0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλήρωσα την προκαταβολή των 400ευρώ και αυτό που γνωρίζω, είναι πως ξεκινάμε 4/2. Φαντάζομαι πως τότε θα ενημερωθούμε για τη διαδικασία και τις λεπτομέρειες (μια κάμερα και ένα μικρόφωνο εννοείται πως είναι must).Το τετράμηνο, με βάση την ημερομηνία εκκίνησης, τελειώνει τέλη Μαΐου.Να σημειώσω, πως το πιστοποιητικό εισδοχής που έλαβα μετα την αξιολόγηση των στοιχείων μου, (και όπως και τηλεφωνικά με διαβεβαίωσαν), μιλά για 3 τετράμηνα πλήρους φοίτησης. Αυτό για το 18μηνο πρώτη φορά το ακούω. Και το γεγονός πως ετέθη θέμα ανγνώρισης απο το ΔΟΑΤΑΠ (λόγω ανεπαρκούς διαστήματος φοίτησης) με προβλημάτισε πολύ.Θα το ψάξω ενδελεχώς και απο τις δυο πλευρές (Nicosia και ΔΟΑΤΑΠ) και θα σας ενημερώσω.
Εγω παντως πιστευω πως το πανεπιστημιο της λευκωσιας (σαν ιδιωτικο πανεπιστημιο που ειναι) ενδιαφερεται μονον για τα διδακτρα και τιποτα αλλο!!!!Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας πως αυτο το μπαχαλο με τα μεταπτυχιακα δεν θα οδηγησει σε καλο.Καποτε οσοι ειχαν μεταπτυχιακο ειχανε και μια υποσταση και μια αξια.Σημερα, δυστυχως και η κουτση Μαρια μπορει να παρει ενα μαστερ στη χειροτερη περιπστωη απο τη λευκωσια.Και εννοω στην χειροτερη περιπωση γιατι η φυσιολογικη σειρα επιλογης μαστερ των περισσοτεφων ειναι 1)ελληνικο ΑΕΙ με εξετασεις και συνεντευξη και βυσμα, 2)πανεπιστημιο εξωτερικου ή κολλεγιο ελλάδας, 3) ΕΑΠ και τελος 4)εξ αποστασεως απο τη λευκωσια. Το ΑΠΚΥ δεν το βαζω καν μεσα στη λιστα γιατι ειναι παανκριβο!!!!!Μακαρι οσοι κανουν το μαστερ να καταφερουν να εκπληρωσουν και τα ονειρα τους!με ολη αυτη τη προσφορα πτυχιουχων μαστερ ομως δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει ζητηση στην αγορα.Ποσο μαλλον εσεις που σπουδαζετε εκπαιδευση και ειδικη αγωγη.Θα υπαρξει αποσβεση χρηματων????Τελος, μην ξεχνατε τι μερες ερχονται με την αναγνωριση των κολλεγιων. Πλεον με το μνημονιο 3 αναγνωριζονται επαγγελματικα και τα μαστερ και διδακτορικα των κολλεγιων σε συνεργασια με πανεπιστημια του εξβτερικου.Που θα απορροφηθουν ΟΛΟΙ αυτοι οι πτυχιουχοι αραγε??? Πανω στα ονειρα και τις ελπιδες χιλιαδων νεων και ανεργων αυτης της χωρας πλουτιζουν η λευκωσια και ολα τα αλλα πανεπιστημια. κριμα!
@foibos81 Δεν ξερουμε ομως ποσοι εισαγονται στα εξ αποστασεως της Λευκωσιας.Και καμια φορα το να εισαγονται μονο λιγοι ειναι καλο κριτηριο.Με το να μπαινουνε αβερτα κουβερτα ολοι μεσα σε ενα μεταπτυχιακο δεν ειναι κριτηριο ποιοτητας. Εδω δεν ειχα οριστικοποιησει την αιτηση μου και με πηρανε τηλεφωνο να εγγραφω.Χωρις καν να δουν το βιογραφικο μου κτλ. Εγω πιστευω πως θελει ιδιαιτερη προσοχη η επιλογη του μεταπτυχιακου. Οποιος νοιαζεται πραγματικα για την ειδικη αγωγη ας το κανει.Αλλα οποιος το κανει για ΑΣΕΠ μαλλον τσαμπα το βλεπω. Η προσφορα μεταπτυχιακων ειναι τεραστια!!!!Ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει.!!!Τελος, να αναφερω πως εχω στειλει μαιλ απο τον νοεμβριο στον δοαταπ και ακομα περιμενω για να μου δωσουν το επισημο κειμενο αναγνωρισης του μεταπτυχιακου.
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Η φοίτηση είναι 3 τετράμηνα(2χ4=12 μήνες) για τα μαθήματα ΚΑΙ 6 μήνες η διπλωματική!!12+6=18!!!!!!!!!Αυτά!
Παράθεση από: melpo στις Ιανουαρίου 22, 2013, 05:43:01 pmΔυστυχώς διακανονισμός δεν υπάρχει. Είτε το κανεις 3 εξάμηνα είτε σε 4 χρόνια μέγιστης παρακολούθησης ετσι πρεπει να πληρώσεις. Ετσι μου είχαν πει τουλάχιστον εμέναΕπειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό το μεταπτυχιακό αλλά μου είναι δύσκολο να το τελειώσω σε 3 τετράμηνα και να πληρώσω τόσο σύντομα όλο το ποσό, αν μάθεις κάτι για την αποπληρωμή ενημέρωσε σε παρακαλώ στο φόρουμ
Δυστυχώς διακανονισμός δεν υπάρχει. Είτε το κανεις 3 εξάμηνα είτε σε 4 χρόνια μέγιστης παρακολούθησης ετσι πρεπει να πληρώσεις. Ετσι μου είχαν πει τουλάχιστον εμένα
Παράθεση από: JulieJulie στις Ιανουαρίου 23, 2013, 10:56:35 amΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! Η φοίτηση είναι 3 τετράμηνα(2χ4=12 μήνες) για τα μαθήματα ΚΑΙ 6 μήνες η διπλωματική!!12+6=18!!!!!!!!!Αυτά!αν ομως επιλεξεις να μη κανεις διπλωματικη και να παρεις τα 2 επιλεγομενα μαθηματα τι γινεται τοτε?