*

Αποστολέας Θέμα: AΣΕΠ ??? παράκαμψέ τον  (Αναγνώστηκε 10040 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: AΣΕΠ ??? παράκαμψέ τον
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 26, 2009, 10:38:46 pm »
Σ'εμάς τις νηπιαγωγούς πάντα επειδή υπάρχει αναπλήρωση μόνο για να δουλέψουμε αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τα μόρια που παίρνουμε από ασεπ, οπότε και πάλι το 40% έχει περάσει τη διαδικασία του ασεπ-εξαιρείται βέβαια η ειδική κατηγορία-.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:33:28 »

Αποσυνδεδεμένος xristis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 26, 2009, 11:38:59 pm »

Είναι σωστές οι διαπιστώσεις σου. Μη μένουμε μόνο στα λόγια. Όλοι μας που έχουμε επιτύχει σε κάποιο(ους) διαγωνισμούς ΑΣΕΠ κάνουμε τώρα Προσφυγές στις Ανεξάρτητες Αρχές κατά ρουσφετολογικών διατάξεων ,όπως εκείνης που δεν ορ'ιζει κανένα αξιοκρατικό κριτήριο για τις Προσλήψεισ στη ΠΔΣ στα Λύκεια η υπηρεσία στην οποία μοριοδοτείται για την κατάταξη στον πίνακα Αναπληρωτών...
Το  Κείμενο της Προσφυγής μας εναι το ακόλουθο :Συνάδελφοι , όλοι εμείς οι επιτυχόντες  σε διαγωνισμο(ούς) ΑΣΕΠ  και μη διοριστέοι ακόμα , ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ  ΣΤΙΣ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ  ΑΡΧΕΣ  του :
 1)     ΑΣΕΠ και
  2)   ΣΥΝΗΓΌΡΟΥ του ΠΟΛΙΤΗ κατά της Υπουργικής απόφασης  :Αριθμ.Πρωτ. 113321/Γ7/ 4-9-08 του ΥΠΕΠΘ για τη  ΠΔΣ

Γιατί  αυτή   :
                  Α) Δεν ορίζει Αξιοκρατικά –Αντικειμενικά  κριτήρια για τις ετήσιες Προσλήψεις στη ΠΔΣ  στα Δημόσια Λύκεια ,η υπηρεσία της οποίας μοριοδοτείται και  συνυπολογίζεται   για  τη κατάταξη στους Πίνακες Αναπληρωτών - Ωρομισθίων   από τους οποίους γίνονται και Μόνιμοι Διορισμοί.     

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 30, 2009, 07:29:58 pm »
συναδελφοι πολυ προσφατα ενιωσα τοση προσβολη που δεν περιγραφεται....κοπελα του χαροκοπειου δουλεψε απο τον 10 χρονο αναπληρωτρια και τον δευτερο μονιμοποιηθηκε ανυ ασεπ και εγω οπως και πολλοι αλλοι κλαδοι παλευουμε για 2 και 4 ωρες ωρομισθιας...ΕΛΕΟΣ πια!!!δεν κατηγορω την κοπελα,αν ειναι δυνατον αλλα το συστημα....2 χρονια δεν πηρα ουτε 2 ωρο σε πδσ(πε02)καιι φετος μετα απο ενα μεταπτυχιακο,20 σεμιναρια περιπου και επιτυχια ασεπ σε καλη θεση ελπιζω σε ωρομισθια....και παλι καλα λεω που ειμαι ακομα 24...αλλα εχω δρομο ακομα μπροστα μου και το ξερω,την ιδια στιγμη που αλλοι κλαδοι διοριζονται πριν καλα παρουν πτυχιο...τι να πω????λυπαμαι για την Ελλαδα,διοτι ενω υπηρξε η κοιτηδα  του παγκοσμιου πολιτισμου,τωρα και πολλαααα χρονια απαξιωνει με τον πιο ανελεητο τροπο την παιδια και τους εκπαιδευτικους.

Αποσυνδεδεμένος doroula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 30, 2009, 08:37:19 pm »
παιδιά πάτε και γράψτε στο www.meafora.gr ή στείλτε mail στον πρωθυπουργό (δεν έχω το link αυτή τη στιγμή). εγώ το έχω κάνει.
όχι ότι θα γίνει κάτι, αλλά αν έχουν χιλιάδες μηνύματα διαμρτυρίας, ίσως ιδρώσει λίγο το αυτί τους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:33:28 »

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:15:54 pm »
παιδιά πάτε και γράψτε στο www.meafora.gr ή στείλτε mail στον πρωθυπουργό (δεν έχω το link αυτή τη στιγμή). εγώ το έχω κάνει.
όχι ότι θα γίνει κάτι, αλλά αν έχουν χιλιάδες μηνύματα διαμρτυρίας, ίσως ιδρώσει λίγο το αυτί τους.

δεν έχουν αυτιά εκεί!!! δεν έχουν...γιατί αν είχαν, θα φοβόντουσαν μπας και τους το τραβήξει ο ελληνικός λαός!!! θρονιάσαν και ριζώσαν οι άχρηστοι! >:( >:( >:( >:( >:( :-X :-X :-X :-X :-X
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 31, 2009, 01:59:25 am »
εγω απλα αναρωτιεμαι για ποσο ακομα θα μας εξευτελιζουν???? >:( >:( >:( >:(ατομα  με τα προσοντα πολλων εκπαιδευτικων απο εμας,ισως και των περισσοτερων,θα γινονταν αναρπαχτα σε αλλες χωρες...αλλα εδω στην Ελλαδα η παιδεια πηγαινει πισω αντι μπροστα... >:(

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 03, 2009, 03:17:10 pm »
Είμαι ΠΕ 60 και δεν ξέρω ακριβώς τί ισχύει για τα άλλα ΠΕ.Τώρα ακούω για ΟΑΕΔίτες.Θα μπορούσε κανείς (αν έχει όρεξη αφού το θέμα πονάει!)να μου εξηγήσει τί γίνεται με τον ΟΑΕΔ γιατί το άκουσα και κάπου αλλού στο forum και έμεινα με την απορία;
Επίσης νομίζω οτι ένας τρόπος να αποκτήσεις μόρια για τον πίνακα αναπληρωτών είναι με συμμετοχή στο πρόγραμμα Comenius.Ένας χρόνος διδασκαλίας σε ευρωπαική χώρα πρέπει να δίνει όσα μόρια παίρνεις σαν αναπληρωτής εδώ.Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ.Ίσως για αυτό κάποια άτομα εμφανίζονται ξαφνικά στους πίνακες με κάποια μόρια χωρίς ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 03, 2009, 03:45:28 pm »
Οι εκπαιδευτικοί που δούλευαν στον οαεδ, όταν,κακώς φυσικά,το υπεπθ αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία στα οποία εργάζονταν,θεώρησαν καλό να διεκδικήσουν την ένταξή τους στους πίνακες του υπεπθ. Τελικά τα κατάφεραν.

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 03, 2009, 04:12:51 pm »
Σορι,δεν το πιάνω.
Τί εννοείς δούλευαν στον ΟΑΕΔ; ???

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 03, 2009, 04:39:16 pm »
Μήπως εννοείς οτι δούλευαν με stage σε κάποιο ιδιωτικό;

Αποσυνδεδεμένος ALEXAN

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 03, 2009, 04:56:48 pm »
"δούλευαν στον ΟΑΕΔ" σημαίνει δούλευαν ως ωρομίσθιοι στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ . Απλά επειδή ο ΟΑΕΔ ανήκει σε άλλο υπουργείο δεν αναγνωρίζονταν η προυπηρεσία τους στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, αναγνωριζόταν όμως για τις προσαυξήσεις του γραπτού διαγωνισμού. Τώρα κατάφεραν να αναγνωρίζεται και στον ενιαίο πίνακα!

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 04, 2009, 03:02:37 am »
Μα εφ'όσον στην ουσία δουλεύουν για άλλο υπουργείο πώς μπορούν και αναγνωρίζουν την προυπηρεσία τους;Και στους ΠΕ60 αν δουλεύεις σε ιδιωτικό που υπάγεται στο Υγείας και Πρόνοιας δεν σου αναγνωρίζουν την προυπηρεσία.Έτσι ξέρω.

Μπαίνουν δηλαδή στους πίνακες απο'κει που δεν τους περιμένεις.Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σας.Ελπίζω να μην είναι πολλοί.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 04, 2009, 07:03:57 am »
Έλα μου ντε! Αυτό λέμε κι εμείς : πως?
Μη στεναχωριέσαι,έχουμε κινητοποιηθεί,δε θα το δεχτούμε αυτό χωρίς αντιδράσεις.

Αποσυνδεδεμένος xristis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 08, 2009, 11:41:01 am »
Φίλοι μου,

Διαβάστε  στην διεύθυνση :http://www.meafora.gr/?p=2518 σχετική επιστολή για αξιοκρατικές προσλήψεις  στη ΠΔΣ, από 2009-10.
                 καθώς και στο forum  : pde - Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ-   http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=13599.0, και στο alfavita.gr    Ανακοινώσεις  ,8-8-09   
                 Όσοι συμφωνείτε  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΊΤΕ  ΜΑΖΙ ΜΑς ΚΑΙ ΣΤΟ email: epityxontes.asep@gmail.com  για όλα τα περαιτέρω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)