0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
fivo συμφωνω μαζι σου......... εχω δει παραστασεις δεν μπορουμε ομως να συγκρινουμε τα μεγεθη!!!!!Εκει οι πολιτειες σεβονται τον πολιτισμο!!!!!χωρις αυτο να σιμαινει πως και εδω δεν εχουμε αξιολουγους ηθοποιους (γινονται προσπαθειες)Το χειμωνιατικο παραμθυθι το ειδα ηταν απλα καταπληκτικο!!!!! για τους Περσες δεν ξετρελαθηκα αν και επαιζαν σπουδαιοι ηθοποιοι .Διστυχως ενας ξενος Ή τραγωδια δεν χωραει συναισθηματισμους ειδικα σε θεατρα σ αν την επιδαυρο!Διστυχως οι ξενοι εχουν αποτυχει στο να ποροσεγγισουν το αρχαιο δραμα!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ
Παράθεση από: KASIANOS στις Αυγούστου 28, 2009, 02:31:25 pmfivo συμφωνω μαζι σου......... εχω δει παραστασεις δεν μπορουμε ομως να συγκρινουμε τα μεγεθη!!!!!Εκει οι πολιτειες σεβονται τον πολιτισμο!!!!!χωρις αυτο να σιμαινει πως και εδω δεν εχουμε αξιολουγους ηθοποιους (γινονται προσπαθειες)Το χειμωνιατικο παραμθυθι το ειδα ηταν απλα καταπληκτικο!!!!! για τους Περσες δεν ξετρελαθηκα αν και επαιζαν σπουδαιοι ηθοποιοι .Διστυχως ενας ξενος Ή τραγωδια δεν χωραει συναισθηματισμους ειδικα σε θεατρα σ αν την επιδαυρο!Διστυχως οι ξενοι εχουν αποτυχει στο να ποροσεγγισουν το αρχαιο δραμα!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ
fivo συμφωνω μαζι σου......... εχω δει παραστασεις δεν μπορουμε ομως να συγκρινουμε τα μεγεθη!!!!!Ή τραγωδια δεν χωραει συναισθηματισμους ειδικα σε θεατρα σ αν την επιδαυρο!πανω σε αυτο, θυμηθηκα την
καλημερα...ειδα χθες ενα μονοπρακτο -μονολογο με την Αννα