*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224510 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #882 στις: Ιουνίου 29, 2007, 02:20:18 pm »
Δε γινεται απλα να κανουμε refresh σ αυτο;; http://www.asep.gr/apotel.htm

ναι...αλλά θα κουραστεί το χεράκι μας αν το κάνουμε για τις υπόλοιπες χμ...κοντά 15 μέρες ίσως? γιατί ποιός μου λέει εμενα οτι δεν θα μας αιφνιδιάσουν και θα βγάλουν αποτελέσματα κάποια άλλη μέρα εκτός Παρασκευής οι ατιμούληδες?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:20:01 »

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Ιουνίου 29, 2007, 02:21:17 pm »
Πωπω... ::) Ήταν 255 άτομα;;;;!!! Έτσι εξηγείται λοιπόν.... Ντροπή μας που φωνάζαμε τόσον καιρό.... :-[ Ε δε θέλει και 2 μέρες να αξιολογήσει ένα γραπτό ο ευσυνείδητος βαθμολογητής;; (γιατί ένας ήταν, τώρα πια πείστηκα η ασεπίτισσα!!! ;D)
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #884 στις: Ιουνίου 29, 2007, 02:25:37 pm »
Παρατήρησα πως δεν υπάρχουν πολύτεκνοι σε αυτή την ειδικότητα...τι συμβαίνει άραγε? ;D

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Ιουνίου 29, 2007, 02:27:16 pm »
Χμμμ angelika, πας να βγάλεις τα πρώτα έξοδα του πρωτοδιόριστου ε? :D

Και ένα σχόλιο για τα σημερινά: Άτσα οι καλλιτέχνες μας, χτύπησαν κάτι βαθμουλάρες...  :D
Περισσότεροι από τους μισούς διοριστέους έχουν τελικό γραπτό βαθμό από 80 και πάνω.
Μπράβο παιδιά!!!

Με πιάσατε, δεν μπορώ πια να κρυφτώ...  :-[ Αλλά μακάρι να είναι του πρωτοδιόριστου mat και όχι το επίδομα ανεργείας!!! :-\

79 ο τελευταίος;! Μα τι μαθήματα δίνανε, ξέρει κανείς; Τουλάχιστον ξεμπέρδεψαν τα παιδιά όπως και να 'χει... :)

Παρατήρησα πως δεν υπάρχουν πολύτεκνοι σε αυτή την ειδικότητα...τι συμβαίνει άραγε? ;D

Ε τώρα στα 255 άτομα πόσοι πολύτεκνοι να 'ναι; Εδώ σε μας και ήταν ...πόσοι; 4;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:20:01 »

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Ιουνίου 29, 2007, 02:43:18 pm »
Ε, οι άνθρωποι της τέχνης είναι πιο free spirits  ;)
Εγώ που δεν είμαι έχω αρχίσει από τώρα τις διαπραγματεύσεις με το φίλο μου(!!) για 3 παιδιά  :-[!!!!
Νομίζω είναι η μόνη λύση πια σε αυτή την ασεποπαράνοια!!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Ιουνίου 29, 2007, 03:08:10 pm »
chriskas δεν κλειδώνεις από τώρα στα 4; Στα 3 είσαι... προσωρινά και περιστασιακά πολύτεκνη, με τα 4 ισόβια...!

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #888 στις: Ιουνίου 29, 2007, 04:42:37 pm »
και να γινεις πολυτεκνη δεν ειναι λυση..και πως θα τα μεγαλωσεις καλε τοσα μωρα; με τι λεφτα; Αντε και μπηκες στο δημοσιο. Τι θα παιρνεις; 850 ευρω καθαρα. Μ αυτα μεγαλωνουνε 4 παιδια; με τα επιδοματα που ισως δωσει το κρατος (λεω ισως γιατι μονο παιρνουνε και δε θελουν να δινουνε) θα φτασεις τα 1000;; ε και; ο ευρωπαιος συναδελφος σου παιρνει τα τριπλασια και δεν ειναι και τοσο ακριβη η ζωη του (στο
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος suomaf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Ιουνίου 29, 2007, 05:13:05 pm »
   Το θέμα είναι ότι μόνο το δημόσιο μας εξασφαλίζει.Φαντάσου, αν στο δημόσιο είναι έτσι η κατάσταση, τι γίνεται στον ιδιωτικό τομέα!Εκμετάλλευση πλήρης συν ελάχιστη αμοιβή!Αλλά επειδή έχουμε ανάγκη συμβιβαζόμαστε.Κ όσο για τους πολύτεκνους μη νομίζετε ότι η πολιτεία τους σκέφτεται πολύ.Εχουν κόψει κ μειώσει αρκετά το επίδομα τη στιγμή που στις ευρωπαϊκες χώρες δίνουν υψηλά μηνιαία--στην Ελλάδα είναι δίμηνα κ πενιχρά-- επιδόματα...οπότε τι μας συμφέρει τελικά??
   Όσο για τα αποτελέσματα να ελπίζουμε για την άλλη Παρασκευή??Λέτε να τα βγάλουν όλα μαζί?
αν μπορείς να γεμίζεις το αμείλιχτο ένα λεπτό της κάθε ώρας
στην αξία των εξήντα μοιραίων δευτερολέπτων της διαδρομής του....

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Ιουνίου 29, 2007, 05:28:05 pm »

Σκοτωνομαστε να μπουμε στο δημοσιο ωστε να χουμε ελαχιστα χρηματα. Γιατι τωρα δεν εχουμε τιποτα. Ειναι ευκολο να βρεις δουλεια, δε λεω. Να βρεις δουλεια οπου θα πληρωνεσαι και θα χεις ασφαλεια ειναι δυσκολο.
Αυτα τα χουμε συνειδητοποιησει πριν κανουμε σαν τρελοι να μαστε διοριστεοι; Δε θα λυθουν τα προβληματα μας, απλα απο το -1 θα παμε στο 0.
Τα λές αυτά γιατι είσαι πολύ νέα:26 ετών και εχεις όλο το μέλλον μπροστά σου να αρπάξεις όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί απο τα μαλλιά που λέμε.Εχεις 3-4 χρόνια που τελείωσες και ελπίζω να μην γίνουν περισσότερα για να διοριστείς.Για ρώτα εδω πόσοι είναι πάνω απο 30, πάνω απο 35 για να μην πω και την πιο μεγάλη εδω μέσα εμένα 41 ετών.Το παλεύουμε πολλοί και ναι κάνω σαν τρελή να διοριστώ γιατι δυστυχώς δεν μπορώ οχι τρίτεκνη να γίνω ούτε δεύτερο παιδι να αποκτήσωΚάνω σαν τρελή γιατι βάρεθηκα να δουλεύω 12-15 ώρες την ημέρα σε Φροντιστήρια και να χάνω τις χαρές του παιδιού μου και της οικογένειας κ.λ.π.....διχως Σαββατοκύριακα,δίχως καλοκαιρι κ.λ.π
Κάνω σαν τρελή γιατι θέλω να δουλεύω 4 -5 ώρες την ημέρα ,να γυρίζω στο σπιτάκι μου σαν καλή Κυρία και να είμαι μια καλή-ήρεμη μητέρα-σύζυγος και νοικοκυρά που βρέξει χιονίσει ο μισθός θα πέσει ( μιλάμε οτι θα κάνω και σωστά την δουλειά μου, να μην παρεξηγηθώ)
Αυτά σου τα λέω οχι σαν παρατήρηση ούτε απο κακία,ούτε θεωρώ οτι είπες εμένα τρελή-προς αποφυγή παρεξήγησης
 Απλά σου παρουσιάζω κάποιους λόγους για τους οποίους κάποιοι άνθρωποι θέλουν τον διορισμό

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 29, 2007, 05:30:50 pm από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος EFIE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Ιουνίου 29, 2007, 05:42:50 pm »
Και εγώ είμαι 26 χρονών και δεν νομίζω ότι λέει κάτι αυτό..ότι επειδή δεν έχουμε παιδιά δεν έχουμε ανάγκη να διοριστούμε..και εσύ κάποτε ήσουνα 26 χρονών και είχες όνειρα και ξέρεις ότι η γενιά που είμαι εγώ είναι πολύ πιο δύσκολο να σκεφτεί να κάνει οικογένεια καθώς η ανεργία όλο και αυξάνεται..όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε και ας θεωρείς ότι έχουμε το μέλλον μπροστά μας λόγω ηλικίας, αυτή η χώρα δεν ασχολείται καν για το μέλλον της πόσο μάλλον να ασχολείται με εμάς..με τη νέα γενιά δηλαδή..Ολοι συμπάσχουμε σαν συνάδελφοι ο ένας τον άλλον ανεξαρτήτως ηλικίας, όλοι είμαστε εκπαιδευτικοί και ας προερχόμαστε από άλλες γενιές...και η αδικία και η τρέλα αυτής της χώρας αφορά όλους μας!!

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Ιουνίου 29, 2007, 06:01:18 pm »
Τι οικογένεια νε σκεφτούμε να κάνουμε ρε παιδιά.Δουλευόμαστε?Εγώ είμαι 30 και μου φαίνεται ανέφικτο.Πέρα από το γεγονός ότι δουλεύουμε περιστασιακά στον ιδιωτικό τομέα, με μισθούς πείνας, έχουμε και τον ΑΣΕΠ, κάθε δυο χρόνια που μας βάζει διαρκώς σε  μια κατάσταση αναμονής και αναβολης όλων μας των σχεδίων και της ίδιας μας της ζωής. Και θα συμφωνήσω ότι ουσιαστικά τρελαινόμαστε να διοριστούμε για να αμειβόμαστε κι εκεί με απαράδεκτους μισθούς. Αλλά δυστυχώς είναι και η μοναδική μας διέξοδος.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Ιουνίου 29, 2007, 06:01:38 pm »
επειδή δεν έχουμε παιδιά δεν έχουμε ανάγκη να διοριστούμε..
EFIE δεν νομίζω να είπα κάτι τέτοιο.Αναφέρθηκα στα παιδιά μια και η nina μίλησε για την πολυτεκνία και ήθελα να περάσω το μήνυμα οτι το πλήθος των παιδιών μια και έχει γίνει και κριτήριο διορισμού κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να το έχουν σαν προσόν ,γιατι πραγματικά δεν είμαι μόνο εγω, αλλά εφόσον στέλνω εγω το μήνυμα θα μιλήσω στο α΄ενικό
Τόνισα τους λόγους για τους οποίους θέλω διορισμό ,λόγοι που σε μερικούς είναι άγνωστοι
Για εμένα μακάρι να υπήρχε τρόπος όποιος τελειώνει και να διορίζεται, το έχω ξαναπει αλλού ώστε να μην ζούν οι νέοι μέσα στην ανεργία -αβεβαιότητα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Ιουνίου 29, 2007, 06:12:35 pm »
Αλλά δυστυχώς είναι και η μοναδική μας διέξοδος.
Στην ηλικία των 30-35 δεν είναι η μοναδική διέξοδος,αρκει κάποιος να έχει το θάρρος  να ρισκάρει για κάτι καινούργιο
Αυτό όμως που υποστηρίζω εγω σαν

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Ιουνίου 29, 2007, 06:25:34 pm »
Για να μην παρεξηγηθώ, λέγοντας ότι είναι η μοναδική μας διέξοδος, εννοώ ότι είναι ο μόνος τρόπος να ασκήσεις το επάγγελμα το οποίο σπούδασες, ας πούμε αξιοπρεπώς. Αν και αυτό που συμβαίνει με τα αποτελέσματα όπως και με τον ίδιο το διαγωνισμό, θεωρώ ότι είναι η απόλυτη ξεφτίλα των εκπαιδευτικών γενικώς. Αλλά, επειδή δούλεψα πέντε χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε άσχετο από την εκπαίδευση αντικέιμενο και έζησα στο πετσί μου αυτό που λένε σου ρουφάνε το αίμα με ατελείωτες ώρες δουλειάς την ημέρα, με αναντίστοιχες προς αυτό το ωράριο και το άγχος απολαβές, ναι, κάποια στιγμή ο διορισμός μου φάνταζε σαν όνειρο ζωής. Όχι τόσο με την έννοια του..κακώς εννοούμενου δημοσιουπαλληλισμού, αλλά όσο για να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω και άλλα πράγματα, όπως μεταπτυχιακό, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνω οικονομικά και άλλο τους γονέις μου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)