*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224527 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #364 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:32:41 am »
Μη σε νοιάζει τίποτα gr07, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της MaYaMaYa της γερμανικής και της κοινωνιολογίας θα βγούν μαζί. Τιμή μας και τιμή σας γιατί οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί και θεμελιωτές της κοινωνιολογίας ήταν γερμανοί ;)
Αλλά παιδιά για να χαλαρώσουμε επειδή η ζωή είναι ωραία έχω να προτείνω κάτι για όσους (δυστυχώς) μένουν Αθήνα. 'Εχει αρχίσει το Φεστιβάλ Αθηνών και έχει καταπληκτικές παραστάσεις. Έχω δει ήδη δύο και το έχω κατά ευχαριστηθεί. Για δε τους φίλους φιλολόγους κι όχι τους φιλολόλους  :P έχω να προτείνω μια παράσταση που ξεκινά από τις 22/6 και διαρκεί μέχρι 1/7!!!
Θέατρο του Ήλιου - Αριάν Μνουσκίν: Οι Εφήμεροι   22, 27 & 29 Ιουνίου - (21:00), 23, 24, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου. Στο Ολυμπιακό Κλειστ. Γυμναστήριο Φαλήρου. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.greekfestival.gr/athens_fest/show_event?id=40&lang=gr
Στην πραγματικότητα το συνιστώ σε όλους όσους μπορούν να πάνε. Είδα ανυποψίαστη τη περσινή τους παράσταση και γέμισα μπαταρίες για όλο το χρόνο!!!!. Ήταν μοναδική εμπειρία.
Sorry, που βγήκα εκτός θέματος αλλά, παιδιά ας μη τους κάνουμε το χατίρι να παίζουν με την αγωνία μας. Χαλαρααά και ας τους δείξουμε πως η ζωή είναι ωραία και αλλού  ;)

"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:42:24 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:37:05 am »
Με άλλα λόγια, πηγαίνετε θέατρο, σινεμά, σε θεάματα γενικά και μη περιμένετε μόνο τα αποτελέσματα. Τα πρώτα διαρκούν στη ψυχή μας ολοχρονής όταν είναι καλά. Ενώ τα δεύτερα θα φύγουν γρήγορα και ίσως για κάποιους ξαναρθούν :-[

Πριν σας αφήσω, για σήμερα εννοείται, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για όσους αύριο "κληρωθούν" ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2007, 12:53:02 am από mat »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #366 στις: Ιουνίου 08, 2007, 01:39:19 am »
Μάλιστα...το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι με παρηγορούν εδώ μέσα κυρίως γυναίκες...έχετε τον τρόπο σας όμως..  ;DΚαληνύχτα για όποιον δεν κοιμήθηκε και καλη επιτυχία έυχομαι στους αυριανούς!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #367 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:17:48 pm »
Τώρα πήρα ΑΣΕΠ. Σήμερα βγαίνουν Αγγλικής, Οικονομολόγοι και Γυμναστές μετά το μεσημέρι. για Γερμανικής ρώτησα, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου προς το παρόν. Καλη επιτυχία στους σημερινούς!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:42:24 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Ιουνίου 08, 2007, 12:25:17 pm »
Ε όχι και τόσο άγνωστες αι βουλαί του Κυρίου. Πόσες Παρασκευές έχουν μείνει? 3 ή 4 και η τελευταία είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε ΠΕ02 και ΠΕ60 μάλλον ::)
Τελειώνουν τα ψέματα.....

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΤ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Ιουνίου 08, 2007, 01:26:20 pm »
καλη επιτυχια σε οσους αναμενουν αποτελεσματα για σημερα....

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Ιουνίου 08, 2007, 01:48:48 pm »
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Ιουνίου 08, 2007, 03:24:32 pm »
Είμαι λοιπόν η πρώτη που λέω ότι είμαι στους επιτυχόντες αλλά μη διοριστέους και είμαι καλά!  :P

Ήθελα επίσης να ρωτήσω, ξέρει κανείς τι «παίζει» με τις ενστάσεις; Όποιος γνωρίζει, θα μπορούσε να μας ενημερώσει γενικά; Ευχαριστώ!

(Αν θεωρείτε ότι το παρόν πρέπει να μετακινηθεί, παρακαλώ, κάντε το!)

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #372 στις: Ιουνίου 08, 2007, 03:29:40 pm »
Τί γίνεται ρε παιδιά; Σχεδόν 80 η βάση για οικονομολόγους; Πάμε καλά; Ovidius, mat τί λένε τα στατιστικά σας; Γιατί τέτοια άνοδος;

Αν δεν κάνω λάθος, εκτός από τους δασκάλους, σε όλες τις ειδικότητες που έχουν βγει μέχρι στιγμής οι βάσεις σημείωσαν άνοδο. Μπορούμε να δούμε κατά πόσο ευθύνονται τα παιδαγωγικά γι' αυτό;
Δεν ξέρω guys, αλλά έχω αρχίσει να φοβάμαι... :-\

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Ιουνίου 08, 2007, 03:38:43 pm »
Τώρα κοιτάω και τα προηγούμενα αποτελέσματά τους. Πάντως μου αρέσει που έλεγαν πως οι οικονομολόγοι δεν είχαν πάει καλά. Αναρωτιέμαι πως εννοούν το άσχημα και πως το καλά ???

Σημ. να λάβετε υπόψη σας πως τόσο στον κλάδο των Οικονομολόγων όσο και τον δικό μου παίζει και το πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ και έχουμε δύο κατηγορίες διοριστέων και επιτυχόντων. Και απο αυτούς που είχαν πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ ο τελευταίος απλώς έπιασε 55,33 ως τελικό βαθμό γραπτών. Περισσότερα όμως λίγο αργότερα.... :-\

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #374 στις: Ιουνίου 08, 2007, 03:42:32 pm »
Πάντως μου αρέσει που έλεγαν πως οι οικονομολόγοι δεν είχαν πάει καλά. Αναρωτιέμαι πως εννοούν το άσχημα και πως το καλά ???

Δηλαδή στους φιλολόγους που λένε ότι έχουμε πάει καλά τί να περιμένουμε; Στο 90 τη βάση; Θα μας φρικάρουν τελείως στο τελος;;;  :o

Αποσυνδεδεμένος mpapamar18

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Ιουνίου 08, 2007, 03:54:08 pm »
Η άνοδος και η πτώση των βάσεων ανά ειδικότητα είναι έως τώρα μοιρασμένη δηλαδή οι ειδικότητες Οικ. Οικονομια, Γεωλόγοι, Φυσικοί, Χημικοί, Αγγλικά έχουν πτώση από 0,39 - 7,12 μόρια, και οι ειδικότητες

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Ιουνίου 08, 2007, 04:10:51 pm »
Γεια σας!
Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν!!!
Υπομονή για τους υπόλοιπους (μη διορισθέντες και τους εν αναμονή)

Τώρα που λέτε για άνοδο των βάσεων αρχίζω να ανησυχώ κι εγώ.... :-\

Ε όχι και τόσο άγνωστες αι βουλαί του Κυρίου. Πόσες Παρασκευές έχουν μείνει? 3 ή 4 και η τελευταία είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε ΠΕ02 και ΠΕ60 μάλλον ::)
Τελειώνουν τα ψέματα.....

Χωρίς να θέλω να θίξω τις άλλες ειδικότητες, ελπίζω να δικαιωθεί το ρητό "τελευταίοι και καλύτεροι" και να κάνουμε θριαμβευτική λήξη!!!  ;)

Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #377 στις: Ιουνίου 08, 2007, 04:36:40 pm »
και από μένα συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν!
[/size]

όσο για νηπιαγωγούς και φιλολογους ...να μην είμαστε μόνο τελευταίοι και καταϊδρωμένοι !  ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)