*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224313 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #658 στις: Ιουνίου 20, 2007, 05:00:20 pm »
Apuleius,πατωντας την λεξη επιβραβευση προσθετεις μια μοναδα στο καρμα ενω πατωντας την αποδοκιμασια μειωνεις κατα μια μοναδα,φυσικα δεν μπορεις να το εφαρμοσεις για τον εαυτο σου.Τωρα σε τι ενοχλησες δεν μπορω να ξερω .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:38:11 »

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Ιουνίου 20, 2007, 05:05:20 pm »
Boemissa,απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι,ειθε οσοι παρακολουθουμε το forum να ειμαστε ολοι διοριστεοι.

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #660 στις: Ιουνίου 20, 2007, 05:15:22 pm »
Boemissa,απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι,ειθε οσοι παρακολουθουμε το forum να ειμαστε ολοι διοριστεοι.

Μακάρι παιδιά. Καλά αποτελέσματα σε όλους και από μένα.

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Ιουνίου 20, 2007, 11:57:01 pm »
Γι' αυτό ας μη γυρίσουμε τις πλάτες ο ένας στον άλλον. Αυτή η επικοινωνία μας -αναφέρομαι σε όλες τις ειδικότητες και όχι μόνο στους φιλολόγους- πρέπει να παραμείνει ουσιαστική και ανώτερη. ελπίζω να συμμερίζεστε τις απόψεις μου.

Συμφωνώ απόλυτα Boemissa!!!
Ελπίζω να μη μας απορροφήσουν οι έννοιες του διορισμού (επειδή είναι σίγουρο ότι θα διοριστούμε!χεχε! :P) και να χαθούμε! ;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:38:11 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Ιουνίου 21, 2007, 12:02:14 am »
Ξαναλέω και εγώ ότι όλοι στο φόρουμ εδώ θα είναι διοριστέοι, γι' αυτό οδηγηθήκαμε στην απάθεια και στην άρνηση των αποτελεσμάτων. συμπληρώστε τις αιτήσεις με την πεποίθηση ότι είστε διοριστέοι, αν και πιστεύω ότι η συμπλήρωση των αιτήσεων έχει να κάνει περισσότερο με προσωπικές υποχρεώσεις και σχέδια και όχι με τα ίδια τα αποτελέσματα, δηλ. όποιος θέλει και μπορεί να πάει μακριά θα πάει είτε περάσει είτε πάει αναπληρωτής. Ας βγουν και 13.07 και Παρασκευή, άν θέλουν και 29 Αυγούστου τρομάρα τους!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #663 στις: Ιουνίου 21, 2007, 01:05:40 am »
Πολύ παρηγορητικό αυτό το ότι "όλοι θα είμαστε διοριστέοι" αλλά έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου όσο περνάει ο καιρός. Και όλο κάτι ακούγεται.. για γραπτά, για διορθώσεις, για διορθωτές... Νομίζω πλέον ότι παραζητάω πολλά που θέλω να περάσω!

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Ιουνίου 21, 2007, 01:58:40 am »
  Οι ελπίδες μας(μου) ξεθωριάζουν όσο πλησιάζει η στιγμή...Και με ενοχλεί πολύ που με απασχόλησε σχεδόν ένα χρόνο αυτή η ιστορία, όχι το διάβασμα και η διαδικασία μέχρι το Γενάρη αλλά το πεντάμηνο που ακολούθησε μέχρι τώρα...και κυρίως η καθυστέρηση των αποτελεσμάτων...Έπρεπε να είχαμε τελειώσει...Παρατράβηξε...
  Αλλά "ουδέν κακόν αμιγές καλού" και στο όλο "κακό" το "καλό" ήταν(είναι) το ότι ανακάλυψα το Φλεβάρη αυτό το forum, σας ανακάλυψα...και μου κάνατε παρέα σε στιγμές πολύ πιο δύσκολες-θεωρώ- από τις προ ΑΣΕΠ. Όλο αυτόν τον καιρό έμαθα,γέλασα, χάρηκα, πικράθηκα, προσγειώθηκα, ενημερώθηκα, σκέφτηκα μαζί σας και βρήκα στο "μαζί"  το αντίδοτο στη μόνωσή μου.

Ευχαριστώ
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Ιουνίου 21, 2007, 09:32:55 am »
Καλημέρα σας. Δε φτάνει που έχουμε την αγωνία μας έχουμε και τη ζέστη που μας έχει εξαντλήσει. Δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα παρά μόνο να επικοινωνώ μαζί σας. VICA, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το μόνο θετικό από όλη τη ψυχοφθόρα δοκιμασία μας ήταν αυτό το καταπληκτικό φόρουμ,η αληθινή επικοινωνία μας και η κατάθεση της ψυχής μας. Στους προηγούμενους διαγωνισμούς έζησα μόνη μου όλη αυτή τη διαδικασία και εγώ χαίρομαι πραγματικά που σας είχα κοντά μου. Sylla, να είσαι καλά για τις ασκήσεις θάρρους που μας βάζεις, κανονίστε συνάντηση  και διοριστέων,αν τα καταφέρουμε.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Ιουνίου 21, 2007, 09:46:28 am »
  Καλημέραααααα!!!!Κ εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!!Είναι μεγάλη παρηγοριά η ύπαρξη αυτού του forum στις στιγμές αγωνίας που περνάμε μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!Κ εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξη για τα αποτελέσματα..άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!Δηλαδή όσοι κάθε φορά διορίζονται τι παραπάνω έκαναν από εμάς??Κ διαβάσαμε πάρα πολύ,κοπιάσαμε,κουραστήκαμε,στερηθήκαμε πολλά....γιατί δηλαδή να μην ανταμειφθούν οι προσπάθειές μας??ευχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! υπομονή κ ελπίδα ως το τέλος! κ σας ευχαριστώ κ εγώ για την ηθική συμπαράσταση κ παρηγοριά!!!
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Ιουνίου 21, 2007, 10:06:54 am »
Ομολογώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα μου λείψει αυτή η επαφή μας γύρω από το θέμα των αποτελεσμάτων.
Κι ας μη σας έχω δει ποτέ μου...
Είναι πραγματικά περίεργο
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον καθένα είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα.
Ό,τι κι αν "πει" ο ΑΣΕΠ την άλλη βδομάδα δε με νοιάζει. Με νοιάζει που εδώ μέσα είδα ανθρώπους που ονειρεύονται και παλεύουν να γίνουν ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Αυτό από μόνο του είναι πολύ παρήγορο..
Πολλά φιλιά και ευχές!

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Ιουνίου 21, 2007, 05:27:35 pm »
Συνάδελφοι,
παρακολουθώ τη συζήτησή σας εδώ και 5 μήνες, ουσιαστικά δηλαδή από τη διεξαγωγή των εξετάσεων, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ. Αυτό συμβαίνει γιατί αισθάνομαι την τεράστια (χωρίς ίχνος υπερβολής) ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση που μου δώσατε.
Διαβάζοντας κάθε μέρα -τον τελευταίο ειδικά μήνα- τα μηνύματά σας χαλαρώνω, καθησυχάζομαι, πολλές φορές γελάω και οπωσδήποτε αισθάνομαι καλύτερα κάθε φορά που κλείνω τον υπολογιστή από ό,τι όταν τον άνοιξα. Είναι μεγάλη υπόθεση να νιώθει κανείς ότι δεν είναι μόνος σε αυτήν την παρανοϊκή διαδικασία που λέγεται ασέπ.
Για να δώσω και λίγα στοιχεία για τον εαυτό μου, είμαι 27, έδωσα δεύτερη φορά στους ΠΕ 02, την πρώτη δε διορίστηκα για 2,00 μόρια ενώ τώρα περιμένω να συμβεί πάνω κάτω το ίδιο, είμαι περίπου στο 75 και εγώ... (αν φυσικά αποφύγω την πανωλεθρία της ειδικής).
Ωστόσο πάντα ελπίζουμε στο θαύμα!!! Ελπίζω να μη σας κούρασα με το λίγο άσχετο και φλύαρο μήνυμά μου..
ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και γενικά ΣΤΗ ΖΩΗ του καθενός από εμάς.
Γιατί ειλικρινά αυτές οι εξετάσεις είναι το απειροελάχιστο στη ζωή μας.....(εν αναμονή του πρώτου μου ανηψιού αύριο το φιλοσόφησα κάπως χιχι  ;) )

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Ιουνίου 21, 2007, 07:23:01 pm »
  Καλημέραααααα!!!!Κ εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!!Είναι μεγάλη παρηγοριά η ύπαρξη αυτού του forum στις στιγμές αγωνίας που περνάμε μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!Κ εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξη για τα αποτελέσματα..άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!Δηλαδή όσοι κάθε φορά διορίζονται τι παραπάνω έκαναν από εμάς??Κ διαβάσαμε πάρα πολύ,κοπιάσαμε,κουραστήκαμε,στερηθήκαμε πολλά....γιατί δηλαδή να μην ανταμειφθούν οι προσπάθειές μας??ευχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! υπομονή κ ελπίδα ως το τέλος! κ σας ευχαριστώ κ εγώ για την ηθική συμπαράσταση κ παρηγοριά!!!

Σωστά τα λες suomaf, έτσι είναι. Κι εμείς το 2005 είχαμε "δεθεί" αρκετά σε ένα άλλο forum (ΚΕΠ) περιμένοντας τα αποτελέσματα και τι νομίζεις ότι λέγαμε; "Δύσκολα τα πράγματα, δεν θα περάσουμε, είμαι απαισιόδοξος/η κτλ", αλλά τα καταφέραμε! Εκείνη η καλή παρέα ήταν ό,τι έπρεπε μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπως κι εδώ τώρα.
Έτσι θα τα καταφέρετε κι εσείς γιατί δεν διαφέρετε σε τίποτα από εμάς, όπως κι εμείς από τους πιο παλιούς! Υπομονή να κάνετε, μπανάκια να κάνετε και όλα θα έρθουν στη ζωή σας καλά!

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #670 στις: Ιουνίου 22, 2007, 02:49:48 am »
Ωραία όλα αυτά παιδιά αλλά όσοι πήραν αποτελέσματα εξαφανίστηκαν από το φορουμ.
Για τις αιτήσεις αναπληρωτών μην ξεχνάμε κι οτι το 'σύστημα' κολλάει. Για να εξηγήσω. Πήγα κι έκανα την αίτηση από την πρώτη μέρα πρωί πρωί μην πλακώσει ο κόσμος. Το Υπεπθ δεν είχε ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για να δεχτεί υποβολές αιτήσεων, ο υπάλληλος την πρωτοβάθμιας, ένας συμπαθέστατος αποσπασμένος δάσκαλος, τηλεφώνησε στα κεντρικά όπου του είπαν με απάθεια: α ναι; δεν το ανοίξαμε; ε κάτσε να πιούμε το καφεδάκι μας πρώτα και βλέπουμε! Μας το λεγε μετά και γελάγαμε. Ηταν ειλικρινείς τουλάχιστον οι άνθρωποι.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Ιουνίου 22, 2007, 09:35:51 am »
Μόλις μου επιβεβαίωσαν κι εμένα στο τηλέφωνο (από ΑΣΕΠ) ότι σήμερα δε θα βγει τίποτα... :P
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144