*

Αποστολέας Θέμα: Η νέα τροπολογία ΥΠΕΠΘ  (Αναγνώστηκε 181549 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aroniotis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Η νέα τροπολογία ΥΠΕΠΘ
« Απάντηση #560 στις: Αυγούστου 06, 2009, 04:19:41 pm »
Και ξαναλέω ότι η τροπολογία δεν αφορά όλους τους απόφοιτους του τμήματος αλλά μόνο όσους αποφοίτησαν με το παλαιό όνομα άρα και το παλαιό πρόγραμμα σπουδών!!!ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ και διορισμούς απο αυτό!!!!είναι άστοχο!!!!!!!!

-Είδες να αναφέρεται ρητώς ότι αφορά μόνο τους παλιούς απόφοιτους;
- Είδες να αναφέρεται πουθενά οι απόφοιτοι του ΔΤΨΣ με κατεύθυνση "Ηλεκτρονική Μάθηση", η οποία μόνο είχε αρκετά παιδαγωγικά μαθήματα;
Proud creator of www.cretanbeaches.com

Όλες οι παραλίες της Κρήτης στην οθόνη σας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:57:51 »

Αποσυνδεδεμένος Don Quixote

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Αυγούστου 08, 2009, 12:35:41 pm »
Δεν βλεπω να απαντα κανεις στις ερωτησεις των apostolis_veria & aroniotis... Αλλα και γιατι να απαντησει... Ας νομιζουν ολοι οτι αφορα 10-20 ατομα, να μην αντιδρασει και κανεις... Και οταν με το καλο ψηφιστει και η τροπολογια και πεσουμε εκατονταδες θεσεις ολοι οι ΠΕ19-ΠΕ20 τοτε θα ειναι αργα για την οποια αντιδραση...

Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τμημα που συνδυαζε πληροφορικη + παιδαγωγικα (οπως ισχυριζονται οι αποφοιτοι του) αλλαζει τωρα και γινεται καθαρα πληροφορικο... Ενω λοιπον θα μπορουσε να ειναι η πιο περιζητητη σχολη στην Ελλαδα, "χανεται" στις δεκαδες σχολες πληροφορικης που υπαρχουν σημερα... Και αν αντιδρασουν οι τωρινοι του φοιτητες? Ποιος μας λεει οτι σε ενα χρονο δεν αλλαζουν παλι ονομασια να το γυρισουν σε παιδαγωγικο? Και με αυτη τη λογικη καθε τμημα να αλλαζει ονομασια οποτε θελει... Να αλλαζει κυκλο σπουδων... Να αλλαζει επαγγελματικα δικαιωματα... Ωστε να μπορει (αναλογα με τις συγκηριες) να "κλεβει" τις θεσεις απο αλλους συναδελφους... 

Αποσυνδεδεμένος maria_

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέε μου τι ακούω!
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Αυγούστου 08, 2009, 04:58:58 pm »
Ωστε να μπορει (αναλογα με τις συγκηριες) να "κλεβει" τις θεσεις απο αλλους συναδελφους... 

να μιλάς για τον εαυτό σου. άντε γιατί αρκετές ανακρίβειες και φαντασιώσεις διαβάζουμε εδώ μέσα.
Για ό,τι κι αν κάνω εμένα χρεώνω και θέλω σε μένα να καταλήγω...

Αποσυνδεδεμένος apostolis_veria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Αυγούστου 08, 2009, 05:22:06 pm »
Όποιος αναρωτιέται γιατί άλλαξε ονομασία το τμήμα ας ρωτήσει το Υπουργείο Παιδείας.Ξέρουν αυτοί...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:57:51 »

Αποσυνδεδεμένος john83

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Αυγούστου 08, 2009, 10:54:55 pm »
Καλησπέρα και απο εμένα...

Όντας απόφοιτος του τμήματος Διδακτικής Τεχνολογίας κ Ψηφιακών Συστημάτων ενημερώθηκα και γώ από το σύλλογο αποφοίτων μας με mail  για τη νέα διάταξη σχετικά με την παιδαγωγική κατάρτιση του ΔΤΨΣ. Προσωπικά εμένα δε μ απασχολεί δίοτι επαγγελματικά έχω απορροφηθεί  στον κλάδο των τηλεπικοιννωνιών κ δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω την εκπαιδευση. Θα ήθελα όμως να παραθέσω την αποψή μου για τον λόγο ότι μιας κ είχα υπάρξει εκπρόσωπος των φοιτητών του τμήματος γνωρίζω αρκετά καλά τις προσπάθειες και τους αγώνες που είχαμε πραγματοποιήσει ΟΛΟΙ οι φοιτητές(ανεξαρτήτου παρατάξεως) και οι καθηγητές ενωμένα και μαζικα -- χωρίς φτηνές παραταξιακές μικροπολιτικές σκοπιμότητες -- ώστε να αποκτήσουμε παιδαγωγική κατάρτιση και κάποια επαγγελματική κατεύθυνση. Έγώ μπήκα στη σχολή το 2001 και αποφόιτησα το 2005.... Γνωρίζει κανείς πως η ονομασία του τμήματος τότε ήταν "Τεχνολογική Εκπαίδευση"?? Γνωρίζει κανείς ότι δεν μας αναγνώριζαν αρχικά ούτε σαν Πληροφορικάριους??Στο τότε πρόγραμμα σπουδών υπήρχαν σε μεγάλο ποσοστό  μαθήματα καθαρά παιδαγωγικά όπως και ψυχολογίας, θεωρίες μάθησης, στρατηγική διδασκαλίας εκπαίδευση κ ανάπτυξη και διάφορα σχετικά. Ξέρετε πόσα υπομνήματα διαμαρτυρίας είχαν σταλεί προς το Υπουργείο Παιδείας ?? Στο Πα.Πει υπήρχε τμήμα Πληροφορικής και γι αυτό το λόγο το νεοσύστατο τότε (1999) τμήμα ΔΤΨΣ  είχε δημιουργηθεί με τη "προοπτική-διαφήμιση" πως θα "βγαζει" καθηγητές πληροφορικής. Με όλα τα παραπάνω θέλω να τονίσω πως υπηρχε μια διαδρομή για να φτάσουμε σε αυτό που έγινε τώρα.
 Παράλληλα όμως μου δημιουργείται και μένα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερωτηματικό γιατί έγινε τώρα η τροπολογία αυτή , τη στιγμή δηλαδή που το τμήμα έχει μετονομαστεί κ έχει πάρει μια άλλη κατεύθυνση.....!!!! Ας είχε μείνει με το αρχικό πρόγραμα σπουδών (25% των μαθημάτων παιδαγωγικά-μεθοδολογικα) και τον αρχικό τίτλο "Τεχνολογική Κατεύθυνση"... Και πόσο μάλλον τώρα που οι φοιτητές που μπαίνουν στο τμήμα το επιλέγουν με κριτήριο πως ασχολείται με τα δίκτυα κ τις νέες τεχνολογίες κ όχι καθαρά με την εκπαίδευση.. Εξυπηρέτηση συμφερόντων μυρίζομαι αν θέλω να μαι ρεαλιστής.... δικαίωση του αγώνα μας αν θέλω να μαι ρομαντικός....!!!
Προσωπικά πιστέυω πως θα έπρεπε να είχε δοθεί άμεσα παιδαγωγική κατάρτιση απο το 1999 με την ίδρυση του τμήματος και όχι τώρα με τον τρόπο που έγινε... ώστε να ξέρει και ο καθένας γιατί κ με ποιό κριτήριο επιλέγει μια σχολή κ κυρίως ΤΙ βγαίνει από αυτη...
Υ.Γ Το ισχυρό χαρτί του τμήματος είναι πώς απαρτίζεται και από καθηγητές που νοιάζονται (και πιέζουν μεθοδικά ) για το καλό,την επαγγελματική κατοχύρωση και την προώθηση του τμήματος και συνεπώς και τη δικιά τους.....

Συγγνώμη αν σας κούρασα...
Με εκτίμηση

nikit

• Επισκέπτης
« Απάντηση #565 στις: Αυγούστου 08, 2009, 11:07:34 pm »
Δεν απάντησα εγκαίρως γιατί έλειπα και δεν είχα πρόσβαση σε pc.Καταρχήν είναι προφανές ότι δεν ξέρετε το παλαιό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος....γιατί δεν υπήρχε η κατεύθυνση Ηλεκτρονική Μάθηση αλλά η κατεύθυνση Διδακτική της τεχνολογίας...δηλαδή το όνομα αναφερόταν στις δυο κατευθυνσεις....
Επίσης ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...είχε αποφασιστεί εδώ και 2 χρόνια περίπου και δεν ανάγκασε κανεις τους φοιτητές...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΙΠΟΥΡΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Και φυσικά όταν η τροπολογία αναφέρεται στο ΔΤΨΣ είναι αυτονόητο ότι απ τη στιγμή που αλλάζει το όνομα δεν θα έχουν δικαίωμα παιδαγωγικής επάρκειας τα άτομα με άλλο τίτλο σπουδών(δηλ Ψηφιακών Συστημάτων)
apostolis_veria και aroniotis καλό θα ήταν λοιπόν όπως έχω ξαναπει πρώτα να ενημερώνεστε και μετά να κατηγορείτε....τα σχόλια σας είναι τελείως αστοχα...και κακώς τα έχετε βάλει με τους απόφοιτους του τμήματος που και ωρομίσθιοι δουλεύουμε και έχουμε τρέξει και μέχρι πριν λίγο καιρό μας λέγατε συναδέλφους....
Τώρα τι απάντησε το ΥΠΕΠΘ δεν είναι δικό μου θέμα..αλλά και το δημοσίευμα στο zougla.gr δεν ήταν ακριβές....οπότε νομίζω δεν αξίζει να σχολιάσω καν ούτε την απάντηση ούτε και το δημοσίευμα...

Αποσυνδεδεμένος john83

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Αυγούστου 08, 2009, 11:14:08 pm »
Μια μικρή προσθήκη σε αυτά που ανέφερα...

Θα ήμουν άδικος αν δεν έλεγα ένα μεγάλο μπράβο και στο σύλλογο των αποφοίτων του τμήματος ΔΤΨΣ (στον οποίο δεν είμαι μέλος), για την πίστη που δείξανε ,για τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα που κάναν ώστε να πάρει (με όποιο τρόπο και αν έγινε...) Παιδαγωγική Κατάρτιση το τμήμα. Ο σύλλογος απ΄οτι γνωρίζω απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμο από απόφοιτους που είχαν επιλέξει τότε τη σχολή καθαρά με την προοπτική της εκπαίδευσης κ ασχολουνται με αυτή σαν αναπλητωτές και ωρομίσθιοι οπότε αξίζει να νιώθουν δικαιωμένοι.

nikit

• Επισκέπτης
« Απάντηση #567 στις: Αυγούστου 08, 2009, 11:15:06 pm »
Και άντί να κατηγόρείτε το τμήμα ΔΤΨΣ καλό θα ήταν να γίνει προσπάθεια για αναγνώριση όλου του κλάδου ΠΕ19/20 σαν καθηγητικός...αλλά φαίνεται σας αρέσει περισσότερο η φαγωμάρα και τα κουτσομπολιά απο την πραγματική προσπάθεια...
Και να ρωτήσω ΟΤΑΝ Η ΕΠΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ????ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 80 ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ..Γιατί απ όλη την Ελλάδα 80 μαζεύτηκαν...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Αυγούστου 09, 2009, 12:17:04 am »
Εαν ψηφιστεί η εν λόγω τροπολογία το υπουργείο παιδείας θα έχει κάνει μία μεγάλη γκάφα.Θα αφήσει παράθυρο και σε άλλες ειδικότητες άλλων κλάδων(πχ οικονομολόγων) να διεκδικήσουν και αυτοί παιδαγωγική επάρκεια.&όπως καταλαβαίνετε μία σχολή θα το κάνει αυτο βρίσκοντας πάτημα σε 3,4 παιδαγωγικά μαθήματα που κάνει.1 θα το κανει κι οι άλλες 30 θα ψάχνονται...
Φυσικά η σχολή που θα το κάνει θα έχει τον τρόπο της να το πετύχει.
Είπαμε στην Ελλάδα που ζούμε η μαγκιά και η πονηριά επιβραβευονται..

nikit δεν έχω τίποτα μαζί σου,δεν μπορείς όμως να βάζεις στην ίδια μοίρα ένα δημοσίευμα της ζουγκλας με μία επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας.
Εμένα αν μια εφημερίδα λέει κάτι ανακριβές δεν την ξαναδιάβαζω.(στο κάτω-κάτω δεν καθορίζει την ζωή μου)
Αν το Υπουργείο λέει ανακρίβειες,  2 είναι οι πιθανές εκδοχές:
1)ή είναι ανίδεοι, άρα επικίνδυνοι για να αποφασίζουν και να καθορίζουν το επαγγελματικό μέλλον μου
2)ή κάτι άλλο κρύβεται από πισω...

Εμένα δεν με απασχολεί τι απο τα δύο αληθεύει, το ίδιο μου κάνει.
Την καλύτερη απάντηση την πήρες από τον πρώην συμφοιτητή σου:ή έπρεπε να γίνει τότε για να ξέρουμε τι μας γίνεται ή ποτέ.
Να τον ενημερώσω τον φίλο μου ότι η πληροφορική καλώς ή κακώς θεωρούνταν όλα αυτά τα χρόνια τεχνική ειδικότητα για αυτό καμμία σχολή δεν φέρει τον τίτλο καθηγητική.Σήμερα άλλαξε αυτό για να δώσουν κάποιοι συνάδελφοι ΑΣΕΠ!

Μην μετράτε πόσα παιδαγωγικά μαθήματα κάνει μία σχολή για να λέγεται καθηγητική! Σημασία δεν έχουν τα μαθημάτα αλλά ο κλάδος! Αλλοι κλάδοι κάνουν 2 μαθήματα και έχουν παιδαγωγική κατάρτιση.Το καθηγητική είναι ένας τίτλος που τον έχει δώσει το Παιδείας σε κάποιες ειδικότητες οι οποίες θεωρούνται βασικες σε ένα σχολείο(πχ φιλολόγων, μαθηματικοι, φυσικοί) και από τις οποίες καλύπτεται το μεγαλύτερο ποσοστο θέσων σε ένα σημερινό δημόσιο σχολέιο. Δεν μπορεί το Υπουργείο να δίορίζει 1000 φιλολόγους και να θεωρούνται ότι δεν έχουν το παιδαγωγικό υπόβαθρο για να σταθούν μέσα σε μια τάξη.
Στην περίπτωση της πληροφορικής ή των οικονομικών δεν σκάει...Λίγες προσλήψεις κάνει και οκαθηγητης αυτών των ειδικοτήτων είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο μέσα στο σχολείο.
Μία σχολή θεωρείται καθηγητική επειδή το Υπουργείο το ορίζει για τους x,y λόγους και όχι για τα μαθήματα που κάνει.

nikit

• Επισκέπτης
« Απάντηση #569 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:38:06 am »
apostolis δηλαδή λες ότι δεν έχει σημασία πόσα μαθήματα παιδαγωγικά κάνει κάποιος αλλά πόσες προσλήψεις γίνονται???Οι φιλόλογοι οκ κάνουν παιδαγωγικά...αλλά οι μαθηματικοί,οι χημικοι,η φυσικοί που είναι καθηγητικές σχολές το δικαιούνται επειδή διορίζονται περισσότεροι και καλύπτουν πολλές ώρες στο σχολείο????...ίσα ίσα θα έπρεπε(κατά την ταπεινή μου άποψη) επειδή ακριβώς κάνουν περισσότερες ώρες να έχει βάση ο τίτλος της καθηγητικής σχολής...και επίσης όλοι όσοι έχουν δικαίωμα να γίνουν καθηγητές να είναι καθηγητικές οι σχολές τους και να γίνεται σωστή επιμόρφωση στον πρώτο χρόνο διορισμού όχι άντε πέρνα ΑΣΠΑΙΤΕ και αν διοριστείς...γιατί 200 άτομα περίπου έχουν στον κλάδο μαςΑΣΠΑΙΤΕ(και κάθε χρόνο θα βγαίνουν κι άλλοι) θα διοριστούν σίγουρα??με το ρυθμό που γινονται οι προσλήψεις δεν πρόκειται...γιατί με τις αναθέσεις μαθημάτων οι ώρες μας στα σχολεία πάνε σε άλλους κλάδους και στα ολοήμερα δημοτικά δεν πρόκειται να ανοίξουν θέσεις μονίμων γιατί κανένας δεν το κυνηγάει...οπότε σε λίγο καιρό όπως έχω ξαναπεί δεν θα έχουμε διδακτικά αντικείμενα....

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Αυγούστου 09, 2009, 11:51:02 am »
Οχι δεν έχουν σημασία τα παιδαγωγικά για το υπουργείο..
Απλά ένας μαθηματικός ή ένας φιλόλογος ο προορισμός του είναι στο δημόσιο σχολείο εν αντιθέση με εμας και τις τις άλλες τεχνικες ειδικότητες οι οποίες μπορούν να δουλέψουν πέρα από την εκπαίδευση και στον ιδιωτικό τομέα.Εμείς έχουμε πολλά επαγγελματικά πεδία να διαλέξουμε και γι αυτό μας λέει πάρτε το παιδαγωγικό αν θέλετε να δουλέψετε στην εκπαιδευση.
Στον μαθηματικό δεν μπορεί να του το πει αυτό και για αυτό του δίνει τον τίτλο χωρίς να κοπιάσει...
Επιπλέον η παιδαγωγική επάρκεια βολεύει πολλους , δουλεύει ένα ολόκληρο σύστημα μεταπτυχιακών και ξένων γλωσσών πάνω σε αυτό και είναι ένα καλό τρυκ για να μπορεί κάποιος με 1 ώρα να πηδάει σε μία χρονιά 1500 θέσεις. Ποιος ο λόγος της ενισχυτικής νομίζεις;Είναι το έτερο ήμισυ του παιδαγωγικού για έναν διορισμό...
Ευχομαι του χρόνου η ενισχυτική να δίνεται στους υπεράριθμους μόνιμους συναδέλφους και να δούμε μετά πώς κάποιος που αποκτά παιδαγωγικό(είτε αξιοκρατικά με 2 πτυχιο είτε με τροπολογίες) θα μπορέσει να πηδάει 1000 θέσεις. Να δω μετά ποιος από εμάς θα τον νοιάξει να αποκτήσει παιδαγωγικό υπόβαθρο για να μπει στην τάξη..
Για το υπουργείο αυτό το πρόβλημα ήταν πολύ ευκολό να λυθεί με τις εξής λύσεις:
1)στις τεχνικές ειδικότητες να μην υπάρχει παιδαγωγικό αλλα:κατάργηση της ΣΕΛΕΤΕ και της ενισχυτικής. Κάποιος θα διόριζεται με την προυπηρεσία του και πριν μπει στην τάξη το υπουργείο να μεριμνεί να τον επιμορφώνει παιδαγωγικά αφιλοκερδώς
2)Ολες οι σχολές να έχουν παιδαγωγική κατάρτιση και έτσι να ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία.
Η πρώτη λύση για μένα είναι πιο εφικτή,δεν μπορεί ένας κλάδος(σαν τον δικό μας ) να κόβει μαθήματα πληροφορικής και να βάζει παιδαγωγικά γιατί ο απόφοιτος θα υστερεί σε γνώσεις του αντικειμένου του στην περίπτωση που απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα.
Άρα μονόδρομος είναι η πρώτη λύση. Γιατί δεν γίνεται;Για να μπορεί το υπουργείο να καθορίζει τις τύχες των εκπαιδευτικών και να τους έχει όμηρους. Δεν θα είχαμε ούτε τροπολογίες, ούτε ενισχυτικές χωρίς κριτήρια επιογής ούτε φωνές και διχόνοιες.
Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου άσχετα αν ευνοούμε ή αδικούμαι.

Εν ανάγκη να δίνουμε όλοι γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ(διορισμοί μόνο από αυτόν), αλλά και εδώ έχει πρόβλημα το υπουργείο(ποιος θα πάει ωρομίσθιος;;;).
Εγώ δεν το δέχομαι να έχω 10% να διοριστώ στην εκπαίδευση και να έρχεται το Υπουργείο με τα παράθυρα και τα κολπάκια να με πηγαίνει σπίτι.
Θέλω να με αφήσει να διεκδικήσω τις πιθανοτητες μου και αν αποτύχω να έχω εγώ την αποκλειστική ευθύνη.
Εσύ nikit βολεύτηκες με ένα κόλπο του υπουργείου υπερασπίσου το.Αν αύριο ευνοηθώ και εγώ με άλλο τρυκ τότε να ξέρεις ότι θα σου πω τα ίδια.Δεν εχει σημασία να βολευτούμε εμείς και οι άλλοι ....Στο κάτω κάτω 1 βολεύεται στην Ελλάδα και 9 αδικούνται.Αν σου αρέσει εμένα δεν μου πεφτει λόγος..Να ξέρεις όμως ότι σήμερα ευνοήθηκες , αύριο όμως θα αδικηθεί ο εδελφός σου ή το παιδί σου.Τότε έλα να μου πεις θεωρίες περί ανέμων και παιδαγωγικών(δεν τα βάζω μαζί σου)

nikit

• Επισκέπτης
« Απάντηση #571 στις: Αυγούστου 09, 2009, 03:04:16 pm »
 Τι λες βρε apostolis που βολεύτηκα με κολπάκια???Ούτε μια ώρα δεν έχω κάνει ΠΔΣ και δουλεύω χρόνια και το 2006 που διορίζονταν με ελάχιστη προυπηρεσία δεν διορίστηκα παρόλο που είχα τα μόρια γιατί στον πίνακα σταμάτησαν δύο άτομα πάνω απο μένα!!!κι αν δεν ξέρεις να μη μιλάς!!!!έχω τρέξει πάρα πολύ και μάλιστα όχι δίπλα στο σπίτι μου....
Και επειδή ο καθένας κοιτάει μόνο το βολεμά του (και έτσι όπως γίναμε καλά κάνει) σαν κλάδος όπως μου είπε ο προιστάμενος δευτεροβάθμιας (δεν λέω ποιας περιοχής) σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε θέση στα σχολεία...Και δεν νομίζω ότι τα παιδαγωγικά μαθήματα μας κόβουν γνώσεις απο το αντικειμενό μας!!!!
Να ξερετε πάντως ότι κλάδοι που είναι πραγματικά ενωμένοι πέτυχαν πάρα πολλά(βλεπε ειδικότητες ξένων γλωσσών)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Αυγούστου 09, 2009, 04:16:44 pm »
έπρεπε να πεις στον προιστάμενο ότι η πληροφορική για αυτό μπήκε στα σχολεία, όχι για να μάθουν οι μαθητές αλλά για να βολευτούν κάποιοι καθηγητές άλλων κλάδων.Η πίτα ήταν μεγάλη, την έφαγαν ας μας αφήσουν στην ησυχία μας και να μην περνανε τροπολογίες του αέρα μέσα στο κατακαλόκαιρο..Η πληροφορική τελείωσε και αυτοί ακόμη ασελγούν στο πτώμα της..
Εμεις οι υπόλοιποι ας δουλέψουμε στα φροντιστήρια διδάσκοντας βιβλία γραμμένα από γεωφυσικομαθηματικοφιλόλογο...

Αποσυνδεδεμένος walkleon

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Αυγούστου 20, 2009, 09:05:12 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871