*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224512 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #406 στις: Ιουνίου 11, 2007, 04:09:24 pm »
Και εγώ πιστεύω πως έχουν κάνει τη διόρθωση, διαφορετικά δεν θα γινόταν καν λόγος για ανακοίνωση αποτελεσμάτων αρχές Ιουλίου έστω και από ανεπίσημα χείλη (δεν ξέρω παιδιά, υποθέσεις κάνω και εγώ και παίζω με το ημερολόγιο και τις Παρασκευές!)
άλλος για τη βάρκα μας?  ;D θα λαλήσουμε μέχρι να δούμε το ονοματάκι μας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:21:24 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Ιουνίου 11, 2007, 04:20:03 pm »
Κι αν είναι στους διοριστέους (το ονοματάκι μας) όλα καλά και χαλάλι το ότι τόσους μήνες έχουμε λαλήσει!!!

Σε αντίθετη περίπτωση;;;; Τι γίνεται... Μάλλον συνεχίζουμε να λαλούμε.... Από τη μια μεριά γιατι δεν διοριστήκαμε και από την άλλη μεριά γιατί θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τους ιδιώτες ... να μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά γιατί δεν τους αντέχω άλλο!!!!

Υ π ο μ ο ν ή   ...   Κ ά ν τ ε   Υ π ο μ ο ν ή   ...   Κ ι   ο   ο υ ρ α ν ό ς   θ α   γ ί ν ε ι   π ι ο   γ α λ α ν ό ς   ...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Ιουνίου 11, 2007, 04:48:54 pm »
Απ' ό,τι άκουσα πάντως, ακόμη βρίσκονται στη διόρθωση και όχι στην αναβαθμολόγηση.
Ακριβώς το ίδιο άκουσα και εγώ. Αν υπολογίσουμε και το χρόνο που θέλουν για να φτάξουν τους πίνακες και να τους ελέγξουν (ένα εικοσαήμερο δε θέλει;) τότε πάμε αρχές Ιουλίου. Έτσι θα έχουν περάσει 7 μήνες από τις εξετάσεις, ενώ το 2005 τα ανακοίνωσαν 4 μήνες μετά. Πάντα την τελευταία στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #409 στις: Ιουνίου 11, 2007, 04:54:39 pm »
Αν είναι ακόμα στη διόρθωση δε χρειάζεται μόνο ένα 20ήμερο. Υπολογίστε τις αναβαθμολογήσεις, τις προσαυξήσεις, την επαλήθευση, τη μηχανογράφηση. Μιλάμε για πάνω από 1,5 μήνα.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:21:24 »

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Ιουνίου 11, 2007, 08:20:26 pm »
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να τα παίρνω...Δεν ήθελα να δώσω βιογραφικά σε φροντιστήρια και να βάλω αγγελίες για ιδιαίτερα ακόμα,γιατί ήθελα να περιμένω πρώτα τα αποτελέσματα.Το θεωρώ ανεύθυνο να κλείσεις δουλειά σε ένα φροντιστήριο ή να αναλάβεις κάποια ιδιαίτερα και μετά απο λίγες μέρες να τους πεις:''Με συγχωρείτε, αλλά διορίστηκα''
Τώρα όμως δε βλέπω άλλη λύση.Θα ξεχυθώ στους δρόμους με ένα βιογραφικό και ό,τι γίνει. Κ αν τυχόν είμαι τόσο τυχερή και με πάρουν κάπου, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πώ την ατάκα που προανέφερα. Κ ας την θεωρώ ανεύθυνη ατάκα. Άκου 6 Ιουλίου... >:(
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #411 στις: Ιουνίου 11, 2007, 09:24:01 pm »
Ρε παιδιά μιλάνε σε γενικές γραμμές για διόρθωση εννοώντας και την αναβαθμολόγηση μέσα. Άλλωστε και η αναβαθμολόγηση, ας πούμε, ένα στάδιο της διόρθωσης δεν είναι (για κάποια γραπτά); Πιστεύω πως αν ακόμη είναι σε αρχικό στάδιο και διορθώνουν (τον αδιόρθωτο πια;) θα είχαν πάρει άλλη γραμμή οι υπάλληλοι στο τηλ. κέντρο και δεν θα μας έλεγαν για "τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου".
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 11, 2007, 09:33:33 pm από rica »

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Ιουνίου 11, 2007, 09:48:12 pm »
Το γεγονός ότι όλες οι "ανεπίσημες" πηγές αναφέρουν πάνω-κάτω την ίδια περίοδο (τέλη ιουνίου αρχές ιουλίου) σημαίνει προφανώς ότι αυτή είναι και η πραγματικότητα και ότι αυτό διαρρέουν προς όλους οι του ΑΣΕΠ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ανακοινωθούν τα δικά μας 29 του μήνα. Δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο για 6/7, αλλά το βρίσκω λίγο τραβηγμένο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρέπει να γίνουν και οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων κάποια στιγμή.
Ο εμπαιγμός που αντιμετωπίζουμε βέβαια είναι τεράστιος!Απορώ, μέσα σε αυτό το αλαλούμ φημών και διαρροών δε θα μπορούσε κάλλιστα το ΑΣΕΠ να βγει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο;;;Να δώσει ένα γενικό έστω χρονοδιάγραμμα (όχι με ακριβείς δηλαδή ημερομηνίες), με το οποίο θα είχαμε μια επίσημη απάντηση!!!Προσωπικά δε θα με ένοιαζε τόσο πολύ, αν ανακοινωνόταν επίσημα ότι θα βγουν π.χ. 15 Ιουλίου. Θα ήταν κάτι επίσημο και έτσι θα ήξερα πότε να αγχωθώ!!Ενώ τώρα, με αυτό το ανελέητο stand-by, έχουμε πεθάνει από την αγωνία!!
Δε μπορώ πάντως να δεχτώ ότι το κάνουν για να μας τυραννήσουν ή να μας παιδέψουν!Απλούστατα ζούμε σε ένα κράτος της πλάκας στο οποίο τίποτα μα τίποτα δε γίνεται στην ώρα του!! (εκτός βέβαια από την είσπραξη των φόρων...... ;))............
Άντε, κουράγιο............Θα περάσει ο καιρός, πού θα πάει!!!

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Ιουνίου 11, 2007, 10:21:08 pm »
Εγώ πιστεύω πως 6/7 είναι το νωρίτερο για να ανακοινωθούν. Αυτό για τη διόρθωση το άκουσα τέλη Μάη, και είχαν ακόμη αρκετά δικά μας γραπτά να διορθώσουν. Αν αυτό το σενάριο έχει βάση, οι αναβαθμολογήσεις είναι ράδιο αρβύλα, πολύ φοβάμαι μέσα από το ασεπ, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους. Οπότε μην μετράτε τις Παρασκευές, χαλαρώστε, και όταν βγει θα το μάθουμε. Αυτό είναι και το μόνο σίγουρο.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Ιουνίου 11, 2007, 10:24:26 pm »
Ποιες άλλες ειδικότητες περιμένουν αποτελέσματα; Ανακοινώθηκε κάτι γι' αυτή την Παρασκευή; Εμείς οι φιλόλογοι είμαστε σίγουρα οι τελευταίοι, οι τυχεροί δεν το βλέπω. Ηρεμία παίδες, αν και η αγωνία μας είναι μεγάλη, ειδικά όσοι μένουμε άνεργοι και ψάχνουμε για μαθήματα.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #415 στις: Ιουνίου 11, 2007, 10:31:53 pm »
Θα παρακαλούσα αυτά "τα δικάμας, εμείς, κλπ" να γίνονταν πιο διευκρινιστικά. Δεν είναι όλοι φιλόλογοι κ δάσκαλοι. Υπάρχουν κι άλλες ειδικότητες. Ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να θυμόμαστε ποιας ειδικότητας είναι ο καθένας εδώ μέσα,αν το έχουμε αναφέρει μία φορά.

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Ιουνίου 11, 2007, 10:36:34 pm »
ΟΚ, αλλά αν αναφέρεσαι πάντως στο δικό μου μήνυμα, γράφω την ειδικότητα αριστερά στο προφίλ μου.

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #417 στις: Ιουνίου 11, 2007, 10:38:22 pm »
ΟΚ, αλλά αν αναφέρεσαι πάντως στο δικό μου μήνυμα, γράφω την ειδικότητα αριστερά στο προφίλ μου.

το δικό σου το είδα.. σε άλλα αναφέρομαι..οκ!

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Ιουνίου 11, 2007, 11:07:37 pm »
gr07 αν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα, ζητώ συγγνώμη. Θα φροντίσω να βάλω στο προφίλ μου το ΠΕ02. Αν πρόσεχες όμως λίγο τα περισσότερα από τα προηγούμενα posts της ημέρας, θα έβλεπες ότι η συζήτηση που είχε ανοίξει ήταν από φιλολόγους και ήταν σχετική με τα αποτελέσματα των φιλολόγων. Οπότε ήταν λάθος μεν που δεν δήλωσα την ειδικότητά μου, αλλά ήταν και προφανές περί τίνος μιλούσαμε......

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Ιουνίου 11, 2007, 11:25:58 pm »
Γεια σας!!!
Κύριε..κύριε..
Εγώ μπορώ να συμφωνήσω με τον gr07???
Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο δε θυμάμαι τι ειδικότητα είναι ο καθένας, αλλά μπερδεύομαι και με όλα αυτά τα νούμερα...ΠΕ01,02,03..,007 κτλ...
Όμως από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα. ;)

Όσο για τα αποτελέσματα..επειδή κι εμείς οι άμοιροι οι νηπιαγωγοί στην ίδια μοίρα με τους φιλολόγους είμαστε...σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρχει μια αβεβαιότητα για το πότε θα βγουν, αλλά τουλάχιστον είναι πάαααρα πολύ καλό αυτό που έκαναν με τις Παρασκευές.
Δεν αγχωνόμαστε κάθε μέρα...ξέρουμε ότι Παρασκευή θα γίνει ό,τι γίνει και υπολογίζουμε Παρασκευές.
Ε...δεν έχουν μείνει και πολλές.
Κοντός ψαλμός, αλληλούια!

Κουράγιο και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε! :)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144