*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224392 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #574 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:26:30 am »
Γιατί τέτοιος διαχωρισμός "μικρών" και "μεγάλων"; Όλοι τον ίδιο καημό και στόχο δεν έχουμε;
Από εκεί και πέρα ο καλύτερος- σύμφωνα πάντα με τον ΑΣΕΠ- κερδίζει. . .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:25:21 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:41:16 am »
Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι οι μεγαλύτεροι έχουν προσπθήσει πολύ περισσότερο...
Αλλά κι εμείς οι μικροί δεν ξεφυτρώσαμε...
Δέχομαι ότι προσπαθείτε χρόνια, αλλά κι εγώ προσπάθησα...
Και στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ... Αλλά τυχεροί και υπερτυχεροί ... Γιατί είναι θέμα τύχης (και γνώσεων βέβαια)...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:48:38 am »
Γιατί τέτοιος διαχωρισμός "μικρών" και "μεγάλων"; Όλοι τον ίδιο καημό και στόχο δεν έχουμε;
Από εκεί και πέρα ο καλύτερος- σύμφωνα πάντα με τον ΑΣΕΠ- κερδίζει. . .

Είναι λογικό ότι ο ΑΣΕΠ είναι πιο εύκολος για τις μικρότερες ηλικίες. Κάποιος που δεν έχει πολύ καιρό που πήρε πτυχίο είναι πολύ πιο κοντά στη διαδικασία των εξετάσεων από ότι κάποιος που έχει 10-15 χρόνια που τελείωσε τη σχολή, δουλέυει έκτοτε και πρέπει να επιστρέψει ξαφνικά στο διάβασμα και τις εξετάσεις.

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #577 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:53:06 am »
Θα συμφωνήσω με τους tinky kai georgi@ παραπάνω από εμένα και θα προσθέσω ότι δυστυχώς ή ευτυχώς αυτός ο διαγωνισμός έχει τέτοια δομή ώστε δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα η ηλικία κ ο χρόνς κτήσης πτυχίου όσο η προετοιμασία και η τύχη. Το ότι κάποιοι έχουν πάρει πτυχίο χρόνια, δε σημαίνει στον προκειμένη ότι πρέπει να διοριστούν πρώτοι. Σίγουρα το έχουν ανάγκη περισσότερο λόγω οικογένειας αλλά τί να κάνουμε βρε παιδιά; Δε σημαίναι σε καμία περίπτωση ότι επειδή εσείς φτάσατε κοντά 40 και δεν έχετε διοριστεί, πρέπει να φτάσω κι εγώ. Εφόσον στρώθηκα κι εγώ τώρα, το αξίζω σε κάθε περίπτωση να διοριστώ και δε θα αισθανθώ και καθόλου άσχημα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:25:21 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Ιουνίου 16, 2007, 11:55:04 am »
Ρε παιδιά, δεν είναι θέμα διαχωρισμού μεγάλων-μικρών, καλών-κακών, άξιων-ανάξιων...κλπ...κλπ
Απλά ο καθένας από εμάς της "παλιάς" σχολής νοιώθει σε αυτήν τη διαδικασία ότι είναι ο μόνος, νοιώθει λίγο ο μ.... της υπόθεσης ή ο τελευταίος των Μοϊκανών που, ενώ έχει φτιάξει μια οικογένεια ή είναι κάποιων ετών (sic), κάθεται στα θρανία σαν μαθητούδι ή συναγωνίζεται με άτομα πολύ μικρότερης ηλικίας και αυτό (τουλάχιστον σε μένα) είναι λίγο...πώς να το πω... :-\ "ξεφτίλα" (συγνώμη για την έκφραση!  :-[). Εγώ πριν 13 χρόνια, με το που τελείωσα την σχολή, δούλευα στη δημιουργική απασχόληση δημοτικού σχολείου και είχα μαθητές-μαθήτριες 10 χρονών. Ξέρετε πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι σε ένα διαγωνισμό μπορεί να συναντήσω συναδέλφους, πλέον, που τους θυμάμαι μωρά?!!! :P
Δηλαδή, μερικές φορές, έχεις την αίσθηση ότι είσαι ο τελευταίος που ξέμεινε!!! ;D
Γι' αυτό και αναθαρρεύεις όταν βλέπεις και άλλες περιπτώσεις σαν τη δική σου. Δεν είναι μειωτικό για τους μικρότερους, είναι καθαρά θέμα "ψυχοθεραπείας" για μας τους μεγαλύτερους όλη αυτή η κουβέντα! ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Επιτέλους διορίστηκα!-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Ιουνίου 16, 2007, 12:01:36 pm »
Είμαι 33,επιτυχούσα 2000,2002.Δεν έδωσα 2005 και ξεκίνησα το καλοκαίρι του 2006 να διαβάζω λεχώνα στο δεύτερο παιδί.Δεν είναι θέμα ηλικίας αλλα υποχρεώσεων.Αθλος με 2 μωρά παιδιά.Μακάρι τα βασανα μου να τελειώσουν φέτος.Ειμαι ΠΕ02 και αγωνιώ.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Ιουνίου 16, 2007, 12:06:31 pm »
Είμαι 33,επιτυχούσα 2000,2002.Δεν έδωσα 2005 και ξεκίνησα το καλοκαίρι του 2006 να διαβάζω λεχώνα στο δεύτερο παιδί.Δεν είναι θέμα ηλικίας αλλα υποχρεώσεων.Αθλος με 2 μωρά παιδιά.Μακάρι τα βασανα μου να τελειώσουν φέτος.Ειμαι ΠΕ02 και αγωνιώ.

Χι,χι,χι... ;D...κάτι μου θυμίζει!
2005, το δεύτερο παιδί μου μηνών, να στρώνομαι να διαβάσω στην κουζίνα, να διαβάζω μία παράγραφο, να πέφτει η πιπίλα και να τρέχω να τη βάλω για να συνεχίσει τον ύπνο, να επιστρέφω να διαβάζω άλλη μια παράγραφο και...φτου κι απ' την αρχή. Αφού στο τέλος με έπιαναν τα γέλια με το "σοβαρό" μου διάβασμα. Άστο...ιστορίες απείρου κάλλους!!! ;D ;D ;D
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Ιουνίου 16, 2007, 12:12:34 pm »
Όλοι μας έχουμε δίκιο...
Το σύστημα αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο... και όλοι μας το ξέρουμε... αλλά δυστυχώς δεν είμαστε και εμείς αυτοί που αποφασίζουν...

Ξεκινάμε από το γυμνάσιο τις εξετάσεις, στο λύκειο αγωνιούμε και μοχθούμε να μπούμε σε ένα πανεπιστήμιο, στο πανεπιστήμιο μοχθούμε να περάσουμε τα μαθήματα και να πάρουμε πτυχίο, και αφού πάρουμε πτυχίο... πάλι εξετάσεις... και σε τι;;; Σε όλα όσα μοχθούσαμε στο πανεπιστήμιο με χίλια δυο μαθήματα... Αλλά αυτή είναι η ζωή... Μια ζωή εξετάσεις και μια ζωή για κάτι καλύτερο...

Δεν πειράζει ... Ας αφήσουμε τα αποτελέσματα να μας απαντήσουν ... και προς θεού όχι για το καλός και το κακός ή το άξιος και ανάξιος!!!
Δυστυχώς είναι άλλοι αυτοί που μας κρίνουν.... Όλοι μας είμαστε άξιοι και καλοί και αυτό γιατί καταφέραμε να μπούμε σε κάποια σχολή... Καταφέραμε να πάρουμε πτυχία, με τα όποια βάσανα και προβλήματα ...!! Και εφόσον ακόμα προσπαθούμε σημαίνει ότι μπορούμε ...

Υπομονή λοιπόν ... και ας περιμένουμε με ηρεμία τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ....

12 και σήμερα
Και ας μην ξεχνάμε "ΑΣΕΠ μην ξαναβγάλεις αποτελέσματα την Παρασκευή"...  :) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Ιουνίου 16, 2007, 12:57:13 pm »
Γι' αυτό και αναθαρρεύεις όταν βλέπεις και άλλες περιπτώσεις σαν τη δική σου. Δεν είναι μειωτικό για τους μικρότερους, είναι καθαρά θέμα "ψυχοθεραπείας" για μας τους μεγαλύτερους όλη αυτή η κουβέντα! 

Συμφωνώ με τη Sophie. Εγώ βέβαια είμαι και 38 και φρέσκια (2002-06). Αλλά αυτό δε λέει τίποτε απολύτως. Προς Θεού οι πιο φρέσκοι ας μη θεωρήσουν πως οι παλιότεροι διεκδικούν κάποιου είδους προτεραιότητα μέσα από αυτή τη κουβέντα που ανοίξαμε. Ήταν απλά μία κίνηση συμπαράστασης στη vica που πίστευε πως είναι μόνη ;)
Και ξέρετε και κάτι ακόμη; Πιστεύω πως κάθε τομέας υφίσταται κάποιες εξελίξεις και δεν είναι κακό να αξιολογούμαστε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Θα μπορούσα να αναφέρω και παραδείγματα, όπως (εντελώς πρόχειρα και ενδεικτικά) την ερώτηση για τη φωνολογική ενημερότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά φροντιστήρια έδωσαν λάθος απάντηση. Κάποια δεδομένα αλλάζουν και είναι φανερό ότι αν δεν τα παρακολουθείς μένεις πίσω.
Το πρόβλημα βέβαια σε σχέση με τον Ασεπ και τους διορισμούς, αφορά την αξιοκρατία (η οποία δε σχετίζεται με την ηλικία απαραίτητα), τη διαφάνεια και ενδεχομένως με τον τρόπο αξιολόγησης (συγκεκριμένα θέματα συγκεκριμένων καθηγητών από συγκεκριμένα βιβλία). Και εκεί νομίζω πως όλοι συμφωνούμε.
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να μοιραζόμαστε συναισθήματα που τέτοιες μέρες ειδικά, είναι ιδιαίτερα έντονα και ψυχοφθόρα.
Αυτά τα πολλά από μένα και κουράγιο σε όλους!!!   
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2007, 01:03:52 pm από angelika »
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Ιουνίου 16, 2007, 02:27:03 pm »
Λόγω της ηλικίας μου (27) δε μπορώ να μπω στη θέση της γενιάς 35+ και να κατανοήσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παρά μόνο να τις φανταστώ και να τις εικάσω. Δέχομαι απόλυτα ότι σε σχέση με εμάς τους νεότερους ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ είναι γι' αυτούς μια οδύσσεια λόγω των υποχρεώσεων με τις οποίες έχουν φορτωθεί.Αν - ο μη γένοιτο - φτάσω και εγώ σε αυτή τη θέση τα ίδια θα λέω....

Η μόνη ένσταση που έχω όσον αφορά αυτές τις δυσκολίες των "μεγαλύτερων" είναι ότι η εμπειρία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσω της κάθε είδους ενασχόλησής τους με το διδακτικό και εκπαιδευτικό έργο (ιδιαίτερα, φροντιστήρια, ενισχυτικές κλπ.) τους βοηθάει καθοριστικά στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα στο κρίσιμο μάθημα της διδακτικής. Εμείς οι νεότεροι, και ειδικά όσοι είναι πολύ φρέσκοι, παρότι έχουμε μεγαλύτερη επαφή με το αντικείμενο λόγω της πρόσφατης αποφοίτησης (και αυτό βέβαια σχετικό είναι μερικές φορές....), έχουμε ελάχιστη διδακτική και εκπαιδευτική εμπειρία και κατά τη γνώμη μου σε αυτό το διαγωνισμό αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα. Υπάρχουν φυσικά και οι περιπτώσεις "φρέσκων" καθηγητών που διορίζονται χωρίς αυτό το ατού, αλλά είναι πραγματικά η μειοψηφία. Οι "μεγαλύτεροι", παρότι έχουν άλλου είδους υποχρεώσεις (οι οποίες είναι απόλυτα σεβαστές και κατανοητές), είναι πιο "μπαρουτοκαπνισμένοι" από τη διδακτική και εκπαιδευτική ατμόσφαιρα και γενικά έχουν τριφτεί περισσότερο.Έτσι αν τυχόν κάνουν μια όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή προετοιμασία, πιστεύω ότι πηγαίνουν τελικά με άλλον αέρα στο διαγωνισμό. Επειδή μάλιστα με απασχολούσε αυτό το ζήτημα κάποια στιγμή, έψαξα τους πίνακες των επιτυχόντων στον κλάδο μου (φιλολογία) και επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τη θεωρία μου, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των διοριστέων ήταν από 28-29 χρονών και πάνω, με το Μ.Ο. της ηλικίας διορισμού να βρίσκεται περίπου στα 30-31.

Ξαναλέω, δεν υποστηρίζω ότι οι "μεγαλύτεροι" είναι σε καλύτερη μοίρα από τους "νεότερους". Απλά έκανα μια διαπίστωση....

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος gemini30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Ιουνίου 16, 2007, 03:38:19 pm »
Καλησπέρα παιδιά! Καινούργιο αίμα στο forum! Aνήκω στον πονεμένο κλάδο των...φιλολόγων, έδωσα πρώτη φορά φέτος (και πολύ φοβάμαι όχι και τελευταία) και εύχομαι καλά αποτελέσματα στους εναπομείναντες και συγχαρητήρια στους ήδη επιτυχόντες (διοριστέους ή μη)!!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Ιουνίου 16, 2007, 03:56:00 pm »
Εν αρχή... ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,
Συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους σας όλους απο τα βάθη της καρδιάς μου.
Εκτός από τη μεγάλη χαρά (εννοείται) που έχω αισθάνομαι και μεγάλη χαρά γιατί μετά από πολλά χρόνια αισθάνθηκα μαζί σας μια παρέα. Παρόλο που εξακολουθώ να πιστεύω πως τίποτα δεν αντικαθιστά την δια ζώσης επικοινωνία και παρέα, σε αυτό το forum έβαλα «νερό» στο κρασί μου.
Μόλις επανέκτησα τον Η/Υ μου και έχω τρελαθεί θέλω να διαβάσω όλα σας τα μηνύματα και τις κουβέντες αλλά δεν έχω υπομονή για αυτό ας με συγχωρήσετε αν θα επαναλάβω κάτι από όσο έχετε συζήτηση ή μου διαφύγει κάτι και θα σας πως τι πραγματικά σκέφτομαι και αισθάνομαι.
Σήμερα το πρωί πήρα ένα μήνυμα από ένα συμφοιτητή μου ΠΕ19 (περίπου πριν από 8 χρόνια) από στην ΑΣΠΑΙΤΕ που ανακάλυψε το κινητό μου αφού επί έτη παρακολουθούσε τα αποτελέσματα για να δει τι θα κάνω τελικά μου έγραψε το εξής: "Συγχαρητήρια, επιτέλους ήρθε η δικαίωση ...." Και είναι αλήθεια αυτό που μου έγραψε μόνο που είναι η μισή αλήθεια φίλοι μου.
Αυτή η δικαίωση δεν ήρθε από μόνη της την επεδίωξα όσο μπορούσα και με ότι δυνάμεις είχα. Θα μπορούσε να μην έχει έρθει αλλά, για ένα είμαι σίγουρη πως δεν μπορεί να έρθει τίποτα στη ζωή σου αν δεν το βάλεις στόχο, δεν το επιδιώξεις, αν δεν ρισκάρεις. Αφού είχα τελειώσει τη ΣΕΛΕΤΕ για διάφορους λόγους (δικαιολογημένα ή μη δεν έχει σημασία αυτό τώρα) είχα Παραιτηθεί κι αυτός ήταν ο λόγος που καμία δικαίωση για τίποτα δεν μπορούσε να έρθει ή τουλάχιστον δεν επέτρεπα ούτε καν πιθανότητες να έρθει...

Apuleius, δεν έχω ούτε είχα όλα αυτά τα χρόνια κανενός είδους εκπαιδευτική ενασχόληση, ερευνητική για κάποια χρόνια ναι αλλά, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει, η δουλειά μου δε τα τελευταία περίπου επτά χρόνια καμιά σχέση με το αντικείμενο των σπουδών μου. Τουλάχιστον θα έλεγα με τη στενή έννοια που αποδίδουμε στη σχέση αντικειμένου σπουδών και αντικειμένου εργασίας. Αλλά σας διαβεβαιώνω πως ποτέ οποιοδήποτε πτυχίο δεν είναι άχρηστο ακόμη κι αν εργάζεσαι ως υπάλληλος στη δέλτα της γειτονιάς (έχω υπάρξει και με αυτή την ιδιότητα).
Παρότι καθένας μας είναι ένας και μοναδικός και μια διαφορετική περίπτωση από τον άλλον, αυτό που έχει τελικά σημασία νομίζω ή εγώ τουλάχιστον έτσι το βίωσα, είναι να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία πρώτον να θέλει, μετά να το διεκδικήσει και τέλος να επιμείνει.
Η ηλικία και συνακόλουθα η εμπειρία έχουν τον ρόλο τους αλλά, δεν είναι οι καθοριστικοί παράγοντες και βέβαια έχει σημασία το πως θα τα διαχειριστείς και τα δύο. Θέλω να πω ότι αν πεις εγώ είμαι τόσο και πάει είναι λάθος, όπως λάθος είναι να πεις εγώ δεν είμαι τόσο και δεν έχω εμπειρία άρα είμαι χαμένος σε σχέση με κάποιους άλλους...
Για αυτό παιδιά καλά κουράγια, επιμονή και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. Αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη τυχαία μας ζωή ;)
Κάτι τελευταίο νομίζω πως το γεγονός ότι ο Μ.Ο ηλικίας αυτών που είναι διοριστέοι μέσω ΑΣΕΠ είναι από 30+ θα πρέπει πάντως να το δούμε καταρχήν πολύ αυστηρά συνδεδεμένο με το γεγονός ότι πως τόσο το σύστημα διορισμών μέσω ΑΣΕΠ όπως και το παλαιότερο με την επετηρίδα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το τεράστιο άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ των προσφερόμενων θέσεων εργασίας στην δημόσια εκπαίδευση και της μεγάλης ζήτησης από τον αντίστοιχα μεγάλο αριθμό πτυχιούχων.
Έπειτα μη ξεχνάτε πως έχουν γίνει πια τόσο δύσκολες και απάνθρωπες οι συνθήκες απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα ή την ελεύθερη αγορά που όχι μόνο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα εξεύρεσης εργασίας αλλά και για όσους δεν τους πάει το στυλ του οικονομικά ευκατάστατου και κοινωνικά νεκρού όταν αποφασίζουν να κάνουν την στροφή το δημόσιο αν και κακός εργοδότης κτλ είναι καλύτερος από τον ιδιώτη.

Τέλος, τα πιο Πολλά Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους που θα Επιμείνουν ;)
Γιατί πως λέει και το τραγουδάκι:
"και κάθε μέρα, κάθε νύχτα μας σημαδεύει μεσ τα μάτια η ζωή,
κι όλο που πάει να μας πετύχει εμείς ξυπνάμε πάλι Ζωντανοί"

Υ.Γ Μαράκι σου έχω στείλει pm ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2007, 05:48:45 pm από mat »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Ιουνίου 16, 2007, 04:24:17 pm »
  Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια!!Πολύ αισιίδοξα κ παρήγορα όσα γράφεις!Μας δίνουν πολύ κουράγιο εμάς που όπως φαίνεται έχουμε δρόμο μπροστά μας...ωστόσο ποιος έχει τόσες αντοχές κ ψυχικές κ σωματικές για να αρχίσει πάλι μια εντατική προετοιμασία για τον επόμενο ΑΣΕΠ με πολλές στερήσεις κ θυσίες πάλι?Οι ατέλειωτες ώρες διαβάσματος δεν αποτελούν εγγύηση για κάποια επιτυχία!Με τι κίνητρα πλέον να ξαναπροσπαθήσουμε όταν η κατάσταση είναι τόσο απογοητευτική κ οι θέσεις τόσες λίγες?Το θέμα είναι αυτές καθεαυτές οι εξετάσεις ΑΣΕΠ!!Γιατί μετά τη αποφοίτησή μας--η οποία έγινε με κόπο κ πολύ διάβασμα--πρέπει πάλι να μπούμε στην διαδικασία αξιολόγησης!Πόσο μετράει πια το πτυχίο τη στιγμή που αναγκαζόμαστε να ξαναδίνουμε κ να ξαναδίνουμε εξετάσεις??Έπρεπε να ληφθούν κάποια δραστικά μέτρα γιατί όλα είναι ένας φαύλος κύκλος...αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη...
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Ιουνίου 16, 2007, 04:35:31 pm »
Παράθεση
Πόσο μετράει πια το πτυχίο τη στιγμή που αναγκαζόμαστε να ξαναδίνουμε κ να ξαναδίνουμε εξετάσεις??

Πόσο;;; Μάλλον καθόλου αφού δεν πέρνουμε και πολλά μόρια από αυτό...
Και μοχθούσα για ΑΡΙΣΤΑ πτυχίο ... και τώρα που το έχω;;; Τι έγινε;;;
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687