*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224402 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #728 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:47:55 am »
Καλημέρα κι από μένα. Μόλις επικοινώνησα με το ΑΣΕΠ. Αυτή την Παρασκευή θα έχουμε αποτελέσματα, αλλά όχι για ΠΕ02. Ο κύριος που έδινε πληροφορίες  μου είπε ότι οι Φιλόλογοι θα πάνε για αρχές Ιουλίου. Φαινόταν μάλιστα σίγουρος στην εκτίμησή του.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:30:37 »

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:50:43 am »
Καλή υπομονή σε όλους!
Μακάρι να έχουμε νέα αυτή τη βδομάδα.
Καλημέρα!!

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #730 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:53:59 am »
ovidius mipws sou eipe an tha exoume apotelesmata gia tous PE07?

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #731 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:56:05 am »
Δεν πρόλαβα να τον ρψτήσω γιατί βιαζόταν να μου το κλείσει. Απ' ό,τι κατάλαβα θα έχουμε αποτελέσματα αυτή την Παρασκευή πιθανόν για όλους τους κλάδους πλην ΠΕ02.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:30:37 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Ιουνίου 25, 2007, 10:56:17 am »
Καλημέρα κι από μένα. Μόλις επικοινώνησα με το ΑΣΕΠ. Αυτή την Παρασκευή θα έχουμε αποτελέσματα, αλλά όχι για ΠΕ02. Ο κύριος που έδινε πληροφορίες  μου είπε ότι οι Φιλόλογοι θα πάνε για αρχές Ιουλίου. Φαινόταν μάλιστα σίγουρος στην εκτίμησή του.

Συνεχίζω, πάντως, να πιστεύω ότι είναι πολύ άδικο (για όσους δεν έχουν αποτελέσματα την Παρασκευή) να μην πάρουν μία παράταση στην υποβολή των αιτήσεων αναπληρωτών ή, τουλάχιστον, το δικαίωμα να κάνουν αλλαγή της αίτησής τους μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων. Αν είναι να βγάλουν αποτελέσματα την Παρασκευή, θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ, αλλιώς οι διαδικασίες δε γίνονται με τους ίδιους όρους!!! :P
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #733 στις: Ιουνίου 25, 2007, 11:47:01 am »
Παιδιά καλημέρα σας και καλή δύναμη.Τα έχω περάσει και σας καταλαβαίνω τι περνάτε.Ειδικά με τόση ζέστη και το άγχος των αποτελεσμάτων δεν είναι και οτι καλύτερο.Αυτή την κατάσταση την είχα ζήσει στον προϋγούμενο διαγωνισμό με αποτελέσματα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αν θυμάμαι καλά
Για την Sophie μην ανησυχείς για τις αιτήσεις γιατι θα δοθει η δυνατότητα στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ να γίνει αλλαγή της αίτησης ακόμη και στους συζύγους των διοριστέων.

Καλά αποτελέσματα σε όλους σας

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Ιουνίου 25, 2007, 11:48:51 am »
Καλημέρα και από εμένα. Έχει καταντήσει απολύτως γελοίο το πράγμα >:(. Όλοι στο περιβάλλον μου έχουν πάψει νε με ρωτάνε πότε θα βγουν.. Με βαρέθηκαν!!  Πάντως οι του ασέπ απαράδεκτοι.. ένα στοιχειώδη σεβασμό ήταν υποχρεωμένοι να μας τον δείξουν.. >:( >:(
Ήθελα να σας ρωτήσω και για κάτι που μου είπε τις προάλλες ένας φίλος και με άγχωσε λιγάκι. Μου είπε για ένα γνωστό του αγγλικής που στο ασέπ του '05 του προστέθηκαν και τα μισά μόρια (πάνω από τη βάση) από το ασέπ του '02 και έτσι διορίστηκε. Ήταν δε απολύτως σίγουρος. Παράλογο μου ακούστηκε ωστόσο αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει σχετικά   ???
Καλά κουράγια σε όλους και πάλι!!!! Πάντως κι εγώ πιστεύω 29/6 για όλους τους εναπομείναντες.. (Αν και ο ovidius με επηρέασε προς νέα αναβολή :'( )

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Ιουνίου 25, 2007, 11:56:43 am »
Αυτό έγινε μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών.Τα μόριο του 2005 +μισά 2002.Αν πήγε αναπληρωτής ίσως αυτά τα μόρια να τον βοήθησαν για μόνιμο διορισμό.Στον ΑΣΕΠ δεν μετράνε τα μόρια απο άλλον διαγωνισμό.Συγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβε ο φίλος σου.Τα μόρια τιου ΑΣΕΠ δεν μετράνε στον μόνιμο εκτός αν είναι διοριστέος απο εκεί.

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Ιουνίου 25, 2007, 12:03:11 pm »
Ουφ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση! Κι εμένα μου ακούστηκε πολύ άσχετο απλά αυτή την ώρα που πας να πιαστείς από οπουδήποτε.. 

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Ιουνίου 25, 2007, 12:05:09 pm »
Παιδιά, για το ίδιο ακριβώς πληροφορήθηκα και εγώ (γνωστή μου που πήγαινε σε φροντιστήριο ενημερώθηκε από τους καθηγητές της), αρχές Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΠΕ 02, ακόμη διορθώνουν!!!

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Ιουνίου 25, 2007, 12:20:57 pm »
ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Μέχρι τέλος Απριλίου τα αποτελέσματα

Σκαναρίστηκαν ήδη τα γραπτά με τα ερωτήματα πολλαπλών επιλογών όλων των ειδικοτήτων του ΑΣΕΠ. Στο τέλος Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των multiple choice και μεγάλου μέρους των τετραδίων για δασκάλους και νηπιαγωγούς.
το έργο της διόρθωσης των γραπτών έχουν αναλάβει εβδομήντα βαθμολογητές ενώ το ΑΣΕΠ εξετάζει την αύξηση του αριθμού τους προκειμένου να επισπεφθεί η έκδοση των αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες γίνεται προσπάθεια να εκδοθούν τα αποτελέσματα μέχρι το τέλος Απριλίου έτσι ώστε να δοθεί χρόνος για τις ενστάσεις.

http://alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070318e.php

Ε με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά σήμερα μου βγήκε αγανάκτηση...
Να μην ξύνω πληγές, θα μου πείτε, και θα χετε και δίκαιο. Όμως όσο διαβάζω το χρονικό της συμφοράς, τόσο συγχίζομαι...
Μου αρέσει που βιαζόταν για να προλάβουν τις ενστάσεις... Εδώ κοντεύουν να βγουν οι διορισμοί και μεις ακόμη αναρωτιόμαστε...
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Ιουνίου 25, 2007, 12:36:19 pm »
  Πήρα κ εγώ τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ κ μου είπαν κ εμένα ότι τα αποτελέσματα των φιλολόγων θα βγουν αρχές Ιουλίου γιατί ακόμη δεν διορθώθηκαν !Κάλα,έχουν ξεπεράσει τα όρια..συνεχώς μας κοροϊδεύουν...δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση...κ η υπομονή έχει τα όριά της. Μας έχει διαλύσει πια αυτή η αναμονή,η οποία προβλέπεται να είναι μακρά ακόμη.
  Τι να πω πια?Δεν μπορούμε να κάνουμε κ τίποτα.Όντως είναι πολύ άδικο κ για τις αιτήσεις των αναπληρωτών.Όλες οι άλλες ειδικότητες θα γνωρίζουν πως να κινηθούν κ τι να δηλώσουν, εμείς δηλαδή γιατί να έχουμε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης??
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Αποσυνδεδεμένος agg

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Ιουνίου 25, 2007, 12:39:01 pm »
Έχεις δίκιο για την αγανάκτηση angelika. Εμένα αυτό που εξοργίζει περισσότερο είναι το ότι το ασεπ αφήνει να διαρρεύσουν στον τύπο πληφορορίες ότι θα έχουν βγάλει τα αποτελέσματα μέχρι τέλος π.χ. Απρίλη, τη στιγμή που θα μπορούσαν να στρωθούν και να δώσουν μια εκτίμηση ρεαλιστική για το πότε θα τα βγάλουν. Εμπειρία στο διαγωνισμό έχουν, ξέρουν (φαντάζομαι) ότι τόσες 100δες γραπτά απαιτούν ανάλογο χρόνο. Δεν καταλαβαίνω, να εντυπωσιάσουν θέλουν ότι π.χ. ο ασεπ λειτουργεί στην εντέλεια και είναι συνεπής στον προγραμματισμό του;
Νομίζω πως αν μας έδιναν μια κατα προσέγγιση ημερομηνία, έστω και αρχές Αυγούστου, με απόκλιση 1-2 βδομάδες, δεν θα αγανακτούσαμε τώρα. Η αβεβαιότητα και η ανασφαλεία είναι που ενοχλεί, όχι τόσο ότι τα αποτελέσματα έχουν αργήσει.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Ιουνίου 25, 2007, 12:53:07 pm »
Τι θα γίνει πια με εμάς τους φιλολόγους. Μια ζωή τελευταίοι θα είμαστε! Ίσως άδικα αναστατωθήκαμε. Είχαν πει εξαρχής για αρχές Ιουλίου και όπως φαίνεται θέλουν να είναι συνεπείς. Εγώ έχω ηρεμήσει προς το παρόν, αλλά δε σας κρύβω ότι έχω πολύ άγχος τον τελευταίο καιρό. Με ανησυχεί και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι διορθώσεις. Τι γίνεται, τα μαγειρεύουν τόσο πολύ τα αποτελέσματά μας;
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144