γνωρίζω καλά γιατί κάνει μάστερ εκεί ο σύζυγός μου.Έχω καταθέσει κι εγώ την εγγραφή(400ευρώ) για το εξ αποστάσεως Ειδικής Αγωγής Πανεπ. Λευκωσίας και αναμένω. Με είχαν ενημερώσει ότι 15/11 ξεκινάει η πλατφόρμα εκπαίδευσης και θα έχουν σταλεί κωδικοί και υλικό. Οι Κύπριοι γενικά είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο στη τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Ελλάδα, έχοντας υιοθετήσει στοιχεία του Αγγλοσαξωνικού μοντέλου. Άλλωστε όλα τα ιδιωτικά πανεπιστήμα στην χώρα έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό, αφού πολλοί ξένοι τα παρακολουθουν. Μπορεί να ευνοεί ο τρόπος που υλοποιείται το πρόγραμμα, αλλά γενικά ας μην υποτιμούμε κάτι πριν το δούμε. Δουλεύω 6 χρόνια στην ειδική αγωγή και θα έχω κριτήριο νομίζω.