0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα….είμαι επιτυχών και διοριστέα της δεύτερης χρονιάς, πρώτη φορά έδινα ασεπ άρα έχω μόνο 24,54 μόρια και σειρά στον ενιαίο πίνακα 2498...ξέρω ότι υπάρχουν πιθανότητες να με πάρουν φέτος αναπληρώτρια αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτό είναι σίγουρο, όπως και το πότε…η μόνη περίοδος που μπορώ να πάω διακοπές είναι 24-30 Αυγούστου, να το διακινδυνεύσω???(μπορεί και να είναι λίγο άστοχη η ερώτηση μου…αλλά τι να κάνω έχω κάποιες ¨χαζές¨ απορίες σαν καινούρια )
μάλλον η nanakimou έχει την ίδια απορία με εμένα...κάποιος που είναι στους διοριστέους της
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 04, 2009, 03:30:37 pmμάλλον η nanakimou έχει την ίδια απορία με εμένα...κάποιος που είναι στους διοριστέους της
thanks!!!
Κορίτσια. Κανένας πίνακας, όποιος και αν τον βγάλει η τον επεξεργαστεί Δεν θα είναι έγκυρος , παρά μόνον του ΥΠΕΠΘ .Μην αγχώνεστε και μην ακούτε κανέναν.Όλα θα έρθουν με την ώρα τους και θα είναι πολύ καλύτερα από ότι λέγεται και γράφεται εδώ μέσα. θα με θυμηθείτε.Φωτεινό παράδειγμα η παραπληροφόρηση με το άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ για τοΠροαιρετικό νηπιαγωγείο.Διαβάστε ξανά τα μηνύματα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες.Φιλτράρετε την κάθε Μ…..α του καθένα μας και μην τους δίνεται την δυνατότηταΝα παίζουν με την αγωνία μας.Η προοπτικές του κλάδου μας είναι καλές ,κάποιες από εμάς θα φύγουν φέτος κάποιες του χρόνου και αν καταλαβαίνω και σωστά δεν μας πήραν και τα χρόνια.Χαλαρώστε και να έχετε εμπιστοσύνη στην δική σας αντίληψη και κρίση .