*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224336 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #686 στις: Ιουνίου 22, 2007, 02:58:01 pm »
Συμφωνώ.να ρωτήσω-όταν λέμε καλή σειρά στην κατάσταση για αναπληρωτής για τί αριθμό σειράς μιλάμε?
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:02:00 »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #687 στις: Ιουνίου 22, 2007, 03:10:17 pm »
επειδή με έπιασε αμόκ με την τελευταία είδηση--αποκάλυψη σοκ! Πάει δηλαδή η ψευδαίσθηση ότι την Παρασκευή θα ξέρω? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Ιουνίου 22, 2007, 03:17:06 pm »
Συμφωνώ.να ρωτήσω-όταν λέμε καλή σειρά στην κατάσταση για αναπληρωτής για τί αριθμό σειράς μιλάμε?

Ε...κοίτα! Όσο πιο κοντά είσαι στον τελευταίο που διορίζεται τόσο το καλύτερο.
Εμας ας πούμε που διορίζονται 960 άτομα...αν είμαι σειρά 4000, δε νομίζω ότι έχω ελπίδες να γίνω αναπληρώτρια!!!

MaYaMaYa πώς φαίνεται η καλή νηπιαγωγός!!!
Από εφευρετικότητα σκίζεις!!!
 ;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #689 στις: Ιουνίου 22, 2007, 03:22:30 pm »
μάλλον απελπισία και απόγνωση θα την "μετέφραζα" την δημιουργικότητα/εφευρετικότητα μου! τα σπάει όπως λέει μια φίλη μου χαρακτηριστικά το φόρουμ σήμερα! τελικά δεν ήταν και τόσο γαλήνια αυτή η Παρασκευή! εύχομαι τουλάχιστον τα παιδάκια που έδινα πανελλήνιες να δικαιώθηκαν! εμείς κάτι θα κάνουμε!  φιλάκια effie και όλα τα γλυκύτατα πλασματάκια της παρέας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:02:00 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Ιουνίου 22, 2007, 03:26:58 pm »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #691 στις: Ιουνίου 22, 2007, 03:32:59 pm »

Sylla να'σαι καλά που μας την υπενθύμισες την ανακοίνωση! απλά ξέρει...το παίζουμε 50-50 και με βάση τα όσα είπαν στα παιδιά που τηλεφώνησαν στα γραφεία του ασεπ. ;)

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Ιουνίου 22, 2007, 03:50:43 pm »
μάλλον απελπισία και απόγνωση θα την "μετέφραζα" την δημιουργικότητα/εφευρετικότητα μου! τα σπάει όπως λέει μια φίλη μου χαρακτηριστικά το φόρουμ σήμερα! τελικά δεν ήταν και τόσο γαλήνια αυτή η Παρασκευή! εύχομαι τουλάχιστον τα παιδάκια που έδινα πανελλήνιες να δικαιώθηκαν! εμείς κάτι θα κάνουμε!  φιλάκια effie και όλα τα γλυκύτατα πλασματάκια της παρέας!

Όλα καλά θα πάνε!!! Μην ανησυχείς και μην απογοητεύεσαι!
 ;)
Ας λένε ό,τι θέλουν στον ΑΣΕΠ. Εγώ είμαι προετοιμασμένη για την Παρασκευή!
Έτσι Syllas;;;
Φιλάκια MaYaMaYa κι ευχαριστούμε!!!!
 :-*
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Ιουνίου 22, 2007, 04:13:39 pm »
Συνάδελφοι, φιλόλογοι και μη , έχω την εντύπωση ότι  τα <<τσακάλια>> του ΑΣΕΠ παίζουν με τα νεύρα μας και μας δουλεύουν. Γι' αυτό ας έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα  όλη την άλλη εβδομάδα. Ας ελπίσουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει με τη βοήθεια πάντοτε του ύψιστου!!!!!! Όπως και να' χει πάντως εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα σε όλους  τους εναπομείναντες!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #694 στις: Ιουνίου 22, 2007, 04:17:25 pm »
Παιδιά εμείς, τα'χουμε δεν τα'χουμε τα μάτια μας 14, αυτοί την κόβουν την πίττα, και την κόβουν όποτε γουστάρουν... Ε ρε βόμβα που θέλουνε! Αλλά άσε τί λέω; Για να τα πάρουμε του χρόνου τον Ιούλιο; Άσε τα παιδιά να δουλέψουν με την ησυχία τους. Να τους πούμε να παίρνουν φανέλες στη δουλειά για να αλλάζουν από τον ιδρώτα.. Δεν κάνει να μένουν έτσι, μη μας κρυολογήσουν...!

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #695 στις: Ιουνίου 22, 2007, 06:03:40 pm »
Πιστεύω ότι αυτά τα περί 15 Ιουλίου τα λένε επειδή γνωρίζουν τα δημοσιεύματα (αλλά και την κοινή λογική) που θέλουν τα αποτελέσματα να βγαίνουν την άλλη εβδομάδα και δεν θέλουν να τους παίρνουμε καθημερινά από Δευτέρα και να τους πρήζουμε. Όπως και να'χει, αυτή είναι η δουλειά τους, αν δεν τους αρέσει ας την αφήσουν για κανέναν άνεργο κι εμείς ας μη μασάμε.

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:41:06 pm »
Να δείτε που όσα λέγαμε παλιότερα για το αν κάνουν αναβαθμολόγηση ή ακόμη δεν έχουν τελειώσει με τη βαθμολόγηση των γραπτών μπορεί και να είναι αλήθεια. Εγώ πάντως έπαψα πλέον να περιμένω αποτελέσματα την ερχόμενη Παρασκευή. Μόλις διάβασα την ανακοίνωση του alfavita, αρχικά αγχώθηκα και, όταν ξεπέρασα το σοκ, χάρηκα γιατί επιτέλους θα τέλειωνε το βάσανο της αναμονής. Τώρα έχω παγώσει με το όλο θέμα. Μια κρύο μια ζέστη... ε.... πόσο άλλο πια;;; Ας τα βγάλουν όποτε θέλουν. Δεν μπορούν αυτοί να παίζουν με την αγωνία μας.

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #697 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:42:20 pm »
Όπως καταλαβαίνετε αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, τους πιστεύουμε δεν τους πιστεύουμε, ακούμε δεν ακούμε τις φήμες, παίζει αρκετά το σενάριο "μετά τις 29/06". Μακάρι εννοείται να μην, αλλά η έως τώρα εμπειρία αναμονής σε αυτόν το διαγωνισμό μας έχει δείξει, ότι "όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά". Και γενικότερα, φωτιά στα πατζάκια μας!  ???

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Ιουνίου 22, 2007, 10:52:05 pm »
Με το 'φωτιά στα μπατζάκια μας' δεν ξέρω αν συμφωνώ, γιατί τι θα αλλάξει (μακροπρόσθεσμα) αν βγουν αύριο ή τέλος Ιουλίου; Όσοι είναι να περάσουν, θα περάσουν. Τώρα το αν θα πάρουν άδεια από το Δαφνί για να πάνε να διοριστούν αυτό δεν ενδιαφέρει τους κκ. του ασεπ.
Όμως με το 'όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά' συμφωνώ απόλυτα. Και στο θέμα της ημερομηνίας των εξετάσεων τα ίδια γινόντουσαν. Όχι τώρα, λίγο μετά, άντε και λίγο αργότερα. Πάλι καλά που έγιναν δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Ιουνίου 22, 2007, 11:36:16 pm »
  Πολλά βέβαια ακούγονται για το πότε τελικά θα βγουν πια αυτά τα αποτελέσματα, αλλά πιστεύω ότι αυτή την Παρασκευή θα τα ανακοινώσουν επιτέλους!Έχει περάσει πια τόσος καιρός...η αγωνία είναι στα ύψη...Το θέμα είναι : εντάξει, καθυστερούν των φιλολόγων γιατί είναι οι περισσότεροι υποψήφιοι κ γίνονται ίσως αρκετές αναβαθμολογήσεις, αλλά γιατί τουλάχιστον δεν ανακοίνωσαν σήμερα τα αποτελέσματα των τριών άλλων ειδικοτήτων που απέμειναν,αφού είναι λιγότεροι οι υποψήφιοι??Ε.καμένα αυτό με προβληματίζει..ύστερα από τις τόσες Παρασκευές που ανακοίνωναν αποτελέσματα γιατί αυτή να μείνει κενή?Τι να πούμε πια?Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε...αλλά κ αυτή εξαντλείται...καλό σαββατοκύριακο!!!
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)