*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ και αναπληρωτες  (Αναγνώστηκε 13552 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος morfoula_mc

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ΑΣΕΠ και αναπληρωτες
« στις: Ιουλίου 21, 2009, 06:56:52 pm »
Καλησπέρα! Συγνώμη αν ανοίγω παρόμοιο θέμα, απλά δε θέλω να χαθεί η ερώτηση (γιατί δεν είναι για μένα!). Φίλη μου έχει θέση 747 στον ΑΣΕΠ, 81,6 τελική βαθμολογία (79,82 χωρίς το πτυχίο). Στον πίνακα τον αναπληρωτών που βγήκε, έχει σειρά 2000+ και έχει τρελλαθεί γιατί της είχαν πει οτι θα την καλούσαν 'σιγουρα'. Σας παρακαλκώ, αν γνωρίζει κάποιος, ας μου διευκρινήσει τι γίνεται-η κοπέλα έχει πελαγώσει... Ευχαριστώ!
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΑΣΕΠ και αναπληρωτες
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:06 »

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:23:05 pm »
Καλησπέρα! Συγνώμη αν ανοίγω παρόμοιο θέμα, απλά δε θέλω να χαθεί η ερώτηση (γιατί δεν είναι για μένα!). Φίλη μου έχει θέση 747 στον ΑΣΕΠ, 81,6 τελική βαθμολογία (79,82 χωρίς το πτυχίο). Στον πίνακα τον αναπληρωτών που βγήκε, έχει σειρά 2000+ και έχει τρελλαθεί γιατί της είχαν πει οτι θα την καλούσαν 'σιγουρα'. Σας παρακαλκώ, αν γνωρίζει κάποιος, ας μου διευκρινήσει τι γίνεται-η κοπέλα έχει πελαγώσει... Ευχαριστώ!

morfoula,πες στη φίλη σου να μην αγχώνεται και γω σε παρόμοια κατασταση βρίσκομαι με 24.5περίπου και σειρά αν αφαιρέσεις τους διοριστεους γυρω στο 1700++.Δεν ξέρουμε καθόλου πόσους αναπληρωτές θα πάρουν φέτος,θεωρω οτι υπάρχουν ελπίδες ομως προς το τέλος.Ας είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.....

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:56:34 pm »

morfoula,πες στη φίλη σου να μην αγχώνεται και γω σε παρόμοια κατασταση βρίσκομαι με 24.5περίπου και σειρά αν αφαιρέσεις τους διοριστεους γυρω στο 1700++.Δεν ξέρουμε καθόλου πόσους αναπληρωτές θα πάρουν φέτος,θεωρω οτι υπάρχουν ελπίδες ομως προς το τέλος.Ας είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.....

Koριτσια μην ξεχνατε οτι οι πινακες αυτοι που βγηκαν τωρα ειναι προσωρινοι και οτι εμπεριεχουν και τα ονοματα των διορισθέντων από ΑΣΕΠ και του 40%...Οπότε να υπολογίζετε περίπου 400 με 500 θέσεις πιο κάτω από αυτή που βρίσκεστε τώρα....(λέω 400 γτ αν έχω καταλάβει καλά κάποιες του 30μηνου ή24μηνου δεν αποδέχονται κάμια φορά το διορισμό τους λόγω του ότι δεν υπάρχουν θέσεις κενές για διορισμό τους στην περιοχή που επιθυμούν...Να'ναι 100 αυτές που δε θα θελήσουν να διοριστούν και θα ξανακληθούν αναπληρώτριες??????)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:05:48 pm »

[/quote]
Οπότε να υπολογίζετε περίπου 400 με 500 θέσεις πιο κάτω από αυτή που βρίσκεστε τώρα[/quote]

Μπερδεύτηκα πάλι! Γιατί να κατέβει τόσες θέσεις η κοπέλα; Δηλαδή θα πάει στις 2500 ???
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις (και την ενθάρρυνση ΤΕSSY ;))
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:06 »

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:08:35 pm »

Οπότε να υπολογίζετε περίπου 400 με 500 θέσεις πιο κάτω από αυτή που βρίσκεστε τώρα[/quote]

Μπερδεύτηκα πάλι! Γιατί να κατέβει τόσες θέσεις η κοπέλα; Δηλαδή θα πάει στις 2500 ???
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις (και την ενθάρρυνση ΤΕSSY ;))
[/quote]

Eννουσα σε καλυτερη σειρα......στη 1500 δλδ αν ειναι στη 2000......οχι να ανεβει.......

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:11:49 pm »

Eννουσα σε καλυτερη σειρα......στη 1500 δλδ αν ειναι στη 2000......οχι να ανεβει.......
[/quote]

Αααα!!! Τώρα κατάλαβα! :-[ Θυγνώμη... ;D Ωραία, θα της το πω τότε μήπως και γελάσει λίγο. Thank's again!

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:16:29 pm »

Αααα!!! Τώρα κατάλαβα! :-[ Θυγνώμη... ;D Ωραία, θα της το πω τότε μήπως και γελάσει λίγο. Thank's again!
[/quote]

Απλα αυτος ο πινακας τωρα που βγηκε ειναι προσωρινός για να δουν ολοι τα μορια τους και να γινουν ενστασεις....Πιστευω μεχρι 20 Αυγουστου να βγει ο τελικος πινακας....Μην αγχωνεστε ειστε σε καλη σειρα....Θυμάμαι ετσι τα κοιτουσα κι εγω μεχρι που με καλεσαν αναπληρωτρια....Ξεχαστε τα ολα και απλα τελη Αυγουστου να  περιμενε μηνυματακι απο το υπουργειο.........

Αποσυνδεδεμένος ninouki

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:51:24 pm »
Καλησπέρα.Ξέρει κάποιος να μου πει πότε ακριβώς καλούν την α φάση αναπληρωτών;Την 1η Σεπτεμβρίου;Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος kkristi

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 21, 2009, 08:55:42 pm »
Πέρυσι με κάλεσαν στην πρώτη φάση κ αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου 27 Αυγούστου..
 8)

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:23:27 pm »

[/quote]
Γιατί να κατέβει 400-500θέσεις;750 περίπου δεν αφαιρούμε;Τόσους δεν είπαν ότι θα πάρουν φέτος;Μημε αγχώνετε ρε παιδιά ??? ???

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:02:39 pm »

Γιατί να κατέβει 400-500θέσεις;750 περίπου δεν αφαιρούμε;Τόσους δεν είπαν ότι θα πάρουν φέτος;Μημε αγχώνετε ρε παιδιά ??? ???
[/quote]

Bασικα ποιος το ειπε οτι φετος θα παρουν 750 ατομα?Εχει ανακοινωθει καπου επισημα αυτό?????

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:48:43 pm »

Bασικα ποιος το ειπε οτι φετος θα παρουν 750 ατομα?Εχει ανακοινωθει καπου επισημα αυτό?????
[/quote]

κι εγω ετσι εχω ακουσει και συγκεκριμενα για 796 ατομα για φετος. κι εγω δεν καταλαβαινω γιατι λετε 400 ή 500? μια φιλη μου το διαβασε επισημα αυτο καπου, θα τη ρωτησω

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 22, 2009, 12:44:27 am »
Αυτό το έχετε δεί?????
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank09_7_9_0428.php

Μήπως θα διοριστούν και τις δύο χρονιές 796 νηπιαγωγοί???

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 22, 2009, 12:52:52 am »
Αυτό το έχετε δεί?????
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank09_7_9_0428.php

Μήπως θα διοριστούν και τις δύο χρονιές 796 νηπιαγωγοί???

Οχι είναι μόνο για την πρώτη χρονιά

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144