*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224364 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #700 στις: Ιουνίου 23, 2007, 12:13:45 am »
Ρίξτε και καμιά προσευχούλα: 'δώσε μας τη δύναμη να αλλάξουμε ο,τι μπορούμε, και να υπομείνουμε αυτά που δεν μπορούμε να αλλάξουμε'
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:12:35 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #701 στις: Ιουνίου 23, 2007, 12:31:42 am »
nina πολύ σοφό αυτό που είπες. Λέω να συννενοηθούμε μεταξύ μας και από Δυτέρα, ανα μισή ώρα, ο κάθε ένας σε συγκεκριμένο μισάωρο, να τηλεφωνούμε στον ΑΣΕΠ. Τουλάχιστον να διασταυρώσουμε σωστά τα στοιχεία που θα δίνουν στον καθένα μας!!!

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #702 στις: Ιουνίου 23, 2007, 12:33:51 am »
Ουουπς!!! συνεννοηθούμε ήθελα να πώ.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Ιουνίου 23, 2007, 01:34:57 am »
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι Μαθηματικός και απλά έτυχε να περάσω από δω και να διαβάσω τα τελευταία 10-15 posts (είδα φως και μπήκα που λένε).

Γράφω απλά γιατί με εντυπωσίασε η συναδελφικότητα που δείχνει ο κλάδος σας (από το δείγμα των ατόμων που συμμετέχουν στην κουβέντα τουλάχιστον).
Θυμάμαι τις αντίστοιχες μέρες πριν βγουν τα δικά μας... Εκτός από κάτι παρατράγουδα που είχαμε μεταξύ κυρίως δύο συναδέλφων, στα περισσότερα posts ο καθένας μας προσπαθούσε να αποδείξει εμμέσως ότι είναι περισσότερο "αετός" από τον άλλον.

Τελοσπάντων, απλά ήθελα να πω ότι σας χαίρομαι και εύχομαι σύντομα να βγουν και τα δικά σας.
Υπομονή και καλή επιτυχία.
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:12:35 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Ιουνίου 23, 2007, 03:07:54 am »
Ρίξτε και καμιά προσευχούλα: 'δώσε μας τη δύναμη να αλλάξουμε ο,τι μπορούμε, και να υπομείνουμε αυτά που δεν μπορούμε να αλλάξουμε'
Εγώ θα έλεγα να κρατήσεις μόνο το πρώτο σκέλος της προσευχής δηλαδή, το "δώσε μας τη δύναμη να αλλάξουμε ότι μπορούμε". Το δεύτερο θα έλεγα να το πετάξεις και να το ξορκίσεις. :o
Θα σου εξηγήσω γιατί. Διότι έτσι είναι σαν να λες: "δώσε μου ότι μπορώ να αντέξω" και δυστυχώς ή ευτυχώς ο άνθρωπος έχει τέτοια δύναμη που μπορεί να αντέξει όσα και ο ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί. Μια ηλικιωμένη κυρία κάποτε μου είπε: "Να παρακαλάς παιδί μου να μη σου δώσει η ζωή ότι μπορείς να αντέξεις" και φυσικά εννοούσε ότι αρνητικό, άσχημο, δύσκολο κτλ μπορεί κανείς να αντέξει. Με αυτή την έννοια δεν χρειάζεστε υπομονή για να αντέξετε κι άλλο το μαρτύριο της αναμονής.
Γι αυτό λοιπόν θα πρότεινα την εξής μετατροπή: "δώσε μας τη δύναμη να αλλάξουμε ότι μπορούμε και να μην μας βρουν αυτά που μπορούμε να αντέξουμε".  Με άλλα λόγια να μην χρειαστεί να υπομείνετε άλλο την αναμονή και να βγουν γρήγορα τ' αποτελέσματα ;)

"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Ιουνίου 23, 2007, 12:09:19 pm »
   Καλημέρα! Χαίρομαι που λείπετε οι περισσότεροι-αν όχι όλοι-από τους υπολογιστές σας κι από την έγκλειστη αναμονή μπροστά στην οθόνη. Όχι πως δε μου λείπετε. Αλλά θέλω να σας φαντάζομαι σε παραλίες και θάλασσες να μην υπολογίζετε-έστω για λίγο- πια τα μόρια του ΑΣΕΠ αλλά να "υπολογίζετε" τη ζωή σας, που πολλά τράβηξε από αυτήν τη διαδικασία και το μάκρος του χρόνου που της "έκλεψε". Μήπως τελικά ξεπεράσαμε ήδη περιμένοντας το όποιο αποτέλεσμα; 

Πάω κι εγώ να "υπολογίσω" τη ζωή μου...

Τα λέμε
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Ιουνίου 23, 2007, 12:33:22 pm »
Γράφω απλά γιατί με εντυπωσίασε η συναδελφικότητα που δείχνει ο κλάδος σας (από το δείγμα των ατόμων που συμμετέχουν στην κουβέντα τουλάχιστον).

Γεια σου Siobara!!!
Να είσαι καλά!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ένας κλάδος μόνο!!!!
 ;)
Είμαστε μάλλον δύο (φιλόλογοι και νηπιαγωγοί).
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Όσο γι' αυτό που λες mat...
Κατά μια έννοια έχεις δίκιο, αλλά αφού μπορείς να τα υπομείνεις...τότε τι νόημα έχει;;;
Πολλές φορές όταν το σκεφτόμαστε και δεν είμαστε μέσα στην κατάσταση, μας φαίνεται φοβερό και αβάσταχτο.
Όταν όμως μπεις στην κατάσταση, έχεις φτάσει κλιμακωτά σ' αυτό το σημείο που το περνάς και δε το καταλαβαίνεις (εντάξει όχι πάντα) και μετά λες "Πωπω! Πώς το άντεξα εγώ αυτό;;;"
Άρα αφού εν δυνάμει το αντέχεις, παρακαλάς να έχεις υπομονή και να μη σου φανεί πολύ βαρύ.  ;)

Θαλασσίτσα!!!!!Σου 'ρχομαι!!!!!!! ;D
Φιλάκια!!!
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #707 στις: Ιουνίου 23, 2007, 01:25:15 pm »
Είτε είμαστε μπροστά από τους υπολογιστές μας περιμενόντας τα αποτελέσματα είτε όχι, δεν αλλάζει κάτι. Γι αυτό και 'γω προτείνω θάλασσα, και για τους τολμηρούς διακοπές εδώ και τώρα. Ιδανικά, πολύ θα το χαιρόμουν μετά από όλη αυτή την αγωνία, όταν βγουν τα αποτελέσματα να μην κάνει κανείς (από διοριστέους, επιτυχόντες, και πίνακες) αίτηση διορισμού. Θα ήταν σαν να τους λέγαμε 'κύριοι, μας έχει ζαλίσει, μπράβο σας που τελικά βγάλατε τα αποτελέσματα, αλλά δεν θα πάρουμε.'  ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2007, 01:27:04 pm από agg_teo »

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #708 στις: Ιουνίου 23, 2007, 01:36:36 pm »
Καλημέρα! Θα σε διορθώσω εγώ Effie, είμαστε σε ανα μονή ΠΕ02, ΠΕ60, ΠΕ07 και ΠΕ08 Καλλιτεχνικών. Παίζουν και οι 4 ειδικότητες. Όλοι μας αγωνιούμαι και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο Σαβκο αγωνίας που περνάμε. Πάω να φτιάξω καφεδιά!

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Ιουνίου 23, 2007, 03:07:07 pm »
Ευχαριστώ gr07!
Το ξέρω ότι είμαστε 4 ειδικότητες που περιμένουμε αποτελέσματα.
Αλλά απαντούσα στον Siobara και εννοούσα ότι εδώ στο φόρουμ γράφουμε κυρίως από τις 2 ειδικότητες.
 ;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Ιουνίου 24, 2007, 03:39:38 am »
Εγώ πάλι ψηφίζω mat, που αν και έχει ξεμπερδέψει από αυτόν τον εφιάλτη, παραμένει σταθερή παρουσία εδώ μέσα. Mat, νιώθω πολύ καλα που δεν έφυγες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το βρίσκω παρήγορο... :)

Και όσο για την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων; και Ιούλιο να σκοπεύουν να τα βγάλουν, εμάς μας βολεύει  ;D να μετράμε

4 και σήμερα !!! :D
Κι αν παρ' ελπίδα διαψευστούμε... ε... από Παρασκευή βάζουμε νέα τέρματα στις υπομονές μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2007, 01:08:23 pm από angelika »
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #711 στις: Ιουνίου 24, 2007, 10:53:28 am »
Καλημέρα.... Angelika είναι 4 και σήμερα.. Είπαμε σημερινή και Παρασεκυή αποτελεσμάτων δεν τις βάζουμε μέσα! άντε να δούμε..θα μας την κάνουν τη χάρη τα καμάρια μας;

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Ιουνίου 24, 2007, 01:10:16 pm »
Καλημέρα.... Angelika είναι 4 και σήμερα.. Είπαμε σημερινή και Παρασεκυή αποτελεσμάτων δεν τις βάζουμε μέσα! άντε να δούμε..θα μας την κάνουν τη χάρη τα καμάρια μας;

Συμμορφώθηκα! Είναι βλέπεις από τις περικοπές που τα πλήθη δέχονται ευχάριστα...  :D
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Ιουνίου 24, 2007, 10:00:36 pm »
Εγώ πάλι ψηφίζω mat, που αν και έχει ξεμπερδέψει από αυτόν τον εφιάλτη, παραμένει σταθερή παρουσία εδώ μέσα. Mat, νιώθω πολύ καλα που δεν έφυγες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το βρίσκω παρήγορο... :)

Ψιτ... άσε τα περί παρηγοριάς :D και μη κάνετε τα κορόιδα. Έτσι τζάμπα νομίζεις ότι δεν έφυγα?  Περιμένω τα κεράσματα. ;)
Όχι τίποτα άλλο γιατί είμαι και εντελώς "ανιδιοτελής" άνθρωπος   ;D
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)