0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευτυχώς είστε κι εσείς εδώ και αποκτά λίγο ενδιαφέρον αυτή η βαρετή διαδικασία αναμονής των αποτελεσμάτων!...Καλό κουράγιο σε όλους τους νηπιαγωγούς και φιλολόγους!
Σας ζηλεύω που τελειώνετε...Παλιά έλεγα πως δε θέλω να βγουν για να ζω με την ελπίδα αλλά πια δεν αντέχεται η κατάσταση!
την τεταρτη;; υπαρχει τετοιο ενδεχομενο; Ωχ τωρα ειναι που φρικαρα. και θα φρικαρουν και οι 2 φιλες-συναδελφοι που περιμενουν απο μενα να τους πω τι γραψανε γιατι δεν εχουν ιντερνετ
χμμ λες αν δεν ειναι διοριστεες να μην τους πω τ αποτελεσματα τους;
Παράθεση από: nina_a στις Ιουλίου 09, 2007, 01:16:09 pmχμμ λες αν δεν ειναι διοριστεες να μην τους πω τ αποτελεσματα τους;Nina, και γω έχω επιφορτιστεί να ειδοποιήσω άτομα και αναρωτιόμουν το ίδιο. Όμως σκέφτομαι πως θα το μαθουν ουτως ειδάλλως, οπότε καλύτερα από μια καλοπροαίρετη φίλη παρά απο έναν κακεντρεχή συγγενή ή οποιονδήποτε άλλο. Δεν ξέρω πάλι, δεν είναι εύκολο. Πάντως, χαίρομαι που εγώ θα τα δω μόνη μου και που σε περίπτωση αποτυχίας δε θα χρειαστει να μου προλαβει κανεις τα κακα μαντάτα ... Αλλά όπως λέει και η MaYaMaYa, το ηθικό ψηλά και ας γίνει ό,τι είναι το καλύτερο για τον καθένα /καθεμία μας!!!!!!