*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224513 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #910 στις: Ιουλίου 02, 2007, 02:43:53 am »
νικητης οποιος μεινει ορθιος ως το τελος στο ρινγκ του ασεπ. οχι αυτος που θα ναι διοριστεος απαραιτητα, αλλα αυτος που δε θα το βαλει κατω, οπως λεει κι η υπογραφη της giorgi@.
Να δουμε στον επομενο γυρο, αυτης της παρασκευης, τι θα γινει; ελπιζω να μαστε διοριστεοι αλλα οπως κ να χει θα τραγουδαμε 'ειμαστ ακομα ζωντανοι, στη σκηνη..
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:23:25 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #911 στις: Ιουλίου 02, 2007, 09:13:37 am »
νικητης οποιος μεινει ορθιος ως το τελος στο ρινγκ του ασεπ. οχι αυτος που θα ναι διοριστεος απαραιτητα, αλλα αυτος που δε θα το βαλει κατω, οπως λεει κι η υπογραφη της giorgi@.
Να δουμε στον επομενο γυρο, αυτης της παρασκευης, τι θα γινει; ελπιζω να μαστε διοριστεοι αλλα οπως κ να χει θα τραγουδαμε 'ειμαστ ακομα ζωντανοι, στη σκηνη..
Καλημέρα. Εγώ πάλι δε θα θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου νικητή αν δεδιοριστώ ούτε αυτή τη φορά.  Θα μου φανεί σε τίποτε χρήσιμο "το χειροκρότημα πάνω στη σκηνή;" Τι είδους ζωντάνια θα υπάρχει μετά από μία αποτυχία, όταν πρέπει να ξαναπιάσεις τα βιβλία για μια ακόμη φορά για άλλα δύο χρόνια.Κακά τα ψέματα, νικητής είναι αυτός που διορίζεται γιατί δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα δύο ψυχοφθόρα χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #912 στις: Ιουλίου 02, 2007, 09:22:33 am »
Καλημέρα. Εγώ πάλι δε θα θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου νικητή αν δεδιοριστώ ούτε αυτή τη φορά.  Θα μου φανεί σε τίποτε χρήσιμο "το χειροκρότημα πάνω στη σκηνή;" Τι είδους ζωντάνια θα υπάρχει μετά από μία αποτυχία, όταν πρέπει να ξαναπιάσεις τα βιβλία για μια ακόμη φορά για άλλα δύο χρόνια.Κακά τα ψέματα, νικητής είναι αυτός που διορίζεται γιατί δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα δύο ψυχοφθόρα χρόνια.
Συμφωνώ. Ασε που την επόμενη ψυχοφθόρα φορά θα έχουμε στην πλάτη και ακόμη μία αποτυχία. Το 'νικητής είναι ο αποτυχημένος' δεν μου φαίνεται καθόλου παρηγοριά. Το σίγουρο όμως είναι ότι η επιτυχία είναι μόνο επιτυχία στις εξετάσεις, τίποτε παραπάνω, τα άλλα θέλουν ξανά αγώνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2007, 09:25:32 am από Syllas »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #913 στις: Ιουλίου 02, 2007, 10:39:19 am »
παιδια καλημερα!πηρατον ασεπ πριν λιγο 2 φορες και μιλησα με 2 διαφορετικα ατομα και μου ειαπαν οτι τα αποτελεσματα για πε02 θα αργησουν και να ξαναεπικοινωνησω μετα τισ 15 ιουλιου.τα δικα σας νεα ειναι πιο παρηγορα!αυτα!καλη υπομονη σε όλους μας! :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:23:25 »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #914 στις: Ιουλίου 02, 2007, 11:21:24 am »
πάντως για Π60 μάλλον αυτή τη βδομάδα "κληρώνει"...αυτή η φήμη κυκλοφορεί, αν είναι για καλό μας μακάρι να αληθεύει! οι υπόλοιποι υπομονή, δεν μπορούμε δυστυχώς σε αυτό το κράτος μου ζούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κρατικούς φορείς :(

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #915 στις: Ιουλίου 02, 2007, 11:38:26 am »
Μίλησε κανείς με κάποιο κανάλι ? και αν ναι, τι του είπαν? θα ψαξουν? πρεπει να παρει τέλος πια αυτός ο εμπαιγμός.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #916 στις: Ιουλίου 02, 2007, 11:46:23 am »
Μίλησε κανείς με κάποιο κανάλι ? και αν ναι, τι του είπαν? θα ψαξουν? πρεπει να παρει τέλος πια αυτός ο εμπαιγμός.

Έστειλα email στον Αυτιά την Παρασκευή σχετικά με την κοροϊδία, αλλά δεν είχα καμία απάντηση. Αν δεν απαντήσουν, θα πάρω αύριο τηλέφωνο ή σε αυτόν ή στους Καμπουράκη-Οικονομέα. Τοχουν παρατραβήξει το σκοινί!!Πώς την έχουνε δει πια;;;;Τι μπου.....λο είναι αυτό!!

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #917 στις: Ιουλίου 02, 2007, 11:51:56 am »
εδώ δεν απαντησε το alfavita σε email μου, λέτε να ασχοληθούν τα κανάλια...δεν "πουλάμε" >:(

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #918 στις: Ιουλίου 02, 2007, 12:17:01 pm »
Ούτε σε μένα απάντησαν από το alfavita.

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #919 στις: Ιουλίου 02, 2007, 12:54:24 pm »
Καλημέρα, σ' εμένα πάντως σήμερα που κατέθεσα την αίτησή μου (στη Θεσσαλονίκη), μου είπαν οτι δεν έχουν καμία πληροφόρηση για το πότε θα έχουμε αποτελέσματα...
Καλή υπομονή σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #920 στις: Ιουλίου 02, 2007, 03:03:34 pm »
Πες τα Apuleius, πες τα!
MaYaMaYa και Pariel μηπως επρεπε να το στειλετε σε μορφη ρεπορταζ-αρθρου για να το θεωρησουν 'πιασαρικο' και να ενδιαφερθουν; πχ κατι σαν: 'αγανακτηση ΠΕ02 και ΠΕ60 για τον εμπαιγμο ΑΣΕΠ και ΥΠΕΠΘ. Σκανδαλωδης κ πρωτοφανης καθυστερηση στην εκδοση αποτελεσματων'. Λεμε τωρα
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #921 στις: Ιουλίου 02, 2007, 03:49:41 pm »
alfavita.gr: Διαγωνισμός εκπαιδευτικών-Πότε ανακοινώνονται οι υπόλοιπες ειδικότητες

Ούτε αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού των εκπαιδευτικών για τους Φιλολόγους. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η ανακοίνωση για τους φιλολόγους θα γίνει το νωρίτερο 13 Ιουλίου και το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου. Ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες με τις αναβαθμολογήσεις (μεγάλος όγκος αναβαθμολογήσεων-λίγοι διορθωτές).

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την Παρασκευή 6 Ιουλίου να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των υποψηφίων της Γερμανικής Φιλολογίας.

Επίσης το πιο πιθανό ενδεχόμενο για τα αποτελέσματα των Νηπιαγωγών είναι η Παρασκευή 13 Ιουλίου αν και το ΑΣΕΠ αφήνει μικρές ελπίδες για την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των τριών αυτών κλάδων και ιδιαίτερα των Φιλολόγων και των Νηπιαγωγών έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στους υποψηφίους που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα. Επίσης δημιουργούνται ερωτηματικά, μετά τη μεγάλη καθυστέρηση της ανακοίνωσης των Φιλολόγων για την έγκαιρη τοποθέτησή τους στα σχολεία καθώς αν τα αποτελέσματα βγουν στις 20 Ιουλίου με τη διαδικασία των ενστάσεων θα ολοκληρωθεί ο Ιούλιος. Ετσι ακόμη και αν κληθούν γρήγορα από το ΥΠΕΠΘ να κάνουν αιτήσεις τοποθέτησης είναι φανερό ότι η τοποθέτησή τους θα ανακοινωθεί λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων γεγονός που δυσκολεύει οποιονδήποτε οικογενειακό προγραμματισμό.

www.alfavita.gr

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #922 στις: Ιουλίου 02, 2007, 05:53:47 pm »
ωραιότατα!   είμαστε κρίμα όμως! κανένας σεβασμός κανένας προγραμματισμός και δεν έχουν καν το φιλότιμο να δικαιολογήσουν αυτή την κατάσταση. Θα μου πειτε "τι να δικαιολογήσουν? τα αδικαιολόγητα?" μετράμε μισό χρόνο απο τότε που δοκιμαστήκαμε σε ψυχολογικό και επιστημονικό επίπεδο...δεν με πειράζει να περιμένω περισσότερο, αλλά θα προτιμούσα να ξέρω ΠΟΣΟ? γιατι αυτά τα "ίσως", "πιθανότατα", "με κάθε επιφύλαξη", "μικρές ελπίδες" δεν μου δίνουν και κουράγιο! >:(

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #923 στις: Ιουλίου 02, 2007, 06:10:11 pm »
...και όσο σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα με "αξιολογήσει"....  >:(  :-\ :(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2007, 06:12:21 pm από angelika »
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473