*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224555 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #938 στις: Ιουλίου 04, 2007, 03:26:28 pm »
πάντως το δημοσίευμα του proslipsis http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=84&cm_prdid=3658 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια

και κάνει λόγο για αγώνα δρόμου του ΑΣΕΠ!. . . . .
Εδώ γελάμε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:27 »

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Ιουλίου 04, 2007, 03:26:52 pm »
sisses , υπάρχει μια λογική σ' αυτό που λες. Το σκέφτηκα κι εγω. Εφόσον τα δικά μας αποτελέσματα θα είναι τελευταία και είναι ηδη αρκετά καθυστερημένα, είναι πιθανό να ΜΗΝ βγουν Παρασκευή αλλά μια οποιαδήποτε μέρα, αφού ολοκληρωθεί η διόρθωση. Είναι δυνατόν να διορθώνουν ΑΚΟΜΑ; Πάντως, εμείς προσφερόμαστε να βοηθήσουμε στη διαδικασία της διόρθωσης!!!!! Έτσι δεν είναι παιδιά; ;) Μήπως αυτοί που διορθώνουν έχουν περισσότερα προσόντα από πολλούς εδψ μέσα; αμφιβάλλω....
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #940 στις: Ιουλίου 04, 2007, 03:45:38 pm »
Μίλησα με ένα πολύ ευγενικό κύριο, ο οποίος μου είπε πως τα αποτελέσματα μας θα βγουν την ερχόμενη Παρασκευή (μεθαύριο δηλαδή) το μεσημέρι, αλλιώς την επόμενη.

καλωσόρισες rania81 στην παρέα μας, να'σαι καλά για την ενημέρωση! καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!

λέτε να μας αιφνιδιάσουν τους Π60 και να μας έρθουν αποτελέσματα αυτή την Παρασκευή? για να δούμε! πάντως σίγουρα στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τις 3 τελευταίες ειδικότητες. οι Π02 θα περιμένουν μια εβδομάδα περισσότερο από εμάς αλλά παιδιά, κουράγιο και εμείς μαζί σας! 

πάντως το δημοσίευμα του proslipsis http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=84&cm_prdid=3658 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια

και κάνει λόγο για αγώνα δρόμου του ΑΣΕΠ!. . . . .
Εδώ γελάμε

ο Μαραθώνιος ο δικός μας τους συναγωνίζεται επάξια, δεν νομίζετε?

Αποσυνδεδεμένος tsilib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Ιουλίου 04, 2007, 07:51:48 pm »
Συγγνώμη, για να καταλάβω, τι γίνεται. Απο τον ΑΣΕΠ λένε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί καν η διόρθωση των φιλολόγων?!?!?! Καλά ρε παιδιά, εδώ και 6 μήνες τι κάνουν? Τα κοιτάνε μπας και διορθωθούν από μόνα τους? Κουράγιο παιδιά. Εμείς οι νηπιαγωγοί και νωρίτερα να δούμε αποτελέσματα, θα σας συμπαραστεκόμαστε μέχρι τέλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:27 »

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #942 στις: Ιουλίου 04, 2007, 07:56:00 pm »
Συγγνώμη, για να καταλάβω, τι γίνεται. Απο τον ΑΣΕΠ λένε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί καν η διόρθωση των φιλολόγων?!?!?! Καλά ρε παιδιά, εδώ και 6 μήνες τι κάνουν? Τα κοιτάνε μπας και διορθωθούν από μόνα τους? Κουράγιο παιδιά. Εμείς οι νηπιαγωγοί και νωρίτερα να δούμε αποτελέσματα, θα σας συμπαραστεκόμαστε μέχρι τέλους.

εννοείται ότι θα είμαστε κοντά στα παιδιά, το καλό που σας θέλω...τι σόι νηπιαγωγοί είμαστε ε?

ο ασεπ δεν λέει τίποτα, μας έχει μες τη μούγκα, απαξιεί να μας μιλήσει... απλά αφήνει να διαρρεύσει...

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #943 στις: Ιουλίου 05, 2007, 09:49:42 am »
Καλημέρα! Πήρα τηλ στο ΑΣΕΠ. Αύριο είπε η υπάλληλος θα βγουν της Γερμανικής. Αλλά θα μου επιτρέψετε λόγω της εμπειρίας της προηγούμενης εβδομάδας να μην πιστεύω και πολλά αν δε δω αποτελέσματα αναρτημένα.

Επίσης τη ρώτησα για τις αλλ'αντί άλλων περασμένες βαθμολογίες πτυχίων και μου είπε κατ'αρχήν ότι δε θα είχαν δώσει μάλλον οι διαγωνιζόμενοι βαθμό πτυχίου (τις γνωστές μπούρδες) και μετά είπε: Να κάνετε ένσταση! Γι'αυτό είναι οι ενστάσεις!

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #944 στις: Ιουλίου 05, 2007, 10:02:45 am »
Καλημέρα! Πήρα τηλ στο ΑΣΕΠ. Αύριο είπε η υπάλληλος θα βγουν της Γερμανικής. Αλλά θα μου επιτρέψετε λόγω της εμπειρίας της προηγούμενης εβδομάδας να μην πιστεύω και πολλά αν δε δω αποτελέσματα αναρτημένα.

Επίσης τη ρώτησα για τις αλλ'αντί άλλων περασμένες βαθμολογίες πτυχίων και μου είπε κατ'αρχήν ότι δε θα είχαν δώσει μάλλον οι διαγωνιζόμενοι βαθμό πτυχίου (τις γνωστές μπούρδες) και μετά είπε: Να κάνετε ένσταση! Γι'αυτό είναι οι ενστάσεις!

καλή σου μέρα, gr07! και τα δημοσιεύματα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σας αυτό λένε τόσο το proslipsis όσο και το alfavita άρα δεν μπορεί...τώρα που σου είπαν έτσι και από τον ΑΣΕΠ! καλά αποτελέσματα να'χεις!

έχει μια βάση αυτό με τα πτυχία που σου ανέφερε, σε κάποιες περιπτώσεις αλλά το ζήτημα είναι αν κινηθούμε νομικά ή κάνουμε ένσταση πρέπει μια μια τις περιπτώσεις να τις ξεψαχνίσουν στην κυριολεξία και όσον αφορά τις προϋπηρεσίες είναι δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις να διασταυρώσουμε στοιχεία ειδικά αν  προέρχονται από εργασία σε τεε ή ιδιωτικό φορέα!

άντε,πλησιάζουν τα αποτελέσματα...τώρα που έμαθα για αυτήν την Παρασκευή...σιγουρεύτηκα για ποιούς χτυπά η καμπάνα την επόμενη!

καλά αποτελέσματα στα παιδιά της Γερμανικής φιλολογίας

Αποσυνδεδεμένος mirella77

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07 Θέλω να φύγω, να πετάξω, να χαθώ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Ιουλίου 05, 2007, 10:33:28 am »
Καλημέρα σε όλους.
MaYaMaYa, εκ μέρους των συναδέλφων της Γερμανικής σε ευχαριστούμε, φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην τελική ευθεία. Ελπίζω να βγουν και τα δικά σας μαζί μας και φυσικά, δεν ξεχνάμε τους φιλολόγους, οι οποίοι τραβάνε τον δικό τους... Γολγοθά. Παιδιά, θα είμαστε μαζί σας μέχρι να μάθετε και τα δικά σας αποτελέσματα. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Ιουλίου 05, 2007, 12:33:35 pm »
Καλή δύναμη στους συναδέλφους της Γερμανικής φιλολογίας.Λογικά αύριο είναι η μέρα τους, πολύ περιμένατε και εσείς και νομίζω ότι κρατήσατε χαμηλούς τόνους σε σχέση με εμάς τους φιλολόγους που δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Mirella, σε ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και εύχομαι σε εσένα και σε όλους τους συναδέλφους σου η αυριανή μέρα να είναι φωτεινή και να σημάνει την αρχή μιας καλύτερης ζωής, πιο ανέμελης και δημιουργικής.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #947 στις: Ιουλίου 05, 2007, 12:44:36 pm »
Για τους/τις  φίλους/ες  της Γερμανικής Φιλολογίας παραθέτω ένα μήνυμα από το edra ευχόμενος καλά αποτελέσματα σε όλους :

Λοιπόν, παιδιά, καλημέρα! Να μοιραστώ μαζί σας αυτά που έμαθα μόλις. Επιτέλους τέλος, μου είπαν από το ΑΣΕΠ ότι μετά τις 2 αύριο ανακοινώνονται. 
Πολύ σωστή η εκτίμηση των συναδέλφων για τη βάση που θα κυμανθεί γύρω στο 75. 
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος mirella77

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07 Θέλω να φύγω, να πετάξω, να χαθώ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Ιουλίου 05, 2007, 12:51:21 pm »
Ovidius,
ευχαριστούμε για την ενημέρωση :) Μου φαίνεται έπρεπε να είχαμε βάλει κι εμείς στοιχήματα για το πού θα κυμανθούν οι βάσεις μας όπως έκαναν οι φιλόλογοι  :P

gr07

• Επισκέπτης
« Απάντηση #949 στις: Ιουλίου 05, 2007, 12:56:26 pm »
ovidius μπορείς να μας δώσεις το link απο το edra για αυτό που μας έγραψες; Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Ιουλίου 05, 2007, 12:59:25 pm »
Παιδιά της γερμανικής καλή καλή επιτυχία. Εύχομαι ειλικρινά να τα καταφέρατε όλοι !!
Gr 07 λυπήθηκα(με) ιδιαίτερα με τη διαγραφή σου, αλλά τώρα είσι εδώ και θα πάνε όλα τέλεια!!

Όσο για έμάς τους φιλόλ., κι όμως είμαστε ακόμα εδώ.. κι αυτό το καλοκαίρι..  8) :o ;D !!!

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #951 στις: Ιουλίου 05, 2007, 01:01:39 pm »
Δεν έχω καταφέρει να βρω πώς γίνεται link το forum του edra. Το μήνυμα βρίσκεται εδώ (από το μέλος ngf)
http://www.edra.gr/
CARPE DIEM

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653