*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ  (Αναγνώστηκε 224422 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα εξετάσεων Ασεπ
« Απάντηση #1036 στις: Ιουλίου 07, 2007, 04:10:07 pm »
Επειδή φρίκαρα πρωί - πρωί με αυτό που διάβασα στο Alfavita, το έψαξα λίγο περισσότερο και διαπίστωσα τα εξής:
Στην Α Θεματική Ενότητα μόνο οι υποψήφιοι της Γαλλικής είχαν 2 Ερωτήματα όπου το πρώτο αντιστοιχούσε στο 60% της συνολικής βαθμολογίας της Α ενότητας και το δεύτερο αντιστοιχούσε στο 40%.
Ενώ στους κλάδους της Αγγλικής και της Γερμανικής Φιλολογίας στην Α Θεματική Ενότητα τέθηκαν 3 ερωτήματα απο τα οποία τα δύο με τις πολλαπλές επιλογές αντιστοιχούσαν στο 60% και το ένα στο 40% της συνολικής βαθμολογίας του Γνωστικού.
Και στις δύο περιπτώσεις πάντως πιστεύω ότι το ΑΣΕΠ θα ισχυριστεί πως έχει περάσει σωστά τη βαθμολογία διότι πουθενά στα θέματα δεν αναφέρει πχ ότι το τάδε θέμα είναι η Α1 υποενότητα και το άλλο θέμα η Α2 υποενότητα.
Απο τη στιγμή που οι υποψήφιοι δεν έχουν πρόσβαση στα γραπτά τους νομίζω ότι τζάμπα τραβάμε τα μαλλιά μας :-\
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:38:02 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Ιουλίου 07, 2007, 07:41:39 pm »
Χαιρετώ όλη την παρέα... Όλα καλά φιλαράκια;;;
Καλό μήνα να έχουμε ... με όλη τη σημασία τις λέξεως!!!!
Άλλη μια εβδομάδα αναμονής και ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία!!!
Εύχομαι να είμαστε όλοι χαρούμενοι στο φορουμ από την άλλη Παρασκευή... κι ας είναι και 13.
Ραντεβού εδώ την Παρασκευή...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Ιουλίου 07, 2007, 10:15:42 pm »
Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στα αποτελέσματα η τελευταία στήλη γράφει ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ. Μπορεί να μου πει κάποιος  αν υπάρχει περίπτωση  να δει κανείς το όνομά του εκεί έχοντας δώσει εξετάσεις  ή από τη στιγμή που συμμετείχε κανονικά στις γραπτές εξετάσεις δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα;;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Ιουλίου 07, 2007, 10:37:05 pm »
Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στα αποτελέσματα η τελευταία στήλη γράφει ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ. Μπορεί να μου πει κάποιος  αν υπάρχει περίπτωση  να δει κανείς το όνομά του εκεί έχοντας δώσει εξετάσεις  ή από τη στιγμή που συμμετείχε κανονικά στις γραπτές εξετάσεις δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα;;

Λογικά είναι οι ίδιοι πίνακες αποκλειομένων που είχαν βγάλει πριν τις εξετάσεις. Δεν νομίζω να βρήκαν και άλλους με ελλιπή δικαιολογητικά, αλλά μ' αυτούς ποτέ δεν ξέρεις...  :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:38:02 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Ιουλίου 07, 2007, 11:02:04 pm »
Κι εγώ νομίζω ότι πρόκειται για τους πίνακες των αποκλειομένων που είχαν βγει πριν τις εξετάσεις. Θα συμφωνήσω πάντως ότι μ' αυτούς ποτέ δεν ξέρεις.

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Ιουλίου 08, 2007, 12:58:27 am »
Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στα αποτελέσματα η τελευταία στήλη γράφει ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ. Μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να δει κανείς το όνομά του εκεί έχοντας δώσει εξετάσεις ή από τη στιγμή που συμμετείχε κανονικά στις γραπτές εξετάσεις δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα;;

Δεδομένου ότι ως αιτιολογία αποκλεισμού αναγράφεται η έλλειψη τίτλου, θεωρώ πολύ πιθανό να αφορά τις περιπτώσεις εκείνες όπου κάποια άτομα συμμετέχουν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο διαγωνισμό με βεβαίωση από γραμματεία (όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν), και στη συνέχεια αδυνατούν για διάφορους λόγους να καταθέσουν το πτυχίο.
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος Lechuck

• Νέο μέλος
  • *
  • Με Κατέλη υπουργό Παιδείας, κα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Ιουλίου 08, 2007, 12:25:05 pm »
Τα πράγματα είναι όπως σωστά τα λέει η mat πιο πάνω. Έγραψα σχετικά και εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2222.msg20224#msg20224
Εξάλλου μπορείτε να το καταλάβετε αν παρατηρήσετε ότι στη στήλη Α τα δεκαδικά ψηφία είναι ακέραια ή μισά (65,00 ή 78,50) που δείχνει διόρθωση απο ανθρώπινο χέρι ενώ η στήλη

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1043 στις: Ιουλίου 09, 2007, 04:22:42 am »
έλα να ξεκινήσει η βδομάδα με κέφι! θέλω θετική σκέψη και τίποτε άλλοι,οκ? κρίμα είναι, τόσο καιρό περιμένουμε, μην απογοητευόμαστε τώρα που πλησιάζει το τέλος

ήρθε το τέλος?
με το καλό, πάντα με το καλό!

είναι 4 τα ξημερώματα, συγχωρέστε τον ενθουσιασμό, απλά το'χω σε κακό να σκέφτομαι αρνητικά τέτοιες μέρες!

φιλιά και καλό υπόλοιπο!

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Ιουλίου 09, 2007, 09:42:14 am »
Καλημέρα σε όλους. Για να δούμε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα. Οι φίλοι νηπιαγωγοί μάλλον αναμένουν τα αποτελέσματά τους και είναι λογικό να αγωνιούν. Είμαστε μαζί σας εμείς οι εναπομείναντες φιλόλογοι για πόσο καιρό ακόμη δεν ξέρω. Καλή τύχη παιδιά! Νιώθω σαν να είμαστε κρατούμενοι στη φυλακή και δεν ήρθε ακόμη η ώρα της εκτέλεσής μας ή της απελευθέρωσής μας. Μόνο έτσι μπορώ να δω αυτό που περνάμε τους τελευταίους μήνες.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος mirella77

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07 Θέλω να φύγω, να πετάξω, να χαθώ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Ιουλίου 09, 2007, 10:03:18 am »
Καλημέρα παιδιά,
και καλή υπομονή σε όλους. Αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για τους νηπιαγωγούς  :) και ας ελπίσουμε ότι οι όντως μέχρι τις 20 το αργότερο θα έχουμε και τα αποτελέσματα των φιλολόγων. Εύχομαι να είστε όσο το δυνατόν περισσότεροι διοριστέοι και να μη χρειαστεί να περάσει κανείς ξανά από αυτή την ταλαιπωρία.

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Ιουλίου 09, 2007, 10:08:36 am »
Καλημέρα παιδιά!
Μια ακόμα Δευτέρα μας βρίσκει εδώ ...καλό κουράγιο στους νηπιαγωγούς...κι εγώ τηλεφωνησα ασεπ και μου είπαν το ίδιο για ΠΕ02, δηλαδή μετά της 15...άλλη μια βδομάδα υπομονής...μήπως έχει κανείς άλλες πληροφορίες;  :)
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Ιουλίου 09, 2007, 10:20:13 am »
Μήπως γνωρίσει καποιος με βεβαιότητα να μου πει στην ειδική διδακτική των νέων οπου υπήρχαν δύο ερωτήματα ( αν και το ένα ήθελε πολυ περισσότερη ανάπτυξη ) αυτά ειναι ισοδύναμα; ή 60% το ενα και 40% το άλλο;
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Ιουλίου 09, 2007, 10:25:52 am »
Μάρκο νομίζω οτι είναι ισοδύναμα..έχω την εντύπωση οτι αν υπάρχει διαφορετική βαρύτητα στα θέματα αυτή πρέπει να ορίζεται με σαφήνεια την ώρα την εξέτασης...γραπτά ή προφορικά.
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Ιουλίου 09, 2007, 12:27:25 pm »
Mόλις τηλεφώνησα στο 2131319100 του ασεπ για τα αποτελεσματα των ΠΕ60. Ο υπάλληλος μου είπε πως το πιθανότερο είναι να τα έχουμε την Τετάρτη.  ;D
MaYaMaYa, δε φαίνεται να άλλαξαν γνώμη από την προηγούμενη βδομάδα που πηρες.... Άντε, με το καλό! Και μακάρι να μας έχουν κι άλλη εκπληξούλα και να βγουν και των ΠΕ02 νωρίτερα από το αναμενόμενο...

Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687