0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
pe20katerina δεν έχω προσωπικά καμμιά πληροφόρηση ούτε καν για ερωτήσεις που αφορούν την πληρωμή των διδάκτρων αν και έχω στείλει email και έχω τηλεφωνήσει επίσης...shmar μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού;Έχουν εργασίες όλες οι ενότητες- μαθήματα; Τα βιβλία τα αγοράζουμε όντως; Οι καθηγητές ποιοί είναι; Δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση είσαι αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη, αν και θα τα δούμε σύντομα....ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Από έγκυρες πηγές γνωρίζω ότι σύντομα και το Πάντειο θα ανακοινώσει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στον τομέα της εκπαίδευσης. Οπότε μην βιάζεστε όσοι ενδιαφέρεστε..[/qΓνωρίζεις πόσο θα κοστίζουν τα δίδακτρα???
Παράθεση από: moca στις Ιανουαρίου 09, 2013, 08:46:00 pmpe20katerina δεν έχω προσωπικά καμμιά πληροφόρηση ούτε καν για ερωτήσεις που αφορούν την πληρωμή των διδάκτρων αν και έχω στείλει email και έχω τηλεφωνήσει επίσης...shmar μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για τις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού;Έχουν εργασίες όλες οι ενότητες- μαθήματα; Τα βιβλία τα αγοράζουμε όντως; Οι καθηγητές ποιοί είναι; Δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση είσαι αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη, αν και θα τα δούμε σύντομα....ευχαριστώ εκ των προτέρων!Το βιβλίο το αγοράσαμε, 5 παρά κάτι ευρώ έκανε.