0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ypernouli στις Ιουλίου 24, 2009, 05:03:11 pmΠαράθεση από: xb στις Ιουλίου 24, 2009, 04:56:10 pmΣε ποιο πανεπιστημιακό τμήμα απουδάζει η κ. Μαρία Άννα Λυκουρέντζου θυγατέρα του υφυπουργού Παιδείας?Αν δεν εκφράζεις απορία και είναι ρητορικό το ερώτημα μπορώ να μαντέψω... Ψηφιακών Συστημάτων Ορθόν!!
Παράθεση από: xb στις Ιουλίου 24, 2009, 04:56:10 pmΣε ποιο πανεπιστημιακό τμήμα απουδάζει η κ. Μαρία Άννα Λυκουρέντζου θυγατέρα του υφυπουργού Παιδείας?Αν δεν εκφράζεις απορία και είναι ρητορικό το ερώτημα μπορώ να μαντέψω... Ψηφιακών Συστημάτων
Σε ποιο πανεπιστημιακό τμήμα απουδάζει η κ. Μαρία Άννα Λυκουρέντζου θυγατέρα του υφυπουργού Παιδείας?
Είναι σίγουρο ότι η κόρη του Λυκουρέντζου σπουδάζει εκεί;Και τι θα κάνουμε συνάδελφοι για αυτό;Θα το αφήσουμε έτσι να περάσει;
Παιδιά χαλαρώστε λιγάκι...Δεν εχω τελειώσει αυτό το τμήμα αλλά απόφοιτους που ξέρω από εκεί στο προπτυχιακό έκαναν κάργα παδαγωγικά μαθήματα!Το ίδιο ισχύει και στο μεταπτυχιακό στο οποίο είμαι εκεί. Κακώς βέβαια τα τμήματα πληροφορικής δεν αναγνωρίζονται καθηγητικά (για ΑΕΙ φυσικά) αλλά αυτό είναι στο χέρι μας να κινητοποιηθούμε. Και από τη στιγμή που αναγνωρίστηκε το προπτυχιακό κατά 99% αναγνωρίζεται και το μεταπτυχιακό. Έγκυρη πηγή. Αυτό βέβαια δεν συμφέρει αυτούς που ήδη έχουν επάρκεια, γιατί πολύ απλά ο πίνακας θα γεμίσει...