*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Venceremos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δίχως καβάντζα καμιά...
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #840 στις: Ιουνίου 28, 2007, 02:33:58 pm »
Επιστολή προς Θεσσαλονικείς .....

Φαντάσου, λέει, να βγουν τα αποτελέσματα κάποιο πρωινό

και να γίνει black out στη ΔΕΗ  και να μην  μπορείς να τα δεις !!!!!

Θρίλερ, ε;
Πες μου ένα ψέμα
ν' αποκοιμηθώ....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:02:18 »

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #841 στις: Ιουνίου 28, 2007, 03:59:26 pm »
Και να γινει διακοπη, το λαπτοπ λειτουργει με μπαταρια ;)
Sophie τις καρεκλιτσες τους δε θα τις χαιρονται για πολυ... Τους περιμενουν πολλα ασεμνα κ χυδαια σκιτσα πανω στο ακυρο ψηφοδελτιο που θα ριξω..
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος mirella77

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07 Θέλω να φύγω, να πετάξω, να χαθώ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Ιουνίου 28, 2007, 04:46:20 pm »
Καλησπέρα (λέμε τώρα...) και από μένα,
με μία μέρα καθυστέρηση εξαιρετικά αφιερωμένο κατόπιν της υποδείξεως συναδέλφου...
Ποια δημοκρατία, μου μιλάτε, ποια προγράμματα;
Ποια πανεπιστήμια, ποια Ευρώπη, και ποια γράμματα;
Πού είναι η παιδεία, πού είναι η υγεία σας;
Κύριε υπουργέ γ... τα υπουργεία σας
:-X

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Ιουνίου 28, 2007, 06:13:28 pm »
Παιδια δεν ξερω πια τι να πω!Κ εγω γερμανικης ειμαι κ ημουν σιγουρη πως θα εβγαιναν σημερα.Πως γινεται να μας εμπαιζουν ετσι; Στην αρχη της βδομαδας λενε πως θα βγουν και μετα το αλλαζουν. Τι να πω; Εγω παντως ψαχνω να βρω καποιο mail σε καποια ενημερωτικη εκπομπη(οποιαδηποτε) ιδιωτικου καναλιου φυσικα να στειλω εκφραζοντας τα παραπονα περιπου 20.000 εκπαιδευτικων για ολη την κοροϊδια και για τον πολεμο νευρων που μας κανουν. Ας μην ξεχναμε και το χαρατσι στο παραβολο για δηθεν περισσοτερους εξεταστες.Πρεπει να πιεσουμε,να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας, να δειξουμε τον δρομο στα παιδια που διδασκουμε, γιατι ο σεβασμος και η αξιοπρεπεια δεν διδασκεται με λογια αλλα με πραξεις.
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:02:18 »

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Ιουνίου 28, 2007, 06:15:52 pm »
Παιδια δεν ξερω πια τι να πω!Κ εγω γερμανικης ειμαι κ ημουν σιγουρη πως θα εβγαιναν σημερα.Πως γινεται να μας εμπαιζουν ετσι; Στην αρχη της βδομαδας λενε πως θα βγουν και μετα το αλλαζουν. Τι να πω; Εγω παντως ψαχνω να βρω καποιο mail σε καποια ενημερωτικη εκπομπη(οποιαδηποτε) ιδιωτικου καναλιου φυσικα να στειλω εκφραζοντας τα παραπονα περιπου 20.000 εκπαιδευτικων για ολη την κοροϊδια και για τον πολεμο νευρων που μας κανουν. Ας μην ξεχναμε και το χαρατσι στο παραβολο για δηθεν περισσοτερους εξεταστες.Πρεπει να πιεσουμε,να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας, να δειξουμε τον δρομο στα παιδια που διδασκουμε, γιατι ο σεβασμος και η αξιοπρεπεια δεν διδασκεται με λογια αλλα με πραξεις.

Προσυπογράφω και με τα δύο χέρια!!!!!! ;) ;)

Ψάχνω και γω πάντως πού να απευθυνθώ.....Κάτι μπορεί να γίνει!Τουλάχιστον να δοθεί μια επίσημη ημερομηνία!!

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Ιουνίου 28, 2007, 07:20:04 pm »
Εχω φτάσει στα όριά μου.Μαζί με μένα συμπασχει και όλη η οικογένειά μου. ???
Είναι δυνατόν να μην τα ανακοινώσουν και αύριο????/
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #846 στις: Ιουνίου 28, 2007, 08:29:31 pm »
υποπτο; Λετε να τα 'μαγειρευουν';; Παντως πολυ στα σοβαρα τα χουμε παρει ολα αυτα. Επειδη εδωσα και στον προηγουμενο ασεπ, θυμαμαι ολο αυτο σα να το χω ξαναζησει ετσι ακριβως. Η ιδια αγωνια, ανυπομονυσια, η ιδια απελπισια κι απογοητευση οταν ειδα οτι ειμαι απλα επιτυχουσα (ουσιαστικα αποτυχημενη). Λοιπον δεν προκειται να ακολουθησω την ιδια πορεια ψυχολογικα, αρκετη η αγωνια, αυτη τη φορα δεν εχω απολυτως καμια προσδοκια, να πανε να γ.. ολοι τους.
Miirella thx!! Δεν περιμενα να το θυμαται κανεις!
Αυτη τη φορα ειναι διαφορετικο και το οτι εχω παρεα, συμπαρασταση, ολους εσας που περνατε τα ιδια, και μονο γι αυτο μπορει ο ενας να καταλαβει τον αλλο. Οι δικοι μας ενδιαφερονται βεβαια αλλα δεν το νιωθουν στο πετσι τους, την αβεβαιοτητα για το αυριο, το καζανι καυσωνα-ασεπ που βραζουμε εμεις

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Ιουνίου 28, 2007, 09:52:46 pm »
Σαφως και τα μαγειρευουν!Κανε λιγο τον υπολογισμο: τα πολλαπλης επιλογης σκαναρονται απο τον υπολογιστη,δεν χρειαζεται καν να ασχοληθουν.Κ μετα μενει η εκθεση και η ειδικη διδακτικη...Ποσο χρονο θελουν πια;Ενα την ημερα διορθωνουν;Λες και οι ιδιοι βαθμολογητες διορθωνουν ολους τους κλαδους. Και κατι αλλο: Τα 90.000 γραπτα πανελληνιων επι 7 μαθηματα πως τα διορθωσαν σε 20 μερες;Τιποτα δεν ειναι αδιαβλητο..ποσο μαλλον ο ΑΣΕΠ...
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Ιουνίου 28, 2007, 10:24:44 pm »
Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω τα περί "μαγειρέματος".Εγώ αποδίδω την αργοπορία στην έκδοση των αποτελεσμάτων των  4 τελευταίων ειδικοτήτων  μάλλον σε κακό προγραμματισμό.Πάντως καλύτερα αργά και  ευχάριστα παρά νωρίς και δυσάρεστα!Τέλος εύχομαι να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι υπεύθυνοι τις αντιδράσεις των διαγωνισθέντων ώστε την επόμενη φορά  να μην παρατηρηθούν ανάλογα προβλήματα.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #849 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:28:58 pm »
Αμ δε που θα υπαρξει επομενη φορα. Δεν προκειται να ξαναδωσω αν δε διοριστω τωρα. Φτανει.
Θαυμαζω παντως την αισιοδοξια των φιλολογων. Εγω συγχιζομαι ν ακουω 'corn flakes' αντι για 'δημητριακα', 'air condition' αντι για 'κλιματιστικο', κι αλλα λουλουδια. Απορω, αν ημουν φιλολογος θα χα φτασει στο αμην με τις μ... των ΜΜΕ ειδικα, λιγο κι ο καυσωνας, λιγο κι η αγωνια, θα παιρνα κεφαλια!
Η ξαδερφη μου ειναι 4ετης στη φιλολογια, το καημενο νομιζει οτι με το που θα παρει πτυχιο θα δουλεψει.

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:32:22 pm »
 Κ εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι γίνεται κάτι ύποπτο, γιατί θεωρούσα ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι δίκαιος κ σωστός, αλλά αυτή η τόσο μεγάλη καθυστέρηση με βάζει σε σκέψεις...διαδίδονται κ πολλές φήμες ''περί μαγειρέματος'' οπότε ανησυχώ κ προβληματίζομαι!
    Είναι δυνατόν να μην τα έχουν διορθώσει ακόμη?? Τι κάνουν τόσο καιρό? Έχουν περάσει ήδη πέντε ολόκληροι μήνες! Δεν έχουν καμιά δικαιολογία γι'αυτή την καθυστέρηση...Την προηγούμενη φορά γιατί ήταν πιο γρήγοροι στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων?Εννοείται ότι κάθε επόμενη φορά η οργάνωση των εξετάσεων θα είναι καλύτερη κ συνεχώς θα βελτιώνεται η κατάσταση...αλλά μου φαίνεται όσο πάει κ χειροτερεύει.Πόση υπομονή πρέπει να έχουμε πια?Ήδη είμαστε φορτωμένοι με το άγχος,την αγωνία των αποτελεσμάτων κ γενικότερα της επαγγελματικής αποκατάστασης, έχουμε κ από πάνω να σηκώσουμε κ την αδικαιολόγητη καθυστέρηση...αλλά κ η υπομονή μας εξαντλείται...τουλάχιστον να μας δώσουν την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης για να μην ελπίζουμε --από Παρασκευή σε Παρασκευή-- κ μετά διαψευδόμαστε κ απογοητευόμαστε...
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:51:26 pm »
Εγώ πάντως βαρέθηκα να μετράω  :P και λέω ν' ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Τόσες βδομάδες τώρα οι ζωές μας έχουν καθηλωθεί γύρω από αυτή την αναμονή  ::). Δεν έχω επιχειρήματα για να τεκμηριώσω οποιουδήποτε είδους μαγειρέματα και χωρίς αποδείξεις όλα είναι απλώς εικασίες. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αναστατωνόμαστε.

...εύχομαι να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι υπεύθυνοι τις αντιδράσεις των διαγωνισθέντων ώστε την επόμενη φορά να μην παρατηρηθούν ανάλογα προβλήματα.

Αν λοιπόν είχα τη δυνατότητα να κινηθώ επίσημα, θα στρεφόμουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πολύ φοβάμαι όμως πως όταν τελειώσει όλο αυτό, είτε θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα, είτε δε θα μας νοιάζει για τους επόμενους, είτε απλά σαν άλλοι ασεπίτες και μεις, θα αναβάλουμε οποιουδήποτε είδους δράση επ' αόριστον... :-[  Μέχρι τον επόμενοι ασεπ δηλαδή, οπότε και θα αναζωπυρωθεί όλη αυτή η αναστάτωση... >:(

Καταλαβαίνω πως όλοι εδώ μέσα -και γω μαζί- νιώθουμε την ανάγκη να εκτονωθούμε και να βρούμε την ...πηγή των δεινών μας στο πρόσωπο του κάθε τηλεφωνητή ο οποίος πιθανότητα είναι το ίδιο αγανακτισμένος με μας -για τους δικούς του λόγους βέβαια. Και ίσως μάλιστα μου θυμώσετε για τις παραπάνω σκέψεις... Αλλά εδώ μέσα τα λέμε όλα και νομίζω πως όφειλα να τις καταθέσω.
Καληνύχτα σε όλους γι' απόψε και εύχομαι να καταφέρουμε να περάσουμε το υπόλοιπο διάστημα αναμονής με θετικότερη διάθεση... :)
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #852 στις: Ιουνίου 29, 2007, 01:09:31 am »
δεν καταλαβαινω πως καθιερωθηκα αυτο με τις παρασκευες. Μονο ενας υπαλληλος υπαρχει προφανως για να δημοσιευει τα αποτελεσματα, κι αυτος δουλευει μονο την παρασκευη; τι να υποθεσω πια; κι αν παρει αδεια 1 μηνα ο συγκεκριμενος υπαλληλος;..
πλακα θα χει να βγαλουν οπως ειπαν αυριο των καλλιτεχνικων, στις 6 Ιουλη της γερμανικης, στις 13 τους φιλολογους και στις 20 εμας. Αν βεβαια δεν αποφασισουν οτι κουραστηκαν ζεσταθηκαν και κανουν καμια παρασκευη παυση παλι, οποτε μετρηστε μια παρα μια παρασκευη. Λοιπον εχουμε: στις 13 της γερμανικης, στις 27 φιλολογους και στις 10 (Αυγουστου, τι αλλο;) εμας τις νηπαγωγους!! Θριλερ? παντως μεχρι τον Σεπτεμβρη θα χουμε παρει αποτελεσματα. ελπιζω..
Κι επειδη οπως θα λεγε κι η Christianna, jeden Tag, jede Sekunde, triffst du eine Entscheidung die dein Leben veraendern kann, αποφασιζω κι εγω οπως εκαναν κι αλλοι (gr07) να μην ξανασχοληθω γιατι θα παραφρονησω. Κι οχι τιποτ αλλο αλλα φανταζεστε να διοριζομαι και το μονο χαρτι που δε θα καταφερω να καταθεσω να ναι το ελευθερο απ τον ψυχιατρο;;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2007, 01:24:09 am από nina_a »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Ιουνίου 29, 2007, 01:22:17 am »
Παιδιά θαυμάζω την υπομονή σας,δεν ξέρω πώς θα ήμουν εγώ αν δεν είχαν βγει ακόμα!!!Τώρα για τα μαγειρέματα,δεν σας κρύβω πως το πίστευα κι εγώ μέχρι ένα σημείο,όμως παρατήρησα το εξής:
Σπούδασα στο μαθηματικό Ιωαννίνων,όπου δύο καθηγητές(βαρβάτων υποχρεωτικών μαθημάτων)
είχαν παιδιά που σπούδαζαν στη σχολή(πολύ αργότερα απο μένα βέβαια)
Τα παιδιά λοιπόν αυτά,στους 3 τελευταίους ασεπ,κόβονται από τη διδακτική έχοντας σχεδόν άριστους βαθμούς στο γνωστικό.
Και λέω εγώ τώρα,αν δεν έχουν βύσμα οι καθηγητές πανεπιστημίων και μάλιστα του ίδιου αντικειμένου,τότε ποιός έχει?Δεν θα έκαναν κάτι για την κόρη του ο ένας και για το γιό του ο άλλος?
Ίσως λοιπόν να μην υπάρχει μαγείρεμα,δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά,απλά έλπίζω.
Εύχομαι σε όλους πολύ καλά αποτελέσματα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182623
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)