0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!!Είιμαι ωρομίσθια σε 2 δημοτικά.Στο ένα από τα δύο από την 1η μέρα που πήγα ενδιαφέρθηκε το σχολείο να πάμε σε τεχνικό όλους τους Η/Υ που είχαν κάποιο πρόβλημα. Στο άλλο σχολείο κανείς δε με ρώτησε αν χρειάζεται κάτι και μάλιστα πρόσφατα ζήτησα από τον διευθυντή και υποδιευθυντή να έρθει κάποιος τεχνικός για format γιατί οι Η/Υ πραγματικά όποτε θέλουν μας κάνουν τη χάρη να ανοίξουν!Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κοιτάζουν να το αποφύγουν.Αντε ο διευθυντής είναι μεγάλος άνθρωπος δεν ξέρει, εδώ έμαθα από τη δασκάλα του ολοήμερου ότι κάποιος δάσκαλος (ο οποίος σημειώνω ότι το παίζει διάνοια στα περι Πληροφορικής και Υπολογιστών) είπε "Τι πληρώνουν καθηγήτρια πληροφορικής?Να τους πάρει σπίτι της να τους κάνει κλπ κλπ".Αυτό που ήθελα να ρωτήσω (αν και ξέρω την απάντηση) αν το σχολείο είναι υποχρεωμένο να συντήρησει τους υπολογιστές και φυσικά να με διαβεβαιώσετε αν ο ωρομίσθιος της πληροφορικής είναι υπεύθυνος για τη συντήρησή τους(απ' ότι ξέρω όχι)!
...τους είπα ότι θεωρώ απαράδεκτο το θεσμό του ωρομίσθιου που πληρώνεται ψίχουλα και μετά από μήνες και το μέλλον του είναι αβέβαιο, ...
ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ Η/Υ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤΚέντρο Πληροφορικής και Νεων Τεχνολογιών.Τα ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ είναι υπεύθυνα για την Πρωτοβάθμια και την Δ/θμια εκπαίδευση.
Εγώ πάντως μίλησα με τον υπέυθυνο του ΚΕΠΛΗΝΕΤ του νομού μου,ο οποίος όντως είναι στα γραφεία της