*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224417 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #616 στις: Ιουνίου 19, 2007, 11:31:24 am »
Καλημέρα σε όλους. Από τον ελέυθερο τύπο σήμερα : "...το ΑΣΕΠ θα ολοκληρώσει την έκδοση των αποτελεσμάτων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι το τέλος Ιουνίου..." και από το ίδιο άρθρο : Ο
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:35:01 »

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #617 στις: Ιουνίου 19, 2007, 11:32:06 am »
Το γελοίο και το τραγελαφικό της υπόθεσης ξέρετε ποιό είναι; Ότι ενώ η εγκύκλιος διευκρινίζει ότι τα μόρια του φετινού διαγωνισμού θα προστεθούν κατόπιν εορτής, υπενθυμίζει σε όσους κάνουν αίτηση να ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!Δηλαδή πόσο περισσότερο παράλογο μπορεί να γίνει αυτό το κράτος;;;;;;Αυτά δε γίνονται ούτε στην Ουγκάντα και στη Μποτσουάνα!!!!Όχι μόνο μάς καλεί να κάνουμε αίτηση για πρόσληψη με μοριοδότηση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΑΣ (παγκόσμια πρωτοτυπία!!), αλλά μάς "εμπαίζει"  κιόλας καλώντας μας να ελέγξουμε κα΄τα την αίτηση ότι έχέι περαστεί (προσοχή- προσοχή) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των μορίων μας!!!!Άρα πρέπει να ξέρουμε από πριν πόσα μόρια θα έχουμε, χωρίς να έχουν βγει τα αποτελέσματά μας (μιλώ εκ μέρους των φιλολόγων και των υπόλοιπων κλάδων που έχουν ακόμα μάθει τα αποτελέσματά τους)!!!!!!!!!.

Λυπάμαι, αλλά όλα αυτά ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία......

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Ιουνίου 19, 2007, 11:42:47 am »
Συμφωνώ απόλυτα! :(
Προσωπικά, έχω εξοργιστεί με το πώς κατάντησαν το όλο θέμα... >:( Με ποια κριτήρια να συμπληρώσω αίτηση χωρίς να ξέρω τα μόριά μου? Γιατί αλλιώς θα κινηθώ ξέροντας ότι είμαι στην κόψη του ξυραφιού (εκεί δεν έχεις άλλη επιλογή από το να δηλώσεις "ναι σε όλα"), κι αλλιώς αν είμαι κοντά στους διοριστέους (πχ γύρω στο 75) το οποίο σημαίνει σχεδόν 25 μόρια (μαζί με τον προηγούμενο ΑΣΕΠ) που, όπως και να το κάνουμε, έχεις μια αίσθηση "ασφάλειας" και άρα την ευχέρεια να δηλώσεις επιλεκτικά τις προτιμήσεις σου...
Δεν ξέρω πλέον με ποια λογική παίρνονται οι αποφάσεις σε αυτό το "υπουργείο"!!! >:( >:( >:( >:(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Ιουνίου 19, 2007, 11:47:19 am »
Ζητώ συγνώμη γιατί το μήνυμα έπρεπε να είναι στο θέμα "αιτήσεις αναπληρωτών", αλλά, για μένα τουλάχιστον, υπάρχει άμεση σχέση με το θέμα της έκδοσης των αποτελεσμάτων... :-\
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:35:01 »

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #620 στις: Ιουνίου 19, 2007, 12:24:39 pm »
Ευχαριστούμε τον Ovidius για τη σημαντική πληροφορία. Να προετοιμαζόμαστε; Άντε κάνετε βουτιές και πάρτε βαθιές και δυνατές ανάσες αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί το επόμενο είναι κρίσιμο. Να μη μιλήσω και εγώ για τον παραλογισμό με τις αιτήσεις αναπληρωτών και τον έλεγχο των μορίων μας; Δεν ντρέπονται λίγο. Για ποια υπευθυνότητα και σοβαρότητα να μιλάμε!
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #621 στις: Ιουνίου 19, 2007, 12:33:35 pm »
Α ρε αθάνατη Ψωροκώσταινα, α ρε Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου! Είχα όρεξη για καβγά πρωί πρωί και πήρα τώρα ένα τηλ στο ΑΣΕΠ, έτσι για να γουστάρω. Και μου είπανε ότι δεν έχει καμία σχέση η αίτηση των αναπληρωτών, αυτή βγαίνει από το ΥΠΕΠΘ, λέει. Το ξέρω, κοπελιά, της λέω, από εσάς, όμως, είναι που βγαίνουν τα αποτελέσματα και στην αίτηση λέει ότι πρέπει να έχουμε υπολογήσει τα μόριά μας για να πάμε να τη κάνουμε. Και να μη το έλεγε, πώς θα πάω ρε γμτ μου να κάνω αίτηση αν δεν ξέρω τί μου γίνεται; Δεν μας αφορά αυτό, λέει, μπορεί και μέχρι τις 2 Ιουλίου τα αποτελέσματα να μην έχουν βγει..

Το δίιιιιιιικανο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Ιουνίου 19, 2007, 12:36:47 pm »
Καλημέρα σε όλους. Από τον ελέυθερο τύπο σήμερα : "...το ΑΣΕΠ θα ολοκληρώσει την έκδοση των αποτελεσμάτων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι το τέλος Ιουνίου..." και από το ίδιο άρθρο : Ο

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #623 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:12:36 pm »
Κοιτάξτε εδώ πόσο προκλητικοί γίνονται κάποιοι... τους θίξαμε λέει.... Δε σέβεται κανένας τη δικαιολογημένη αγωνία του κόσμου!

http://www.anaplirotes.gr/DirectoryItemView.asp?did=467

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #624 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:23:06 pm »
γιατί όποτε την κάνω για λίγο από τον υπολογιστή μαθαίνω συνταρακτικά νέα? ???

ξέρω πως το πιο σωστό θα' ταν να μεταφέρουμε την κουβέντα περί αναπληρωτών αλλού (υπάρχει ως topic, πονεμένο και αυτό) αλλά επειδή διάβασα ότι η πιθανότητα να μην έχουμε αποτελέσματα οι υπόλοιπες 4 ειδικότητες μέχρι την τελική προθεσμία για τους αναπληρωτές μου δημιουργεί πολλά ερωτήματα που τα θέσατε και οι υπόλοιποι παραπάνω! έχει ξαναγίνει αυτό? γιατί δεν έχω φτιάξει τα χαρτιά μου για αναπλήρωση πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του ασεπ αλλά μετά και με κάλεσαν καθώς ήμουν επιτυχούσα με μικρή διαφορά από τους διορισθέντες. τώρα όμως με μηδενική προϋπηρεσία και δίχως να γνωρίζω τα αποτελέσματα ίσως και εγώ όπως πολλοί από εσάς να αδικήστε (όχι πως ξέρω αν είμαι διορισθείσα ή απλά επιτυχούσα, η Φανουρόπιτα και το φλιτζάνι δεν είναι το φόρτε μου!). εν πάση περιπτώσει γνωρίζουμε εάν θα προσμετρηθούν μετά τα μόρια του ασεπ εφόσον βγουν τα αποτελέσματα?  ??? δηλαδή αν θα κάνουν κάποια προσαύξηση ή απλά με όσα "εφόδια/δικαιολογητικά" έχει ο καθένας από εμάς των 4 ειδικοτήτων που απομένουν?

πραγματικά είναι πολύ σουρεαλιστικό το όλο σκηνικό φέτος δεν βρίσκετε?

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:23:49 pm »
Όχι μόνο μάς καλεί να κάνουμε αίτηση για πρόσληψη με μοριοδότηση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΑΣ (παγκόσμια πρωτοτυπία!!),
οχι και τόσο πρωτότυπο δυστυχως. Αυτήν την φορά εγώ έχω πάρει τα αποτελέσματα μου αλλά το 2004 είχε συμβεί ακριβώς το ιδιο. Αν θυμάμαι καλά κανένα αποτέλεσμα δεν είχε βγει τότε ως τον Αυγουστο που είχαν γίνει οι αιτήσεις.Κουράγιο σε όλους. Και κάντε τις αιτήσεις ακριβώς όπως θα τις συμπληρώνατε με την αβάντα των μορίων. (Η ταπεινή μου γνώμη) :-\. Αν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την εκδοση του πίνακα δεν βρίσκετε τα μόρια επικοινωνήστε με το υπουργείο. Γίνονται απίστευτα λάθη αλλά ίσως διορθωθούν όσο ό πίνακας θεωρείται προσωρινός. (Αυτά εκ πείρας)

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:30:15 pm »
... εν πάση περιπτώσει γνωρίζουμε εάν θα προσμετρηθούν μετά τα μόρια του ασεπ εφόσον βγουν τα αποτελέσματα?  ??? δηλαδή αν θα κάνουν κάποια προσαύξηση ή απλά με όσα "εφόδια/δικαιολογητικά" έχει ο καθένας από εμάς των 4 ειδικοτήτων που απομένουν?

πραγματικά είναι πολύ σουρεαλιστικό το όλο σκηνικό φέτος δεν βρίσκετε?

Μπαίνεις στον πίνακα Γ (μηδενικής προϋπηρεσίας) και, εφόσον έχεις περάσει στο διαγωνισμό, "μεταφέρεσαι" αυτόματα στον πίνακα
ΠΕ60

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #627 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:35:35 pm »
Κοιτάξτε εδώ πόσο προκλητικοί γίνονται κάποιοι... τους θίξαμε λέει.... Δε σέβεται κανένας τη δικαιολογημένη αγωνία του κόσμου!

http://www.anaplirotes.gr/DirectoryItemView.asp?did=467

gr07 μπορείς να παραθέσεις ξανα το url γιατί δεν λειτουργεί; ή έστω να μας κάνεις μία σύνοψη;

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:40:21 pm »
Rica, είναι ανακοίνωση της ΠΕΑ σχετικά με τον διαφανή-αδιαφανή τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών και εκτιμώ ότι αφορά πράγματα που έχουν γραφτεί μέσα στο edra.gr (εκεί έχει πχ, ανάμεσα στα άλλα, αμφισβητηθεί και η προϋπηρεσία της προέδρου κ. Ξάνθου)...Από ό,τι είδα πριν λίγο, εκεί συζητείται έντονα το θέμα. :-\
(http://www.anaplirotes.gr/DirectoryItemView.asp?did=467)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 19, 2007, 01:41:59 pm από sophie »
ΠΕ60

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #629 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:43:04 pm »
Π.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Α.)

ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 6 & ΕΜΜ.ΜΠΕΝΑΚΗ

ΑΘΗΝΑ, 10678

ΤΗΛ.: 210-3303053    ΦΑΞ: 210-3303633

Πρόσφατα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανακοινώσεις που προσπαθούν να πλήξουν το κύρος  των πινάκων αναπληρωτών και όσους εργάζονται στη δημόσια εκπαίδευση μέσω  αυτών.

Ισχυρίζονται ότι οι προσλήψεις αυτές πραγματοποιούνται με μη-νόμιμο και αδιαφανή τρόπο. Πρωτίστως αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να είναι μη-νόμιμοι οι διορισμοί που βασίζονται σε Νόμους (Ν. 2725/1998 &  3255/2004) που ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία της  Ελληνικής 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)