0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφορετικά αν δω ότι συνεχίζει και γράφει ο καθένας ότι έχει ακούσει από τον οποιονδήποτε, το οποίο είναι "ράδιο αρβύλα", θα κλειδώσω το θέμα. Δεν μπορούμε κάθε φορά να ξεσηκώνουμε τους ενδιαφερόμενους γιατί ακούσαμε κάτι ή μας δώσανε μια απάντηση στο τηλέφωνο έτσι στα κουτουρού. Είναι ψυχοφθόρο. Ευχαριστώ, Mariav
καλοπροαίρετα και παράλληλα αλληλοστηρίζονται ψυχολογικά λίγες μέρες πριν από την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων.Άλλωστε ο ρόλος του φόρουμ ποιος είναι;Να αναπαράγει τις ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ; Αν είναι έτσι, τότε όλοι γνωρίζουμε την ιστοσελίδα που πρέπει να επισκεπτόμαστε.Ο διάλογος είναι υγεία και εδώ δόξα τω θεώ υπάρχει. Με το να κλειδωθεί ένα θέμα που προσφέρει πληροφόρηση και μεγάλη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα δε νομίζω ότι βγαίνει κανείς κερδισμένος.
Και δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι κάποιοι γράφουνμία απάντηση απλά για να γράψουν κάτι. Εάν κάνω λάθος συγνώμη αλλά δεν μπορώ άλλο να διαβάζω λόγια του αέρα.
Στην περίπτωση αυτή διαγράφεις τα μηνύματα που αποτελούν απλά απάντηση για την απάντηση και διατηρείς εκείνα που αποτελούν πληροφόρηση.
Η alfavita.gr ανακοινώνει ότι σε ενημέρωση που είχε την Τετάρτη 23/05 από τον ΑΣΕΠ δηλώθηκαν τα εξής:Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών για τις ειδικότητες των δασκάλων και των φυσικών (πιθανόν και της οικιακής οικονομίας) θα ανακοινωθούν μέχρι και την Παρασκευή 25/05. Την πληροφορία αυτή η alfavita.gr τη μεταδίδει πλέον με επιφύλαξη καθώς σε προηγούμενο χρονικό διάστημα ανάλογες πληροφορίες από διευθυντικά στελέχη του ΑΣΕΠ δεν επιβεβαιώθηκαν. Στα πλαίσια αυτά η alfavita.gr προκειμένου να δώσει μία απάντηση στα εκατοντάδες emails και τηλέφωνα που γίνονται στα γραφεία της αποφάσισε για μια ακόμη φορά να ανακοινώσει την πληροφορία αυτή. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι για τις περισσότερες ειδικότητες η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.Με κάθε επιφύλαξη και σεβόμενοι την αγωνία χιλιάδων εκπαιδευτικών.
Και κάτι ακόμη στο σχόλιο σου: ΠαράθεσηΚαι δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι κάποιοι γράφουνμία απάντηση απλά για να γράψουν κάτι. Εάν κάνω λάθος συγνώμη αλλά δεν μπορώ άλλο να διαβάζω λόγια του αέρα. και στο σχόλιο της rica ΠαράθεσηΣτην περίπτωση αυτή διαγράφεις τα μηνύματα που αποτελούν απλά απάντηση για την απάντηση και διατηρείς εκείνα που αποτελούν πληροφόρηση. Νομίζω ότι από τη στιγμή που οι άνθρωποι δεν γράφουν με υβριστικό και προσβλητικό τρόπο δεν είναι δυνατόν να αξιολογείται έτσι υποτιμητικά ή να απειλείται η ελευθερία του λόγου. Άλλωστε νόμιζα πως δεν υπήρχε επιτροπή λογοκρισίας στο forum!!!
Γεια σας Καταλαβαίνω την αγωνία που έχετε όλοι για τα αποτελέσματα. Όμως ο καθένας από εσάς που έχει τηλεφωνήσει στο ΑΣΕΠ έχει πάρει και μια διαφορετική απάντηση. Δηλαδή τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι κρίμα λοιπόν να γράφουμε ότι λέει ο κάθε υπάλληλος, που εκείνη την ώρα το πιο πιθανό είναι να θέλει να σας αποφύγει, και λέει μία απάντηση στα κουτουρού. Γι' αυτό σας παρακαλώ να περιμένετε να βγούν τα αποτελέσματα ή κάποιο επίσημο δελτίου τύπου για να το δημοσιεύσουμε μέσα στο forum. Διαφορετικά αν δω ότι συνεχίζει και γράφει ο καθένας ότι έχει ακούσει από τον οποιονδήποτε, το οποίο είναι "ράδιο αρβύλα", θα κλειδώσω το θέμα. Δεν μπορούμε κάθε φορά να ξεσηκώνουμε τους ενδιαφερόμενους γιατί ακούσαμε κάτι ή μας δώσανε μια απάντηση στο τηλέφωνο έτσι στα κουτουρού. Είναι ψυχοφθόρο. Ευχαριστώ, Mariav
Όπως πολύ σωστά είπε και παραπάνω η Λουλού, ας σταματήσουμε αυτήν την κουβέντα για το κλείσιμο ή μη του φόρουμ και ας επικεντρωθούμε στον τίτλο του. "αποτελέσματα εξετάσεων". Ό,τι νέο υπάρχει ας λέγεται.. Γι αυτό υπάρχει αυτό εδώ. Προσωπικά,μένω στην πληροφορία ότι πιθανόν να ανακοινωθούν αύριο.. Αν δεν ανακοινωθούν,δε θα ζητήσω ευθύνες από τους συμμετέχοντες του φόρουμ..θέλει λίγη ωριμότητα το θέμα! Μακάρι να βγούν αύριο λοιπόν ή έστω την Παρασκευή!Καλο βράδυ από εμένα!