*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224378 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #630 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:47:09 pm »
Απ'οτι διαβασα γενικως και αοριστως μιλανε για αδιαβλητο τροπο προσληψης απο τον πινακα αναπληρωτων, ειδικα ομως για το προσωπο της προεδρου τσιμουδια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:19:03 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:54:22 pm »
 Δεν έχει σχέση αν βγήκαν τα αποτελέσματα ή όχι. Αν είμαστε επιτυχόντες στον ανανεωμένο πίνακα 2007-2008 θα υπάρχουν τα μόρια. Αν κάποιος τότε πιστεύει πως δεν του προσμετρήθηκαν κανονικά τα μόρια κάνει ένσταση στη δευτεροβάθμια και το διορθώνουν. Το καλό θα ήταν βέβαια να ξέραμε γιατί έτσι θα αποφεύγαμε έχοντας υπολογίσει τα μόρια το κουτάκι "ναι σε όλη την Ελλάδα".

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #632 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:58:53 pm »
Δεν έχει σχέση αν βγήκαν τα αποτελέσματα ή όχι. Αν είμαστε επιτυχόντες στον ανανεωμένο πίνακα 2007-2008 θα υπάρχουν τα μόρια. Αν κάποιος τότε πιστεύει πως δεν του προσμετρήθηκαν κανονικά τα μόρια κάνει ένσταση στη δευτεροβάθμια και το διορθώνουν. Το καλό θα ήταν βέβαια να ξέραμε γιατί έτσι θα αποφεύγαμε έχοντας υπολογίσει τα μόρια το κουτάκι "ναι σε όλη την Ελλάδα".

ή πρωτοβάθμια για τους Π60 (καλή μας ώρα)

μπάχαλο! παιδιά σας ευχαριστώ! με βλέπω από βδομάδα να τρέχω!

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #633 στις: Ιουνίου 19, 2007, 02:26:35 pm »
Παράθεση
Αυτήν την φορά εγώ έχω πάρει τα αποτελέσματα μου αλλά το 2004 είχε συμβεί ακριβώς το ιδιο. Αν θυμάμαι καλά κανένα αποτέλεσμα δεν είχε βγει τότε ως τον Αυγουστο που είχαν γίνει οι αιτήσεις

Τα αποτελέσματα είχαν βγει Ιούλιο το 2005 και για εμάς (ΠΕ02), όπως και για πολλούς κλάδους  προηγήθηκαν των αιτήσεων. Νομίζω για να είναι και τυπικά εντάξει θα καταφέρουν να βγάλουν τα τελευταία αποτελέσματα 29/6, δηλαδή τυπικά 3 μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για Αναπληρωτές (ουσιαστικά όμως 1 μέρα πριν, μιας και μεσολαβεί Σαββατοκύριακο).
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:19:03 »

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Ιουνίου 19, 2007, 04:24:41 pm »

Μα το πρόβλημα pariel δεν είναι τόσο πρακτικό όσο ηθικό και δεοντολογικό!Έχεις δίκιο ότι ακόμα κι αν βγουν τα αποτελέσματα μετά το τέλος της προθεσμίας, η ουσία θα παραμείνει ίδια: τα μόρια δηλαδή θα προτεθούν έτσι κι αλλιώς - αυτό άλλωστε είχε γίνει και το 2005. Δε φοβάμαι λοιπόν μήπως μου "κλέψουν"μόρια ή κάτι τέτοιο! Απλά αγανακτώ με αυτό το παράλογο και ανεκδιήγητο κράτος που, ξαναλέω, πραγματοποιεί κατά παγκόσμια πρωτοτυπία προσλήψεις με μοριοδότηση χωρίς να γνωρίζουν οι υποψήφιοι όλα τα μόριά τους!!!!Πείτε μου άλλη μια περίπτωση όπου γίνετια αυτό το παράδοξο με τα μόρια και θα πάω πάσο!

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Ιουνίου 19, 2007, 09:01:33 pm »
Effie καλημερα. Η εγκύκλιος έχει την απαντηση στο τριτο μερος κεφαλαιο Α. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων και την καταχώρηση των μοριων απο των τελευταίο Ασεπ... θα βγουν οι πίνακες. Τα μόρια απο τον Ασεπ περνιούνται μόνα τους χωρις να χρειαζεται να τα δηλώσεις.

Ευχαριστώ aghathi!!!
Είχα την εντύπωση ότι πίνακας Γ δεν υπήρχε, τουλάχιστον στον κλάδο μου (ΠΕ60). Ότι είχε καταργηθεί! χμ...
Ή μήπως κανείς δεν τον λάμβανε υπόψη του γιατί δεν είχε νόημα;;;
Πάντως θυμάμαι που είχε πάει μια φίλη μου να κάνει αίτηση για αναπληρώτρια και την είχαν ρωτήσει (εφόσον είχε μηδενική προϋπηρεσία) αν πέρασε ή όχι στον ΑΣΕΠ. Αν δεν είχε περάσει,δε μπορούσε να κάνει αίτηση.
Γι'αυτό άλλωστε δεν είχα κάνει κι εγώ, γιατί λέγανε ότι δε μπορείς να κάνεις.
 :-\
Φέτος όμως θα κάνω κι ας λένε ό,τι λένε!
Εδώ δε ξέρω καν αν έχω περάσει ή όχι!!!

Δεν ξέρω αλλά εγώ ευελπιστώ ότι 29 θα έχουν βγει...έχω ένα τέτοιο προαίσθημα. Ελπίζω να βγει αληθινό!
 ;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος giannispolo

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Ιουνίου 19, 2007, 09:08:17 pm »
Πότε θα γίνει διαγωνισμός αναπληρωτών για τεχνικές ειδικότητες? Ξέρει κανείς? Πότε έγιναν τελευταία φορά?

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Ιουνίου 19, 2007, 09:54:01 pm »
Υπάρχει διαγωνισμός αναπληρωτών;

Αποσυνδεδεμένος giannis27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Ιουνίου 20, 2007, 12:31:41 am »
oxi paidia den yparxei diagonismos gia anapliroton apla kaneis aitisi otan bgei i prokyrixi

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Ιουνίου 20, 2007, 09:20:39 am »
alfavita.gr: Σχετικά με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ειδικοτήτων του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα νέα αποτελέσματα για καμία από τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών που έχουν απομείνει. Τα τελευταία αποτελέσματα για φιλολόγους, νηπιαγωγούς και τις υπόλοιπες ειδικότητες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

http://alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070620c.php
 :P :P :P :P.....
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: Ιουνίου 20, 2007, 09:48:14 am »
"...θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.": πολύ οριστική η διατύπωση, μακάρι, να τελειώνουμε...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Ιουνίου 20, 2007, 09:53:00 am »
   Καλημέρα σε όλους! Καλά γιατί δεν θα ανακοινώσουν αυτή τη βδομάδα κανένα αποτέλεσμα?Λόγω των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων?Κ είναι σίγουρο ότι την άλλη Παρασκευή θα τα βγάλουν όλα μαζί?Πως θα αντέξουμε άλλη μια βδομάδα αναμονής μέσα στην ένταση κ την αγωνία?Τι να πω πια?Η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια.....έλεος πια!!!
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #642 στις: Ιουνίου 20, 2007, 10:29:09 am »
καλημέρα σας!
απ' ο,τι βλέπω μπήκαμε στην τελική ευθεία! για κάποιο λόγο πιστεύω πως όντως θα έχουμε αποτελέσματα την επόμενη παρασκευή οι τελευταίοι των Μοϊκανών ;) το σκεφτόμουν χθες πως μπορεί να βάλουν και τις 4 ειδικότητες να τελειώνει η όλη ιστορία, μας μένει μόνο να δούμε κατά πόσο θα βγει αληθινό το δημοσίευμα...υπομονή παιδιά μου υπομονή! ο,τι γράψαμε γράψαμε, ο,τι βαθμό ήταν να μας βάλουν μας τον πέρασαν, απλά θετική σκέψη και ψυχραιμία χρειάζεται! όσοι έχετε ήδη τα αποτελέσματα στείλτε μας στέλνετε που και που θετικά vibes, τα χρειαζόμαστε τα μάλα!  περνάω την αγωνία που είχα στις πανελλήνιες αυτές τις μέρες...πόσο συμμερίζομαι αυτά τα παιδάκια που περιμένουν αποτελέσματα και η καρδούλα τους πάει να σπάσει! όσοι έχετε παιδιά να περιμένουν αποτελέσματα σας εύχομαι ολόψυχα ο,τι καλύτερο!

την καλημέρα μου σε όλους σας!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #643 στις: Ιουνίου 20, 2007, 10:29:25 am »
Έχεις απόλυτο δίκιο suomaf.. δεν μπορεί πλέον να πει την παραμικρή θετική κουβέντα γι'αυτούς τους ...... Πιστεύω πάντως πως την άλλη Παρασκευή θα ανακοινωθούν και είμαι 90% σίγουρος. Δεν τους παίρνει άλλο. Και για να είναι τυπικά εντάξει με τις αιτήσεις των αναπληρωτών και να μη δημιυργηθούν φασαρίες θα τα βγάλουν στις 29 που δε θα έχουν λήξει οι προθεσίμες. Είναι αδικαιολόγητοι. Μας τα έβγαλαν από τη μύτη. Κι εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσω ακόμα 9 μέρες αναμονής. Αλλά αν μπορούμε ας κάνουμε κι αλλιώς!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)