*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253302 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Λοιπον παιδια μολις μιλησα με την ιδιαιτερα του γενικου διευθυντη προσωπικου εκπαιδευσης (Κουτρουμανος) και μου ειπαν οτι σημερα θα δοθει ο νομος μας για ΦΕΚ! νομιζω οτι αρχιζουμε να βλεπουμε λιγο φως.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
μακαρι foutsouri!!!κρατα μας ενημερους!!!ομοιως και εγω :)

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παιδιά θερμή παράκληση...αν κάποιος απο εσάς βρει Online το ΦΕΚ ας μας γραψει εδώ το link για να το δούμε!

Φιλιά!

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δινεται και αμοιβη ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλημερα σας, τη Δευτερα θα τηλεφωνησω στο Εθνικο Τυπογραφειο για να ρωτησω τι εγινε.Την Παρασκευη που μιλησα μου ειπαν οτι μεχρι και το βραδυ της ιδιας μερας περιμεναν νομους που ψηφιστηκαν προκειμενου να αρχισουν τη διαδικασια της δημοσιευσης τους. Μετα οπως εγραψα πιο πανω μιλησα και με το υπουργειο και διασταυρωσα την πληροφορια για τη δρομολογηση του ΦΕΚ. Θεωρω οτι μου μιλησαν ειλικρινα.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλημερα σας, τη Δευτερα θα τηλεφωνησω στο Εθνικο Τυπογραφειο για να ρωτησω τι εγινε.Την Παρασκευη που μιλησα μου ειπαν οτι μεχρι και το βραδυ της ιδιας μερας περιμεναν νομους που ψηφιστηκαν προκειμενου να αρχισουν τη διαδικασια της δημοσιευσης τους. Μετα οπως εγραψα πιο πανω μιλησα και με το υπουργειο και διασταυρωσα την πληροφορια για τη δρομολογηση του ΦΕΚ. Θεωρω οτι μου μιλησαν ειλικρινα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
απ'ότι βλέπω foutsouri έχεις καλή ενημέρωση! ;)
το θέμα είναι κρίσιμο, γιατί στα πρακτικά της
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
geia sas.eixa k egw proxtes tilefwniki epikoinwnia me to ypourgeio k mou eipan oti logw eklogwn ola ta themata anavalodai..ypomoni

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλα το υπουργειο μαθαινει απο εμας γιατι ολοι ειναι γιουχου....! Το υπουργειο μας εξαιρειται και γινονται κανονκα οι προσληψεις . Με το θεμα μας υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχει παρει ακομα ΦΕΚ. Ελπιζω μεχρι τη Δευτερα το Ε.Τ να το δημοσιευσει

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα σε όλους... Έχω κάποιες απορίες και όποιος έχει την καλοσύνη -και γνωρίζει- ας απαντήσει. Χρειάζεται παιδαγωγική κατάρτιση στους αποφοίτους των μη καθηγητικών σχολών, οι οποίοι έχουν 67% αναπηρία και τουλάχιστον 12 μήνες προϋπηρεσία?? Στην τροπολογία δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με αυτό. Επίσης, όποιος πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις (67% και 12 μήνες), διορίζεται αυτόματα μόνιμος ή αποκτάει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση μόνιμου διορισμού όταν βγει η εγκύκλιος και ΑΝ υπάρχουν κενά να διοριστεί?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλημερα επικοινωνησα με το εθνικο τυπογραφειο και μου ειπαν οτι τους σταλθηκε ο νομος την παρασκευη. Μεχρι την αλλη εβδομαδα θα παρει ΦΕΚ. Επισης μου ειπαν οτι  ειμαστε εμπροθεσμοι γιατι η τελευταια μερα που δεχονταν νομους ηταν η παρασκευη. Πηρα μετα την αρμοδια των διορισμων, την Πουλια, και μου απαντησε οτι ειναι βεβαια θετικο οτι θα παρει ΦΕΚ ο νομος ομως αυτη δεν εχει καμια εντολη για να βγαλει εγκυκλιο. Μου ειπε να περιμενουμε μετα τον Οκτωβριο και οτι πρεπει να ζητησουν πιστωσεις γιατι δεν ξερουν ποσα ατομα  εμπιπτουν σ'αυτη την κατηγορια. Πως αλλιως μπορουμε να κινηθουμε δεν ξερω σκεφτειτε το και προτεινετε....

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημερα, μπραβο συναδελφε για ολες τις κινησεις. Τωρα μονο με πολιτικη παρεμβαση. Πρεπει να πιεστουν πολιτικα. Ισως η ΕΣΑΜΕΑ.

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλησπερα :)
foutsouri που εισαι;;;;;;; Πες μου οτι αυτο που μου ηπαν δεν ηταν ραδιο αρβυλα............. Πηρε φεκ;;;;;;;; :P :P :P Εχω φοβερο αγχος για μια καλη μου φιλη και συναδελφο ::)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)