*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224551 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

eleftheria

• Επισκέπτης
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 12, 2007, 04:15:58 pm »
Θα μπορούσες να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι σε κατάλαβα 100%  ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:54 »

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 12, 2007, 04:36:34 pm »
Θα μπορούσες να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι σε κατάλαβα 100%  ???

Αναρωτιέμαι μήπως η τόση καθυστέρηση οφείλεται σε κανα μέσο που βάζουν για να περάσουν άτομα που θέλουν οι εκεί μέσα.. Στην Ελλάδα ζούμε.. Δεν είναι και τόσο περίεργο. Ούτε μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει ότι ο γιαγωνισμός είναι αδιάβλητος

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 12, 2007, 04:56:50 pm »
Θέλω να πιστεύω πως είναι αδιάβλητος. Τι να πω... Αλλιώς ας πάμε πια να φουντάρουμε από την Ακρόπολη υπέρ πίστεως...

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 12, 2007, 05:04:28 pm »
Την ίδια υποψία είχα κι εγώ για τον διαγωνισμό, αλλά μπορώ να πω με αρκετή βεβαιότητα ότι ο διαγωνισμός είναι "καθαρός". Όλοι οι συνάδελφοι που γνωρίζω που διοριστήκαμε μέσω ΑΣΕΠ τα ίδια πιστεύαμε και νομίζαμε ότι δεν θα διοριζόμασταν ποτέ γιατί θα μας έτρωγαν τα μεγάλα "βύσματα", όμως δεν έγινε έτσι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:54 »

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 12, 2007, 05:20:20 pm »
Συγχαρητήρια τότε που έχετε περάσει...
Και ευχαριστούμε για το κουράγιο!!!! Άντε να δούμε τί θα γίνει...

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 12, 2007, 05:24:13 pm »
ΕΛΕΟΣ παιδιά το μόνο που δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να συζητάμε περι αδιαβλητότητας ή μη του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.!!!
Δεν μας φτάνει δηλαδή η αγωνία μας και η αναμονή μας?
Εντάξει στην Ελλάδα ζούμε αλλά όχι κι έτσι ::)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 12, 2007, 09:13:42 pm »
Τι σχέση έχει το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με το αδιάβλητο του διαγωνισμού δεν μπορώ να καταλάβω. Απλά νομίζω πως λίγο πριν την ανακοίνωση μάς βγαίνουν όλοι οι φόβοι και οι ανησυχίες. Ψυχραιμία λοιπόν, όσο μπορεί ο καθένας.

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 13, 2007, 04:00:53 am »
Συμφωνώ και συστήνω θάρρος για το όποιο αποτέλεσμα...Η προσπάθεια και το ταξίδι μετράει πάνω απ' όλα πάντα.Και η όποια απογοήτευση καλοδεχούμενη...θα την ξεπεράσουμε και θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας..........
Καλή δύναμη
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 13, 2007, 01:04:33 pm »
VICA μολονότι καθόλα συμφωνώ με τον ποιητή, δεν ξέρω, αλλά εν προκειμένω δεν θα έλεγα ότι μετράει τόσο το ταξίδι όσο η Ιθάκη. Κατά πόσο, δηλαδή, σε ένα διαγωνισμό ΑΣΕΠ μπορούμε να δεχτούμε μία καβαφική "μετάφραση" του τύπου το διάβασμα και η προσπάθεια μετράει κι ας βρούμε την Ιθάκη φτωχική (= ας μη καταφέρουμε το ποθητό αποτέλεσμα). .
Έχουμε κουραστεί όλοι μας τόσο πολύ που ίσως και να είναι από τις λίγες περιπτώσεις της ζωής μας που δύσκολα δέχεσαι ότι βγαίνεις πιο πλούσιος από αυτό το "ταξίδι" λόγω της εμπειρίας που αποκόμισες. Κι αν δεχτούμε ότι εν μέρει οι γνώσεις μας είναι περισσότερες τώρα πια, θα μπορούσε κάποιος (εγώ, π.χ) να φέρει τον αντίλογο ότι αν έχεις όρεξη για μάθηση και μόρφωση αυτά μπορούσες να τα αποκτήσεις και με διάβασμα σαν ένα είδος ευχάριστης ασχολίας. Στην περίπτωσή μας η εμπειρία και όλα τα συναφή δεν είναι το ζητούμενο αλλά η Ιθάκη, και μάλιστα η "πλούσια" Ιθάκη, εννοώντας το ποθητό σε όλους μας αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω κατά πόσο σαφής ήμουν και ίσως για κάποιους να έχω και άδικο αλλά στην περίπτωσή μας, να μου έλειπε καλύτερα αυτό το "ταξίδι".

Συμφωνώ, ωστόσο, ότι με δύναμη και κουράγιο πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα ενδεχόμενα. :)   
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 13, 2007, 11:56:16 pm από rica »

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 13, 2007, 03:31:41 pm »
Παράθεση
Η προσπάθεια και το ταξίδι μετράει πάνω απ' όλα πάντα.Και η όποια απογοήτευση καλοδεχούμενη...θα την ξεπεράσουμε και θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας..........

Ελπίζω αυτό να μη μεταφράζεται : Το να προσπαθείς να αποκτήσεις σταθερή και αξιοπρεπή δουλειά μετράει και όχι το αν κάποτε το καταφέρεις. Καλοδεχούμενοι οι εμπαιγμοί με τις απίθανες ερωτήσεις και απαντήσεις και την πλήρη απαξίωση των σπουδών και των πτυχίων. Και να μας κόψουνε, εμείς θα ξαναδίνουμε εις τους αιώνες των αιώνων αμήν.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 13, 2007, 06:02:39 pm »
Η διαδικασία που περάσαμε όλοι μας το Γενάρη καθιστά την "Ιθάκη" καλοδεχούμενο ζητούμενο μεν, την ανεξαρτητοποιεί όμως από την προσπάθεια,τον κόπο, το προσωπικό "αίμα" που δαπανήσαμε όλοι για τον στόχο.Με δεδομένη τη σοβαρή προετοιμασία όλων των παρόντων, η "Ιθάκη" μετά τον τελευταίο ΑΣΕΠ των φιλολόγων πλησιάζει στο να συναρτάται με την τύχη,την καλή στιγμή,την απόλυτη συγκέντρωση λόγω πλεονάσματος δυνάμεων,τη συγκυρία εν πάσει περιπτώσει...Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και για τα θέματα και για το "φιάσκο"...και για όλα αυτά στα οποία-με μεγάλη μου χαρά- συμφωνούμε όλοι...Και πιστεύω πως θα προκύψει δράση από την κριτική...Κι εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές, rica, πως το "ταξίδι" είνα εκούσια δαπάνη δυνάμεων για τον εαυτό μας και όχι για να μπούμε σε μια εξευτελιστική και εξοντωτική διαδικασία ψευδοαξιολόγησης...Άπειρες φορές το σκέφτηκα αυτό...Γι' αυτό και είναι μόνο η δεύτερη φορά που δίνω...Αλλά τώρα που ήρθε η ώρα της αποκάλυψης των αποτελεσμάτων του "φιάσκου"...είπα ν'αποτιμήσω τι κέρδισα, με πλήρη συνείδηση του τι έχασα και χωρίς ποτέ να πάψω να καταγγέλλω τη διαδικασία και την αδικία της...αυτή είνα δριμύτατα κατακριτέα και σαφώς "κακοδεχούμενη" ως απαράδεκτη.Αυτονόητο αυτό, Οvidi...
Άρα και πάλι εύχομαι καλή δύναμη  και πάνω απ' όλα αξιοπρεπή ψυχραιμία σε όλους μας, γιατί "η ώρα της
(ψευδο)Κρίσης" πλησιάζει...έστω σ' ένα μήνα...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 13, 2007, 07:30:22 pm »
Καλησπέρα! Να ευχηθούμε η ερχόμενη εβδομάδα να είναι για αρκετούς καλή!
τί περιμένουμε τώρα; Δασκάλους, οικ.οικονομίας και φυσικούς; Πότε λέτε να τελειώνουμε με όλα; Λέτε οι ξενόγλωσσοι να έχουμε πολύ μέλλον ακόμα;

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 13, 2007, 08:42:14 pm »
(Θέλω να) πιστεύω πως μέχρι τα μέσα Ιούνη, και το το αργότερο μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, θα έχει ολοκληρωθεί η ανακοίνωση όλων των αποτελεσμάτων. Θα δείξει βέβαια και θα ξέρουμε περισσότερα αν όντως ο πρόεδρος του ασεπ προβεί σε δηλώσεις σε λίγες μέρες. Ωστόσο, νομίζω πως αν ανακοινώσουν τους δασκάλους μαζί με τις θετικές ειδικότητες αυτή τη βδομάδα, και τους φιλολόγους λίγο αργότερα, θα είναι εφικτό να ολοκληρώσουν τα αποτελέσματα και από τις υπόλοιπες ειδικότητες, οι οποίες δεν έχουν τόσους πολλούς υποψηφίους.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 13, 2007, 09:30:18 pm »
Παιδια γεια σας, μολις τωρα εμαθα οτι η ΕΣΗΕΑ απεργει παλι την Τριτη 15 Μαιου,λετε να εχουμε νεα καθυστερηση με τα αποτελεσματα?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)