0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Vikoulaki! ΄Μίλησα με την υποδιευθύντρια Γυμνασίου που έχω αναφέρει παλαιότερα και μου είπε ότι γίνεται λόγος για 9000 αναπληρωτές και 12000 ωρομίσθιους. Συμφέρουν οι ωρομίσθιοι γιατί στοιχίζουν λιγότερο, φαίνεται ότι προσλαμβάνονται περισσότεροι και εσείς παίρνετε κάποια μόρια ήταν τα λόγια της. Μου είπε επίσης ότι τα κενά είναι πολύ μεγάλα. Εγώ πάντως διάβασα ότι ο υπουργός παιδείας είπε ότι τα χρήματα για τους αναπληρωτές είναι λιγότερα φέτος. Τι να πω...Α! Μήπως γνωρίζει κάποιος πόσους ωρομίσθιους πήραν πέρυσι στην Αττική;
Γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω αιτηση για ΠΔΣ σε αλλη διευθυνση απο την οποια κατεθεσα τα χαρτια μου για ωρομισθιος? Υπάρχει περιορισμος? Και επιτελους (και βασικοτερο) θα μπουν ποτε κριτηρια προσληψης?Ποτε θα γινουν οι αιτησεις?
Να κάνεις αίτηση σε όσους νομούς θέλεις εσυ ή νομίζεις οτι θα μπορείς να πηγαίνειςΤα κενά δεν τα γνωρίζω, εξάλλου έχεις ειδικότητα που γίνεται σε όλα τα Λύκεια, αλλά μπορεις ειδικά για την ΠΔΣ αν κάπου δεν σε βολεύει να αρνηθειςΜην ψάχνεις για προσχήματα, αλλά ολα είναι πιθανα.Εχω ακούσει περιπτώσεις με μέσο να πάρουν 2 ή 4 ώρες και χωρίς μέσο περισσότερεςΕξαρτάται από τον νομό την ζήτηση και την προσφορά