*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 16, 2007, 01:55:05 pm »
Προφανως και μας δουλευουν!Αυτη η χωρα χαρακτηριζεται απο αυτο!Να δειτε πως μεχρι τελη ιουνιου δεν θσ δουμε φως.Εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα.Ας βγει τουλαχιστον καποιος υπευθυνα να δηλωσει κατι. Κ να σταματησουν να κανονιζουν συναντησεις με τους δημοσιογραφους οταν ξερουν πως εχουν απεργια.
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:19:39 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 16, 2007, 01:57:19 pm »
Πήρα κι εγώ πριν από λίγο σας μεταφέρω τον διάλογο.

- Ξέρετε πότε θα βγούν τα αποτελέσματα για τους εκπαιδευτικούς;
"Αν όχι Παρασκευή από Δευτέρα κάποιες ειδικότητες"
- Ποιές ειδικότητες;
"Ααα δεν ξέρω, κάποιες, ακόμα διορθώνουν κάποιες ειδικότητες"
- Εγώ είμαι Κοινωνιολόγος για μας πότε προβλέπεται;
"Ααα δεν ξέρω δεν μας ενημερώνουν"
- Ξέρετε τουλάχιστον πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακοίνωσης για όλους;
"Ααα σας είπα δεν ξέρουμε δεν μας ενημερώνουν εμάς"

Δεν το βάζω κάτω θα κάνω ένα τηλέφωνο τη μέρα ΠΟΥ θα πάει στο τέλος τον ΑΣΕΠ θα κάνει πέρα ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2007, 02:00:43 pm από mat »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 16, 2007, 02:04:58 pm »
Ρε σεις χαλαρώστε
Αύτή και την άλλη βδομάδα για ΠΕ02 μην περιμένουμε τίποτα...

Το ξέρω ότι τα δικά μας αργούν. Μου έκανε εντύπωση που είχαν πει ότι θα έβγαινε κάτι μεσα στην εβδομάδα και τώρα κάνουν τη παλαβή!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 16, 2007, 02:43:16 pm »
Όχι τίποτα άλλο ήταν που το ΥΠΕΠΘ είχε προγραμματίσει να κάνει τις μεταθέσεις αμέσως μετά το Πάσχα, τους διορισμούς Ιούλιο (που σημαίνει ότι το ΑΣΕΠ θα είχε βγάλει τα αποτελέσματα νωρίς νωρίς), τις αποσπάσεις Αύγουστο και συν όλων αυτών θα είχε τελειώσει και με τη μετακόμιση του. Πολύ νοικοκυρά αυτή η υπουργός  ;D αλλά, ας όψεται αυτό το ΑΣΕΠ που αργεί... και ελπίζω να μην μας προλάβουν τίποτα εκλογές και μας αρχίσουν κι αλλα παλαβά. ;D
Πάντως ανεξάρτητα από το γεγονός πως ξέρουμε ότι κάποιες ειδικότητες θα αργήσουν νομίζω πως ο μόνος τρόπος πίεσης είναι να παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο. 8)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:19:39 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 16, 2007, 03:13:23 pm »
Πριν 15 μέρες περίπου είχα πληροφορία από έγκυρη πηγή ... ότι ψάχνουν ακόμα εκπαιδυτικούς για να μπορέσουν να διορθώσουν τα γραπτά μας. Και πιο συγκεκριμένα έψαχναν για τον κλάδο των νηπιαγωγών. Πώς είναι δυνατόν να λένε ότι τέλη Απριλίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, όταν καλά καλά δεν έχουν άτομα να διορθώσουν τα γραπτά;; Εγώ προσωπικά μπορεί να έχω το άγχος των αποτελεσμάτων, αλλά μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα βγουν τον Ιούνιο. Απλά πρέπει να καταλάβουν και να σταματήσουν το από μέρα σε μέρα ... γιατί είναι κοροιδία...!! Αλλά όποιος είναι έξω από τον χορό... όπως λέει και το ρητό!!!!!
Τι τους ενδιαφέρει αυτούς εάν εμείς αγχωθήκαμε και αν αγωνιούμε. Αυτοί έχουν τις θέσεις τους κατοχηρωμένες και δουλεύουν με το ρυθμό τους, ο οποίος όπως αποδεικνύεται είναι πολύ αργός!!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 16, 2007, 03:17:51 pm »
Παράθεση
Μου έκανε εντύπωση που είχαν πει ότι θα έβγαινε κάτι μεσα στην εβδομάδα και τώρα κάνουν τη παλαβή!

Μπορεί κάποιοι κλάδοι να αργούν να βγουν ... αλλά εάν αρχίσουν να ανακοινώνουν σιγά σιγά ... ξέρουμε ότι πλησιαζει και ο δικός μας!
Όσο αργούν τα πρώτα, τόσο αργούν όλα!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 16, 2007, 03:53:46 pm »
Το ΑΣΕΠ πάντως αυτές τις μέρες μας δείχνει ότι δουλεύει. Σήμερα ανακοίνωσε ξανά αποτελέσματα ... για πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας τακτικού προσωπικού, διαφόρων φορέων της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις.
Αυτό ίσως να σημαίνει ότι εεεεεεεεεεεεεεεεεερχεται και η σειρά μας!!! Πρωτότυπο ... μέσα σε δυο μέρες ανακοίνωσαν δύο αποτελέσματα ... Μήπως τελικά να ανεράισω αυτό που είπα πριν... ότι ο ρυθμός τους είναι πολύ αργός;;;;; Ε ναι νομίζω ότι μπορώ να βγάλω το πολύ ... και να πω μόνο ότι ο ρυθμός τους είναι αργός ... απλά αργός!!!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 16, 2007, 04:05:15 pm »
Την αναξιοπιστία τους, την επιπολαιότητα και την προχειρότητά τους την διαπιστώσαμε ποικιλοτρόπως...Ας χαλαρώσουμε λοιπόν...περιμένοντας. Κι επειδή το μόνο που μένει είναι να το ρίξουμε στη μαντική, εγώ λέω ότι κάποιο γλυκό απόγευμα ή βραδάκι του Ιουνίου θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ...έτσι ξαφνικά...τα δικά μας(των φιλολόγων)..........................
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 16, 2007, 04:14:44 pm »
Μήπως τελικά να ανεράισω αυτό που είπα πριν... ότι ο ρυθμός τους είναι πολύ αργός;;;;;

ΟΚ βρε παιδιά, ας μην κάνουμε την κατάσταση πιο δύσκολη. Το ασεπ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής για τα αποτελέσματα: εννοώ να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης, και όχι 'μάλλον τέλη του μήνα', 'ίσως στα μέσα του επόμενου' κτλ. Νομίζω πως καλό (για την ψυχολογία μας) θα ήταν να μείνουμε στο ότι δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία, και να μην πολυπιστεύουμε ό,τι ακούμε. Ξέρω πως είναι δύσκολο, και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό να μπαίνει στο διαδίκτυο μόνο και μόνο μήπως και μάθω την παραμικρή πληροφορία. Όμως ποιο το όφελος;

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 16, 2007, 04:17:20 pm »
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν...περιμένοντας. Κι επειδή το μόνο που μένει είναι να το ρίξουμε στη μαντική, εγώ λέω ότι κάποιο γλυκό απόγευμα ή βραδάκι του Ιουνίου θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ...έτσι ξαφνικά...τα δικά μας(των φιλολόγων)..........................

Ιδανικά, Vica, και γω κάπως έτσι θα ήθελα να μάθω για τα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος Alkis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 17, 2007, 09:20:52 am »
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ για να τους ρωτήσω πότε επιτέλους θα βγουν τα αποτελέσματα και μου απάντησαν το εξής καταπλήκτικό:
Μάλλον από Δευτέρα γιατί έχουν απεργία στην μηχανογράφηση.....
Viva Africa....

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 17, 2007, 09:40:03 am »
Παιδια, είναι ρεζίληδες οι άνθρωποι...Τελος!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 17, 2007, 09:57:53 am »

Μάλλον από Δευτέρα γιατί έχουν απεργία στην μηχανογράφηση.....
Viva Africa....
Παράθεση

Ποιά Δευτέρα;Τώρα πήρα και μου είπε ένας "ευγενέστατος" κύριος ότι έχουν απεργία στη μηχανογράφηση και έτσι πάμε 2 μέρες μετά, δηλάδή τα πρώτα θα βγούν Τετάρτη μου είπε. (τώρα με τι υπολογισμούς 2 μέρες μετά την Πέμπτη, είναι η Τετάρτη, μόνο αυτοί το ξέρουν!). Πρώτες ειδικότητες που έχουν στα χέρια τους είναι Δάσκαλοι, Οικ. Οικονομία και μάλλον Φυσικοί. Τα άλλα, λέει ο ευγενέστατος, είναι στη διαδικασία της βαθμολόγησης ακόμα. Ρώτησα και για τη δικιά μου ειδικότητα (ΠΕ07), δεν έχουν ακόμα ειδοποίηση για ξενόγλωσσους μου είπε..
Αγ. Πνέυματος σας είπα; Καλό 15 Αύγουστο παιδιά. Στο πανηγύρι του χωριού μας θα τα μάθουμε!

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 17, 2007, 10:18:19 am »
Το ΑΣΕΠ ζει...
Κοντός ψαλμός αλιλουια.....
Τις τελευταίες μέρες μας εντυπωσιάζει. Σήμερα έβγαλε επίσημη απάντηση για τις διαμαρτυρίες του κλάδου ΠΕ 11 - Φυσικής Αγωγής!!!
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144