*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224552 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #924 στις: Ιουλίου 02, 2007, 07:39:29 pm »
ποιος αλλος; Καποιος ασχετος. Κι αν του αρεσουν τα γραμματα σου κι αν εγραψες πολλες σελιδες θα τριβει τα χερακια του σε περιπτωση που πληρωνεται με τη σελιδα. Και ανεκδοτα να γραφει καποιος, αν ειναι με ωραια γραμματα και μπολικα, διοριζεται. Πως σου φαινεται αυτο για εξηγηση; Μονο σ αυτην εχω καταληξει απο τοτε που συμφοιτητρια μου στον πρωτο ασεπ που δωσαμε, εγραψε ασχετα εκτος θεματος γιατι δεν καταλαβε την εκφωνηση, και της εβαλαν 83!!
Ενταξει αφου θα τα παρουμε παρασκευη και 13, η.. κρεμαλα/ εκτελεση μας αναβαλλεται οποτε παω να κοιμηθω. Απο την αγωνια οσο πλησιαζει η ωρα, μου ρχεται η αϋπνοια να μου θυμησει ποσο το μελλον μου θα κριθει οπου να ναι απο εναν ασχετο αδιαφορο, και κρεμνται ολα απο μια κλωστη. Οκ δε θα γινω πιο δραματικη, το φυλαω αυτο για οταν βγουν επιτελους τα αποτελεσματα.
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:11:04 »

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #925 στις: Ιουλίου 02, 2007, 07:48:14 pm »
Αισιοδοξία πάνω απ' όλα!!!!!
Μη το βάζετε κάτω!
Όλα καλά θα πάνε!
Ακόμα κι αν δεν περάσουμε, δε θα το βάλουμε κάτω!
Κάθε εμπόδιο για καλό!
Ξέρω..θα μου πείτε τώρα...Ως πότε να περνάμε εμπόδια...
Δίκιο έχετε, αλλά ποτέ δε ξέρεις!
Από τη στιγμή που όλοι έχουμε κάνει την προσπάθειά μας και με το παραπάνω και δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για καλό μας.

Θεωρώ ότι για μας τους νηπιαγωγούς τα αποτελέσματα θα βγουν Παρασκευή και 13.
Έτσι για να μην έχω ελπίδες για νωρίτερα και απογοητευτώ! ;)

Καλό σας βράδυ και....ψηλά το κεφάλι! :)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Ιουλίου 02, 2007, 08:16:05 pm »
Παιδιά τι να πω...
Μα είναι ανεπίτρεπτο!ειμαι γερμανικής αλλά θεωρώ απαίσιο αυτό που κάνουν σε σας τους φιλολόγους. Κάθε φορά λένε μια ημερομηνία και μετά όταν πλησιάζει η ημερομηνία την αλλάζουν και την πάνε μια ή δύο βδομάδες αργότερα ανάλογα προφανώς με ποιό τους ακούγεται πιο εύηχο! εγώ προτείνω πάντως να μιλήσουμε με τα κανάλια. Αν πάρει κάποιος αύριο σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή να μας το πει από σήμερα, ώστε να είμαστε stand by και να πάρουμε κ εμείς να τον υποστηρίξουμε. Τι λέτε;
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Ιουλίου 02, 2007, 08:31:28 pm »
Christianna οι τελευταίοι εδώ είμαστε και νηπιαγωγοί , αλλά δεν έχει καμία σημασία. Όλοι τα ίδια τραβάμε, και όπως συζητούσαμε και τις προηγούμενες μέρες, η δική σας περίπτωση είναι ακόμη χειρότερη γιατί στο κάτω κάτω είστε και πολύ λιγότεροι. Και -υποθέτω τουλάχιστον- πως τα δικά μας θέματα (ΠΕ02 και ΠΕ60) ήθελαν και κάποιο είδος κρισης (λέμε τώρα) και κατά συνέπεια η αξιολόγηση είναι περισσότερο υποκειμενική. Σε σας όμως....; Τι να σκεφτούμε; ???

Όσο για τις ημερομηνίες.... Λυπάμαι αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν δεσμευτεί για τίποτε. Με εξαίρεση τις πρώτες- πρώτες ανακοινώσεις στις αρχές του χρόνου (βλ. στις πρώτες σελίδες του topic), κανείς από το ασεπ δε βγήκε να ανακοινώσει κάτι επίσημα. Κατά συνέπεια, το μόνο για το οποίο μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε είναι η ελλειπής πληροφόρηση και η έλλειψη οργάνωσης...  :-\
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:11:04 »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #928 στις: Ιουλίου 02, 2007, 08:37:10 pm »
δεν είναι μόνο οι φιλόλογοι, είμαστε μια χούφτα ανθρώπων με 3 ειδικότητες και περιμένουμε! είναι καλύτερα που μοιραζόμαστε την αγωνία αυτή, δεν παλεύεται διαφορετικά! είτε Γερμανικής φιλολογίας, είτε ελληνικής κλασικής και νέας, είτε προσχολικής αγωγής...στο ίδιο καζάνι βράζουμε! το παίζουμε και λίγο Πυθείες, το ρίχνουμε στην πλάκα σαν τα πιτσιρίκια...απο το να απελπιστούμε ή να αδιαφορήσουμε (εγω προσωπικά δεν μπορώ, μακάρι να μπορούσα)...απλά μικρές ενέσεις θετικής ενέργειας ;D και να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα που θα πάνε? θα μας έρθουν! ;D

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Ιουλίου 02, 2007, 08:47:28 pm »
Σκέφτομαι πάντως πώς αλλάζουν οι καιροί!
Καλά, τα αποτελέσματα της γερμανικής βγήκαν τελευταία , νομίζω, και στον προηγούμενο ΑΣΕΠ.
Όμως, τα αποτελέσματα των φιλολόγων και των νηπιαγωγών ήταν τα πρώτα που είχαν βγει (ή τουλάχιστον ανάμεσα στα πρώτα). Οι πρώτοι λοιπόν έσονται τελευταίοι!(αυτό ως προς τα αποτελέματα)

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Ιουλίου 02, 2007, 08:55:15 pm »
είναι καλύτερα που μοιραζόμαστε την αγωνία αυτή, δεν παλεύεται διαφορετικά! ...
...το παίζουμε και λίγο Πυθείες, το ρίχνουμε στην πλάκα σαν τα πιτσιρίκια...
...απο το να απελπιστούμε ή να αδιαφορήσουμε ... απλά μικρές ενέσεις θετικής ενέργειας ;D και να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα που θα πάνε? θα μας έρθουν! ;D

Επικροτώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Και χαίρομαι πολύ που βρήκα το forum!!!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος Christianna

• Πλήρες μέλος
  • Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη.
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Ιουλίου 02, 2007, 09:53:22 pm »
Christianna οι τελευταίοι εδώ είμαστε και νηπιαγωγοί , αλλά δεν έχει καμία σημασία. Όλοι τα ίδια τραβάμε, και όπως συζητούσαμε και τις προηγούμενες μέρες, η δική σας περίπτωση είναι ακόμη χειρότερη γιατί στο κάτω κάτω είστε και πολύ λιγότεροι. Και -υποθέτω τουλάχιστον- πως τα δικά μας θέματα (ΠΕ02 και ΠΕ60) ήθελαν και κάποιο είδος κρισης (λέμε τώρα) και κατά συνέπεια η αξιολόγηση είναι περισσότερο υποκειμενική. Σε σας όμως....; Τι να σκεφτούμε; ???

Όσο για τις ημερομηνίες.... Λυπάμαι αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν δεσμευτεί για τίποτε. Με εξαίρεση τις πρώτες- πρώτες ανακοινώσεις στις αρχές του χρόνου (βλ. στις πρώτες σελίδες του topic), κανείς από το ασεπ δε βγήκε να ανακοινώσει κάτι επίσημα. Κατά συνέπεια, το μόνο για το οποίο μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε είναι η ελλειπής πληροφόρηση και η έλλειψη οργάνωσης...  :-\

Συγγνώμη αν παρέλειψα τους νηπιαγωγούς, δεν ήταν στις προθέσεις μου. Απλά σε εσάς λένε: Ρίξτε και μια ματιά την Παρασκευή. Σας δίνουν έστω μια ελπίδα.Αλλά οι φιλόλογοι;Αυτοί πρέπει απλά να ελπίζουν στον Ουράνιο Πατέρα γιατί τα επίγεια μέσα καμία ελπίδα δεν τους δίνουν.
Όσο για τις επίσημες ανακοινώσεις που λες...Συγγνώμη αλλά εγώ θεωρώ επίσημη ανακοίνωση όταν είναι εκ στόματος υπαλλήλου του Ασεπ.Δεν περιμένω τον
Das Schicksal des Menschen ist der Mensch selber.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
« Απάντηση #932 στις: Ιουλίου 02, 2007, 10:30:56 pm »
ωραια μ αυτη τη λογικη να πουν οτι θα βγουν τ αποτελεσματα ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα στον Ιουλιο! Να το πουν απ την αρχη να το ξερουμε κι οχι να ακουμε 'τελη Μαη' κι αργοτερα 'τελη Απριλη' θα χουν ανακοινωθει ολα. Μου τη δινει ασχημα να βλεπω τιτλους σε εφημεριδα στο στυλακι 'η μεγαλη ταχυτητα ανακοινωσης αποτελεσματων ΑΣΕΠ φετος οφειλεται στο οτι.. μπλα μπλα μπλα' κι αλλες βλακειουλες για να μην τις χαρακτηρισω αλλιως, που σκοπευουν μονο να παραμυθιασουν τους ασχετους ψηφοφορους. Σαν το κορυφαιο 'η ανεργια μειωθηκε τοσες μοναδες' κλπ.. που παραμυθιαζει μονο οποιον αγνοει ποσο πληθυναν στα ΚΕΚ τα επιδοτουμενα οπου σου αφαιρουν την καρτα ανεργιας και φαινεται στα συστηματα οτι δουλευουν ολοι αυτοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι σε καποιο σεμιναριο! ασχετο, ξερω, αλλα ηθελα να τα πω γιατι εχω αγανακτησει. Τετοιο παραμυθακι σερβιρουν και για τ αποτελεσματα του ασεπ. Η νετ για παραδειγμα ανακοινωνει ο,τι να ναι χωρις να το διασταυρωσει, και αλλα ωραια. Σε λιγο που θα βγουν τα αποτελεσματα θα πουν 'διοριστηκαν σχεδον ολοι οι φιλολογοι' ή κατι παρομοιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2007, 10:36:21 pm από nina_a »
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Ιουλίου 03, 2007, 12:03:21 pm »
... Μου τη δινει ασχημα να βλεπω τιτλους σε εφημεριδα στο στυλακι 'η μεγαλη ταχυτητα ανακοινωσης αποτελεσματων ΑΣΕΠ φετος οφειλεται στο οτι.. μπλα μπλα μπλα' κι αλλες βλακειουλες για να μην τις χαρακτηρισω αλλιως, που σκοπευουν μονο να παραμυθιασουν τους ασχετους ψηφοφορους.

Nina ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Εκπλήσσομαι!!!! Έπρεπε να κρεμάσεις το αρθράκι εδώ μέσα για να γελάσει κάθε πικραμένος....! Αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνουμε έτσι... Τα μοιραζόμαστε με τους φίλους μας, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί....! Να 'σαι καλά πάντως, γέλασα πάλι σήμερα...

Christianna ένα δίκαιο, δεν μπορώ να πώ... το'χεις... (και δύο μη σου πω...). Όμως ας ελπίσουμε πως ισχύει αυτό το οποίο πολύ σοφά (και παρήγορα) πρεσβεύεις: "Η σημερινή μας ατυχία,είναι η αυριανή μας τύχη"  :) :)

Αποσυνδεδεμένος sisses

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή τελικά είναι ωραία!!!- ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Ιουλίου 04, 2007, 01:37:31 pm »
Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους! Πήρα σήμερα κατά τις 1:00 στο ΑΣΕΠ και ρώτησα για τους φιλολόγους και μια κοπελιά μου απάντησε: <<Μετά τις 15 Ιουλίου. Ξέρετε , μόνο τα δικά σας γραπτά έχουν μείνει  που βαθμοογούνται και οι διορθωτές δεν έρχονται>>. Της λέω εγώ: << Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι να τα περιμένουμε στις 20 Ιουλίου , αφού βγαίνουν κάθε Παρασκευή;>>
Μου απάντησε:<< Δεν ξέρω, τί να σας πω, πάντως μετά τις 15 Ιουλίου>>
Συμπέρασμα: Μπορεί και να βγούν και από τις 16-20/ 7 και όχι απαραίτητα Παρασκευή. Ας το ελπίσουμε ότι θα γίνει έτσι , γιατί έχει εξαντληθεί η υπομονή όλων μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους εναπομείναντες κλάδους!

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #935 στις: Ιουλίου 04, 2007, 01:56:12 pm »
πάντως το δημοσίευμα του proslipsis http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=84&cm_prdid=3658 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια εφόσον κάνει λόγο και για τις 3 Παρασκευές! 6 της Γερμανικής, 13 των Νηπιαγωγών και 20 των Φιλολόγων... νοιώθω σαν να βλέπω σήριαλ! περιμένω πάντα το επόμενο (εγκεφαλικό) επεισόδιο με κομμένη την ανάσα! ;D

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Ιουλίου 04, 2007, 02:00:59 pm »
 :'( :'( :'(

::)   Το καλοκαίρι του τρόμου...

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Ιουλίου 04, 2007, 03:10:56 pm »
Γειά σας και από μένα!Παρακoλουθώ αρκετό καιρό το forum και παίρνω και εγώ κουράγιο τις δύσκολες αυτές ώρες της αναμονής!Είμαι ΠΕ60 και πήρα σήμερα τηλ στον ασεπ.Μίλησα με ένα πολύ ευγενικό κύριο, ο οποίος μου είπε πως τα αποτελέσματα μας θα βγουν την ερχόμενη Παρασκευή (μεθαύριο δηλαδή) το μεσημέρι, αλλιώς την επόμενη.Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζω οι κόποι όλων να ανταμειφθούν, αν και για τον εαυτό μου δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη, παρ' όλες τις προσπάθειες και το διάβασμα που που αφιέρωσα για το διαγωνισμό αυτό.
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144