*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224387 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 22, 2007, 12:01:44 am »
Όλοι μας έχουμε χάσει τον ύπνο μας!!! Αλλά παιδιά κακά τα ψέματα πέρασε πολύ καιρός... Δεν είναι και λίγοι 4 μήνες ...
Εξάλλου δεν είναι όλα τα γραπτά για έναν εξεταστή!!! Τι στο καλό γίνεται ...??? Ούτε οι πανελλαδικές εξετάσεις των λυκείων δεν αργούν τόσο και εκεί πραγματικά τα γραπτά είναι πολύ περισσότερα από τα δικά μας!!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:20:51 »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 22, 2007, 12:12:57 am »
εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω τίποτε πια, γι'αυτό όποτε μπορώ ελεγχω τα νεα απο το forum ή ρίχνω μια ματιά στο alfavita. Μου ανέφεραν πως μεχρι 15 Ιουνιου θα έχουν ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα, εδώ που τα λεμε αυτο δεν αποκλειει να έχουν ανακοινωθει και άλλα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι? Το ζήτημα είναι πως
α) θα ανακοινωθούν σποτελέσματα ;)
β) θα μας βρει το καλοκαίρι μέχρι να γίνει αυτό έτσι όπως μαει η δουλειά
γ) όλη αυτή η ασαφεια απο διαφορους μας έχει σαλέψει, όλοι τους έχουν κατι να πουν εκτός απο τους αρμοδιους που έχουν το θράσος να μην δίνουν ένα τελος (μακάρι καλό για όλους μας) στη αγωνία μας

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 22, 2007, 09:35:00 am »
Το ΑΣΕΠ πάλι ανακοίνωσε αποτελέσματα και πάλι ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ...

Σήμερα αναρτώνται τα αποτελέσματα για πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας τακτικού προσωπικού στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και λοιπών Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημοσίου Τομέα, κατηγορίας Τεχνολογικής (Τ.Ε.) Εκπαίδευσης  http://www.asep.gr/deltyp.htm

Αντε να δουμε....
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 22, 2007, 10:14:49 am »
Εffie, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το πρώτο σκέλος της παρατήρησης σου. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα για να δεχθούμε ότι υπάλληλοι είναι και να μην τους ενοχλούμε. Σίγουρα δεν θα ήταν σωστό από μέρους μας να τους παίρνουμε και να τους βρίζουμε και νομίζω κανείς μας δεν το κάνει αυτό. Αυτή είναι η δουλειά τους, να απαντούν στα τηλέφωνα και να εξυπηρετούν το κοινό. Διαφορετικά να μην δίνονταν τηλέφωνο εξυπηρέτησης του κοινού. Ούτε είναι φυσικό να είναι αγενέστατοι μαζί μας. Το φυσικό θα ήταν να ζητήσουν την κάλυψη που πρέπει από τους προϊστάμενους τους για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Όσο για  μας που εκ των πραγμάτων είμαστε σε μειονεκτική θέση απέναντι στην εξουσία του ΑΣΕΠ το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να πιέσουμε τα πράγματα είναι να ζητάμε έστω και μέσω των τηλεφώνων μια απάντηση.

Καλημέρα σας!!!!
Δε ξέρω mat μπορεί να έχεις και δίκιο.
Φυσικά δε λέω ότι είναι ωραίο να είναι αγενέστατοι.
Εφόσον εξυπηρετούν θα πρέπει να είναι ευγενικοί ακόμα κι αν τους ρωτάνε όλοι το ίδιο.
Ειδικά αν αναλογιστούν και λίγο ότι όλοι αυτοί που τους παίρνουν τηλέφωνο, ενδιαφέρονται να μάθουν για το μέλλον τους, τη ζωή τους.
Αυτό που λέω όμως είναι ότι δε θα περίμενα να είναι κι ευγενικοί, από τη στιγμή που τους πρήζουμε στα τηλέφωνα για το ίδιο πράγμα κάθε λίγο και λιγάκι.
Άνθρωποι είναι κι αυτοί και προφανώς ό,τι τους λένε, λένε! (όχι δεν έχω κανέναν γνωστό που δουλεύει στον ΑΣΕΠ! χιχιχιχι!  ;D)
Τώρα αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πιέσουμε τα πράγματα...δε ξέρω. Ίσως έχεις δίκιο.

Προσωπικά, μάλλον έχω κουραστεί να αγχώνομαι για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Οπότε το έχω πάρει πιο χαλαρά. Έχω περισσότερο περιέργεια θα έλεγα παρά άγχος.
"Άραγε πέρασα ή δεν πέρασα;"  ::) Κάπως έτσι!χεχε!
Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου ώρες ώρες! :)
Από την περασμένη φορά όπου μας "πεθάνανε" στην αναμονή...
Θα δώσουμε τότε, όχι θα δώσουμε μετά, όχι θα δώσουμε πιο μετά...θα βγουν τα αποτελέσματα την τάδε ημερομηνία, όχι την δείνα.
Μάλλον έπαθα ανοσία. Χεχεχε!
Απλά σκέφτηκα ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Δε χρειάζεται να αγχώνομαι.
Γιατί όταν αγχώθηκα, κέρδισα τίποτα;

Τέλος πάντων!
Άντε καλά κουράγια!
 :)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:20:51 »

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 22, 2007, 10:16:40 am »
Καλημέρα..Πήρα πριν τηλ στο ΑΣΕΠ και πάλι η ίδια γνωστή απάνηση: Τέλος της εβδομάδας και βλέπουμε!
Το βρίσκουν πολύ αστείο να μας κορϊδεύουν τα ζώα.. Υποτίθεται είχαν απεργία οι πληροφορικάριοι του ΑΣΕΠ και δεν μπορούσαν την περασμένη εβδομάδα. Τώρα τί έχουν;
Τους έχω σιχαθεί όσο καμία άλλη φορά!

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 22, 2007, 12:28:50 pm »
Καλημέρα..Πήρα πριν τηλ στο ΑΣΕΠ και πάλι η ίδια γνωστή απάνηση: Τέλος της εβδομάδας και βλέπουμε!
Το βρίσκουν πολύ αστείο να μας κορϊδεύουν τα ζώα.. Υποτίθεται είχαν απεργία οι πληροφορικάριοι του ΑΣΕΠ και δεν μπορούσαν την περασμένη εβδομάδα. Τώρα τί έχουν;
Τους έχω σιχαθεί όσο καμία άλλη φορά!

Αυτό το φόρουμ έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα επίπεδο τόσο στην πληροφόρηση όσο και στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε όσοι γράφουμε εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε τώρα, έστω κι αν περνάμε όλοι μας στιγμές αγωνίας.

Και κάτι άλλο. Οι υπάλληλοι στο τηλ κέντρο του ασεπ ούτε διορθωτές είναι ούτε αποφασίσουν για κάτι. Δεν το βλέπω σωστό να στρεφόμαστε εναντίον τους απλά και μόνο επειδή σε αυτούς έχουμε πρόσβαση.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 22, 2007, 12:30:31 pm »
Παράθεση
Το βρίσκουν πολύ αστείο να μας κορϊδεύουν τα ζώα..

Ρε φίλε τί φταίνε οι άνθρωποι; Κι αυτοί εργαζόμενοι είναι.Ό,τι τους λένε, λένε σε εμάς.Το κράτος έχει προσλάβει τον κατάλληλο αριθμό διορθωτών και υπαλλήλων για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τέτοιου διαγωνισμού;;;;
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 22, 2007, 12:41:16 pm »
Και για να ρίξουμε λίγο τους τόνους της συζήτησης, διαβάστε το παρακάτω ευτράπελο. Εγώ προσωπικά γέλασα πολύ, ειδικά με το σκηνικό στη ντουλάπα. Η βίλλα των ιδιαιτέρων;

Συνελήφθη για ιδιαίτερα

Καθηγητής σε λύκειο του

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 22, 2007, 12:54:21 pm »
Παράθεση
Οι υπάλληλοι στο τηλ κέντρο του ασεπ ούτε διορθωτές είναι ούτε αποφασίσουν για κάτι. Δεν το βλέπω σωστό να στρεφόμαστε εναντίον τους απλά και μόνο επειδή σε αυτούς έχουμε πρόσβαση.

Πραγματικά έτσι είναι. Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα!!! Μπορεί να είναι η δουλειά τους αυτοί αλλά δεν μπορούμε να κατηγορούμε αυτούς... και κυρίως να μην τους βρίζουμε!!! Κι αυτοί εντολές άλλων κάνουν!!!
Λίγο υπομονή ... Φάγαμε όλο το γάιδαρο και κολλάμε στην ουρά. Ξέρω όλοι μας έχουμε αγωνία και έχουμε χάσει τον ύπνο μας ... αλλά ό,τι ήταν να γίνει έγινε την ημέρα των εξετάσεων. Τώρα δεν θα αλλάξει τίποτα!!! Γι' αυτό ας προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε!!!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 22, 2007, 01:31:47 pm »
Διαβαζομε στο ΕΘΝΟς ενθετο Εργασια
Οι δασκαλοι τελικα δεν καταφεραν να καλυψουν το συνολο θεσεων,αφου αρκετοι απο τους υποψηφιους δεν καταφεραν να πιασουν την βαση.Εκτος απο τους δασκαλους,εχει ολοκληρωθει και η βαθμολογια φυσικων,χημικων, βιολογων,οικιακ.οικομομιας,καλ.μαθηματων και αμεσα θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα.Ενα βημα πισω βρισκονται τα γραπτα των μαθηματικων,μεγαλυτερη καθυστερηση υπαρχει στους νηπιαγωγους,θεολογους,ενω για τους φιλολογους καλεσαν για ενισχυση επιπλεον διορθωτες.Παντως μεχρι 20 Ι ΟΥΝΙΟΥ αναμενεται να ολοκληρωθει η διαδικασια.

Αποσυνδεδεμένος amdakos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Μαΐου 22, 2007, 02:17:52 pm »
Υπομονή..... Ας αργήσουν λίγο , αλλά να βγούν σωστά και χωρίς λάθη.

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μαΐου 22, 2007, 02:25:05 pm »
Υπομονή..... Ας αργήσουν λίγο , αλλά να βγούν σωστά και χωρίς λάθη.

Εγώ πάντως δεν θεωρώ πώς η καθυστέρηση εγγυάται πως θα βγούν χωρίς λάθη!!!
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #152 στις: Μαΐου 22, 2007, 02:39:15 pm »
Otan strefomai kata tou ASEP ennoeitai pws de strefomai kata twn upallilwn pou dinoun plirofories sto tilef kentro,oute kata twn diorthwtwn pou exoun proslifthei gia na kanoun auti ti douelia... Strefomai kata twn upeuthinwn pou den anakoinwnoun ta apotelesmata pou prepei na anakoinwsoun k den uparxei kanenas sevasmos stous anthrwpous pou agwnioun gia to mellon tous. Hmarton,pou tha apokalousa zwa tous upallilous tou ASEP pou den tous dinoun apotelesmata gia na anakoinwsoun...
As uparxei ligo logiki parakalw!

Αποσυνδεδεμένος loukrhtia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μαΐου 22, 2007, 02:49:03 pm »
symfwnw apoluta mazi sou.eimai adioristh filologos edwsa gia prwth fora asep k aexw pethanei apo to agxos

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)